Livingul este una dintre camerele principale ale unei locuinte si, prin urmare, acesta este un loc versatil care se aliniaza nevoilor familiei. Cum se organizeaza o camera cu aceste caracteristici? Reflectam asupra obiectivelor de atins in aceasta posibila situatie.

1. Cum sa planificati o camera multifunctionala

Este pozitiv sa se dea forma unui proiect de decorare pentru aceasta parte a casei pentru a raporta zonele diferentiate care formeaza un tot integral in acest context multifunctional. Care sunt aceste spatii diferentiate care alcatuiesc locul si cum sunt transferate in planul care descrie suprafata?

Pentru a dezvolta aceasta planificare aveti si posibilitatea de a avea consultanta de specialitate. In general, un spatiu multifunctional este un loc in care se intalnesc persoane din aceeasi familie care au varste diferite.

De exemplu, intr-o locuinta formata dintr-un cuplu cu copii, este indicat sa adaugati un spatiu de joaca. Puzzle-ul vizual al camerei reflecta suma detaliilor unui interior care armonizeaza binele comun prin comunicare si convietuire zilnica, cu nevoile individuale ale fiecaruia.

O alta tendinta actuala este aceea de a plasa computerul in sufragerie astfel incat sa fie in aceasta camera comuna si comuna unde fiecare se ocupa de sarcini diferite. In acest fel, parintii sunt aproape de copiii lor atunci cand navigheaza pe internet.

2. Analiza spatiala

gri-canapea

Atunci cand dezvoltati aceasta planificare, puteti nu numai sa luati in considerare asteptarile dvs. actuale, ci si sa anticipati posibilele nevoi viitoare pentru a face aceasta investitie pe termen lung.

Pentru a decora o camera multifunctionala, gaseste inspiratie in propriul stil de viata. Designul interior nu doar ca a suferit o evolutie in decorarea bucatariei, transformata intr-un centru principal al locuintei, dar si livingurile ocupa un loc prioritar in locuinta.

Cum ai vrea sa se bazeze aceasta camera pe planurile de care vrei sa te bucuri mai des acolo? Aceasta ordine a prioritatilor nu poate fi infinita, este convenabil sa prioritizati ideile pentru a pregati locul pentru inceperea acestei etape.

Analizati spatiul. De exemplu, pe langa faptul ca tineti cont de numarul de metri patrati disponibili, observati si care este forma acestui loc. Planificati distributia mobilierului intr-o incapere multifunctionala, integrand si pasajele.

3. Mobilier de coltar pentru a decora o camera multifunctionala

Pentru a crea incaperi multifunctionale, este important sa profitam si de spatiul disponibil cu solutii care sa puna in evidenta, in plus, punctele din loc care devin irosite daca nu exista o planificare de a le pune in valoare.

Un exemplu de propunere care ajuta la amenajarea unui living intr-un mod integral este dulapul de colt care, datorita propriilor caracteristici, se potriveste acestui punct. Sunt idei care, pe langa decor, adauga si functionalitate acestei zone a casei.

4. Mobilier flexibil pentru un living multifunctional

sufragerie-mare-si-patrata

Nu numai ca este posibil sa se integreze mobilier multifunctional, ci si modele flexibile, care sunt deosebit de versatile pentru maximizarea spatiului in camerele de zi mici. Un exemplu de masa flexibila este cel care are un format care permite marirea sau micsorarea masuratorilor acestei suprafete in functie de moment. Cautati solutii pentru a crea un mediu cu aceste caracteristici.

De exemplu, canapeaua este o piesa de mobilier proeminenta in camera de zi. O piesa de mobilier confortabila care unifica designul esteticii sale cu confortul pe care il ofera. Dar, in plus, este posibil sa adaugati si alte optiuni versatile la aceasta propunere principala cu un anumit numar de locuri. De exemplu, un puf . Ofera confort, dar in plus, se potriveste si caracteristicilor unui loc mic.