Unii nu sunt foarte convinsi de ideea de a importa sarbatori americane, dar ne place tot ce are de-a face cu sarbatori, petreceri si distractie, asa ca suntem incantati ca Halloween-ul devine din ce in ce mai consacrat in tara noastra. Tinand cont ca au mai ramas cateva zile pana la 31 octombrie, ajunul Zilei Tuturor Sfintilor, a venit timpul sa incepem sa ne gandim sa ne decoram casa pentru cea mai infricosatoare noapte a anului. Chiar daca nu planuiesti sa gazduiesti o petrecere sau o cina pentru aceasta ocazie, poti sa dai casei tale cateva accente infricosatoare.

Astazi in Decorablog vrem sa va oferim cateva idei pentru a decora sufrageria de Halloween. Si este ca nu trebuie sa uitam ca aceasta este camera principala, adica in care petrecem mai mult timp, fie singuri, fie in compania prietenilor. Prin urmare, atunci cand pregatim casa pentru cea mai inspaimantatoare noapte , cel mai bine este sa ne concentram asupra acestui spatiu. Vrei sa afli ideile noastre? Ei bine, trebuie doar sa ni te alaturi!

Acoperiti mobilierul cu cearsafuri

Sunt multe lucruri pe care le poti face pentru a da sufrageriei tale o nota terifianta, dar, fara indoiala, unul dintre cele mai simple este sa acoperiti o parte sau toata mobila cu cearsafuri albe. Daca desenati si o figura umana ca cea pe care o fac politistii la locul crimei , rezultatul poate fi foarte distractiv si original. Puteti vedea un exemplu in imaginea din dreapta.

halloween-salon1

Panze de paianjen

Un element decorativ care te poate ajuta sa creezi scena pentru Halloween sunt panzele de paianjen. Le gasesti in magazinele specializate in petreceri si serbari. Poti folosi panza de paianjen pentru a decora orice colt al camerei: tavanul, un colt, scaunele, lampile, semineul, masa… Rezultatul poate fi si mai terifiant daca asezi in jur paianjeni, lilieci sau corbi. aceasta.

halloween-salon2

Dovleci

Daca este ceva ce nu poate lipsi din decoratiunile de Halloween, este vorba de dovleceii, asa ca nu ezitati sa va umpleti sufrageria cu aceste fructe mari. Puteti alege atat dovleci naturali , cat si artificiali. In plus, in piata vei gasi vinil, clinchete si alte obiecte decorative in forma de dovleac. In articolul nostru „Dovleci de decorat pentru Halloween” veti gasi cateva idei foarte interesante. 


halloween-salon3

Un Halloween de toamna

Daca nu vrei sa optezi pentru un decor terifiant, mai exista o varianta de a-ti amenaja livingul pentru Haloween. Este vorba despre folosirea elementelor tipice de toamna, precum dovlecii amintiti mai sus, frunzele uscate, obiectele decorative in tonuri portocalii… Desigur, puteti adauga si cateva ornamente tipice de Halloween, precum o vrajitoare sau un craniu.

halloween-salon4

Lumanari

Pe de alta parte, vrem sa comentam ca lumanarile va pot ajuta si sa va decorati camera de zi pentru Halloween. Doar plasand diferite tipuri de lumanari in jurul camerei poti recrea o atmosfera calda si confortabila. De asemenea, palpairea flacarilor va poate ajuta sa creati umbre fantomatice . Pe de alta parte, trebuie sa stii ca zilele acestea gasesti pe piata lumanari cu tematica de Halloween. In plus, vrem sa comentam ca si sfesnicele si felinarele sunt bine primite in acest tip de decor.

halloween-salon5

Figuri terifiante

In cele din urma, vrem sa va propunem sa apelati la cifre terifiante. Inainte v-am povestit deja despre paianjeni, corbi si lilieci, dar puteti alege si alte tipuri de gandaci , cranii, schelete, morminte… Puteti crea singur aceste forme sau le puteti cumpara de la magazinele specializate pentru petreceri..