Barbatul Sagetator este orice, in afara de previzibil si de incredere. El poate fi in viata de zi cu zi, cu toate responsabilitatile si obligatiile zilnice, dar atunci cand va fi intr-o relatie, se va comporta ca un nebun care nu stie nimic.

✓ Pro ✗ Contra

Va incerca sa pastreze o atmosfera optimista in jurul lui. Pare rece si distant. Este stimulat de provocarile si protectia partenerului. Poate fi lipsit de tact si exagerat in unele situatii. Vei sti mereu unde stai cu el. Este inconsecvent si ii este foarte greu sa persiste, atunci cand nu se vad rezultate rapide.

Fiind un semn de foc, vei realiza rapid ca energia si entuziasmul lor sunt nesfarsite, la fel ca combustibilul pentru rachete, rapid la absorbtie si chiar mai rapid la epuizare. Singurul mod in care barbatul Sagetator se poate dedica si se angaja cu adevarat intr-o relatie este daca partenerul sau este capabil sa-i calce pe urme cu viteza fulgerului.

De asemenea, trebuie sa stii ca tinde sa-si lase sentimentele si emotiile sa ia tot ce-i mai bun din el, trecand de la 0 km/h la acceleratie maxima in cateva secunde. Trebuie lasat singur sa-si adune gandurile si sa-si recapete echilibrul interior inainte de a lua o decizie. Daca il intereseaza dincolo de acele cateva momente de pasiune intensa, atunci iti va spune.

Are propria definitie a unei relatii

In general, cand totul este in regula si relatia este pe drumul cel mai bun, barbatul Sagetator este generos, cald si sincer cu emotiile sale, cea mai fireasca stare a lui.

Cu toate acestea, daca i se ofera un motiv sa fie suspicios si sa faca apel la cea mai rea natura a lui, atunci isi va dezvalui furia, tipa si lupta, se va razvrati impotriva lumii.

Nu ii asculta pe ceilalti si va fi foarte direct cu ceea ce nu-i place. In mod normal, partenerul tau ar trebui sa fie foarte rabdator si intelegator, pentru a-ti permite sa ai propriul tau timp liber, facandu-ti propriile lucruri fara a interveni.

Unul dintre lucrurile pentru care este cunoscut acest om este nevoia lui de independenta si libertate. Este literalmente unul dintre cei mai impulsivi nativi din zodiac, mereu in cautarea aventurii si incercand sa scape de problemele lumesti.

Intr-o relatie, barbatul Sagetator cauta un fel de amestec intre dragoste, afectiune si apartenente, precum si individualism. De asemenea, este extrem de sincer si direct pentru ca nu stie cu adevarat sa falseasca sau sa minta.

In acelasi sens, poti fi sigur de sentimentele lui atunci cand isi marturiseste dragostea nemuritoare. Fiind favorizat de zei, el are intotdeauna succes in eforturile sale.

Acesta este cavalerul ratacitor care exploreaza lumea in cautare de doamne de salvat, dragoni de ucis si comori de descoperit. Cand toate acestea te asteapta acolo, cum poti sa nu fii entuziasmat sa profiti de aceasta oportunitate?

La intoarcere, le va spune povesti despre vitejie nespusa si curaj legendar, despre experiente sublime si despre cunostintele pe care le-a dobandit intre timp.

Prin urmare, barbatul Sagetator indragostit va intra intr-o relatie abia dupa ce si-a atins majoritatea obiectivelor personale, si chiar si atunci, doar cu o femeie incitanta si aventuroasa care ii stimuleaza impulsul.

Stiind cat de interesat este sa incerce lucruri noi si sa experimenteze nenumarate emotii, se poate deduce ca, daca se plictiseste de tine, va cauta la alte femei pentru excitare.

Prin urmare, ai grija sa iti satisfaci dorintele si nevoile de stimuli inovatori fiind creativi si spontani in pat, si nu numai. In cele din urma, se va satura sa exploreze lumea singur si va dori sa-si gaseasca un partener.

Este momentul ideal pentru a-ti face aparitia ca o zeita salvatoare. Pana acum, a terminat sa se incurce si sa provoace haos.

Este un om cu mintea lui

A fi calm si rabdator aduce nenumarate avantaje si o personalitate senina pe care o place tuturor. Toate planurile si visele voastre sunt acum pe deplin dezvaluite pentru ca amandoi sa lucrati impreuna pentru a construi un viitor luminos.

Cu toate acestea, nu-l lasati sa se desprinda atat de usor doar pentru ca se deschide putin. El este inca suficient de impulsiv si de neasteptat pentru a lua decizii fara sa te intrebe. Lucrul impreuna este un concept strain pentru el.

Nu te intalnesti doar cu un barbat Sagetator, te indragostesti de el si te astepti ca el sa iti ceara in casatorie un an mai tarziu. Nu asa functioneaza.

Nu este ca nu te iubeste, ci doar ca perspectiva de a se angaja in acea masura este incompatibila cu independenta si libertatea lui.

Daca iti doresti un sot sensibil si grijuliu, care sa fie mereu acolo sa te sustina chiar si atunci cand nu ai nevoie de el, ne pare rau sa spunem, dar nu se incadreaza in aceste criterii.

Seamana mai mult cu tipul cool cu ​​mintea deschisa pe care il admiri de departe pentru ca este atat de incitant si amuzant. El face treaba lui, tu faci treaba ta si toata lumea este fericita.

Poate fi destul de contradictoriu si iti va fi greu sa stii daca este dragoste sau un truc. Chestia este ca uneori este foarte romantic, incearca din greu sa te impresioneze cu flori, cine romantice, imbratisari surpriza si chestii de genul asta.

Dar, din nou, s-ar putea sa uiti de o data importanta, cum ar fi aniversarea ta sau ca este timpul sa mergi la schi. Si uita pentru ca se concentreaza pe alte lucruri, mintea ii este plina de tot felul de planuri si idei, fiecare mai interesanta decat ultima. Sa nu crezi ca el nu te iubeste pentru asta.

Nativului Sagetator nu ii place senzatia de a sta acasa mai mult de cateva ore pentru ca asta ii secatuieste rapid energia, vitalitatea.

Trebuie sa iesi, sa fii martor la minunile lumii, sa iesi si sa te distrezi, sa castigi cunostinte, sa cunosti oameni si sa-ti faci noi prieteni.

Daca il iubesti si il intelegi cu adevarat, nu doar ii vei permite aceste perioade de libertate, ci chiar te vei distra de doua ori mai mult. Ii va face placere sa te aiba acolo, este adevarat.