Esti o fata draguta, super draguta si foarte inteligenta, dar oricat ai incerca, nu poti sa-ti gasesti un iubit, te-ai intrebat vreodata de ce?

Stelele si stelele au raspunsul la problemele tale amoroase…

Se dovedeste ca semnul zodiacal iti influenteaza personalitatea, oferindu-ti atat caracteristici pozitive, cat si negative, care influenteaza direct modul in care te relationezi cu ceilalti, si in special cu baietii.

Acestea ar putea fi motivele pentru care esti inca necasatorit in functie de zodia ta :

Berbec:

Esti o fata cu un caracter puternic si super dominanta, si desi la inceput poate fi o trasatura atractiva pentru baieti, pe termen lung ii sperie, pentru ca ei cred ca va fi super greu sa mentina o relatie calma cu tine.

Taur:

Iti place sa te simti super in siguranta, cauti o relatie stabila, iar asta ii sperie pe multi baieti, pentru ca ei cred ca vrei ca totul sa fie super formal si serios din prima clipa, iar multi nu sunt pregatiti ca totul sa mearga atat de repede .

Gemeni:

Ai o personalitate super complicata, pentru ca in timp ce esti super fermecator, ai si probleme serioase de securitate si stima de sine scazuta, iar de indata ce baietii detecteaza aceasta ultima trasatura despre tine, ei fug!

Rac:

Te indoiesti mereu de tine si daca esti suficient pentru celalalt, asta te determina sa te apropii de baiatul tau tot timpul cu intrebari despre dragostea lui pentru tine, esti atat de stanjenitor si codependant incat pana la urma ajung sa te paraseasca.

Leu:

Ai un ego urias si, de multe ori, scoate mereu la iveala cea mai proasta versiune a ta, facandu-te sa nu pretuiesti toate acele calitati care fac pasul tau special, asa ca in cele din urma ajunge sa se indeparteze de tine.

Fecioara:

Esti o fata care cauta perfectiunea in orice moment, aceasta trasatura ii face pe potentialii tai sa se intrebe tot timpul daca sunt suficient de buni pentru tine si chiar cred ca nu vor indeplini asteptarile tale niciodata, asa ca prefera sa se retraga.

Balanta:

Pentru baieti este super obositor sa mentii o relatie cu tine, pentru ca crezi constant ca lumea e impotriva ta, cand in realitate tu esti cel care te saboteaza tot timpul.

Scorpion:

Esti o fata care se simte mai putin tot timpul, ti-e teama ca daca iti dezvalui slabiciunile si defectele, baietii nu vor dori sa fie alaturi de tine, asa ca eviti sa tii legatura cu ei si, in final, ei sunt cei care ajung sa se indeparteze de tine.

Sagetator:

Esti super spontana si distractiva, dar baietii te percep ca pe cineva care nu-si doreste nimic serios, simt ca nu le vei oferi ocazia a ceva stabil si de durata, asa ca prefera sa se retraga.

Capricornul:

Esti o fata super ciuda si obsedata de teme, scoala si toate responsabilitatile, si lasi baietii si romantismul pe fundal, asta ii face sa se simta respinsi.

Varsator:

Iti iubesti libertatea, dar mai presus de toate, cand vine vorba de relatii romantice, iti pui o bariera puternica in inima, pentru ca nu vrei sa te simti vulnerabila. Acest lucru face sa para ca nu ai sentimente si potentialele tale ajung sa plece.

Pesti:

Sunteti super pretentiosi in dragoste, iubitii sau potentialii tai se simt super epuizati incercand sa-ti indeplineasca toate capriciile, iar in final simt ca nu ai niciodata suficient pentru ca, de asemenea, nu le multumesti!