Daca sunteti in cautarea celor mai bune intrebari Trivia de Ziua Indragostitilor , nu cautati mai departe.

Cele mai bune trivia de Ziua Indragostitilor sunt cele care te vor surprinde si te vor pune pe ganduri: Cum de nu stiam asta inainte? Aceste intrebari si raspunsuri vor fi resursa dumneavoastra suprema daca sunteti in cautarea unui timp distractiv.

Esti gata sa te indragostesti? Sa mergem!

Iata cele mai bune 4 Trivia de Ziua Indragostitilor:

1. Ce activitate creste pulsul unei persoane la cel putin 110 bpm?
Raspuns: Sarutari

Mai multe informatii

Bpm-ul normal este de 60 pana la 70, asa ca sarutul ne perturba cu siguranta bataile inimii. Aceasta este o intrebare trivia care poate duce la o anumita activitate fizica. Pune aceasta intrebare cand simti ca este timpul pentru un sarut. Totusi, asigura-te ca obtii consimtamantul ei!

2. In ce an a lansat Hallmark primul sau produs de Ziua Indragostitilor?
Raspuns: 1916

Mai multe informatii

Potrivit site-ului lor, Hallmark s-a oferit sa faca felicitari de Ziua Indragostitilor in 1913. Cu toate acestea, abia in 1916 au inceput sa le faca. Potrivit Asociatiei de felicitari din Statele Unite ale Americii, americanii cumpara 6,5 milioane de felicitari pe an pentru a sarbatori ocazii speciale. Oamenii folosesc si felicitari pentru a arata putina dragoste de Ziua Indragostitilor.

3. Cine este simbolul Valentinelor?
Raspuns: Cupidon

Mai multe informatii

De la cuvantul latin Cupido care inseamna dorinta pasionala, Cupidon este zeul dorintei, al iubirii erotice, al atractiei si al afectiunii. In mitologia romana, el aparea adesea ca un copil inaripat purtand un arc si o tolba de sageti ale caror rani inspirau dragoste sau pasiune in fiecare victima.

4. Cine este mama Valentinei americane?

Raspuns: Esther Howland

Mai multe informatii

Esther Howland este originara din Massachusetts. Ea a popularizat felicitarile de Ziua Indragostitilor, asa ca majoritatea felicitarilor ei sunt obiecte de colectie in zilele noastre. Daca vrei sa-ti faci intalnirea sa se simta speciala, ia-i o felicitare de Valentine din colectia doamnei Howalnd. Apoi, spune-i cum ai reusit sa obtii. Ea va fi plina de efort prin cat de mult ai trecut.

6 intrebari curioase pe care le au copiii de Valentine

Aceste intrebari triviale pentru copii sunt atat de usoare, incat copiilor nu le va fi greu sa le raspunda. Ei bine, nimeni nu se bucura de un timp de trivia in care intrebarile sunt atat de grele incat nimeni nu le poate intelege corect, nu? Si retineti ca acestea pot fi intrebari pentru incepatori pentru seara de trivia de Valentine’s Valentine.

5. Ce simbolizeaza trandafirii rosii?

Raspuns: Dragoste

Mai multe informatii

Daca ar exista o floare oficiala de Ziua Indragostitilor, probabil ca ar fi trandafirul rosu. Daca copilul doreste sa ofere cuiva un cadou de Ziua Indragostitilor, aceasta ar fi ideea perfecta. Asociati-l cu o felicitare draguta de Ziua Indragostitilor si cu siguranta isi va face iubitul sa zambeasca.

6. Ce inseamna O din XOXOXOX?
Raspuns: Imbratisari

Mai multe informatii

Acesta a fost menit sa imite bratele unei persoane in jurul altei persoane, de unde si litera O. Daca ajuti un copil sa-si faca cartile, ii poti impartasi aceasta mica informatie, astfel incat sa poata adauga niste nimicuri mai dulci in cartea lui.

7. Culoarea preferata prezentata de Ziua Indragostitilor.

Raspuns: rosu

Mai multe informatii

Rosul este culoarea pasiunii si a iubirii, motiv pentru care are sens ca rosul sa fie asociat cu Ziua Indragostitilor. De aceea, majoritatea cadourilor de Valentine’s Day sunt fie rosii, fie roz. Intrebati copiii ce alte culori cred ca ar trebui asociate cu Ziua Indragostitilor. Se va transforma intr-o conversatie cu totul noua.

8. In ce zi este Ziua Indragostitilor?
Raspuns: 14 februarie

Mai multe informatii

Aceasta este si sarbatoarea Sfantului Valentin al Romei. Aceasta a devenit ziua Sfantului Valentin din cauza aniversarii martiriului sau in secolul al III-lea. De atunci, oamenii sarbatoresc Ziua Indragostitilor pe 14 februarie.

9. Ce trebuie sa saruti pentru a-l transforma intr-un Print?
Raspuns: Broasca

Mai multe informatii

Acest lucru a fost popularizat de basmul „Printul Broasca”. Oamenii spun ca trebuie sa saruti cateva broaste inainte de a-ti gasi printul. Daca te gandesti sa faci asta, cu siguranta te-as sfatui sa nu o faci. Majoritatea broastelor au otrava pe piele, ceea ce o face extrem de periculoasa. Unii chiar te pot ucide. Cel mai bine este sa te tii de oameni.

10. Cine „a sarutat fetele si le-a facut sa planga”?

Raspuns: Georgie Porgie

Mai multe informatii

Din popularul vers englezesc: Georgie Porgie, budinca si placinta, Le-a sarutat pe fete si le-a facut sa planga, Cand baietii au iesit la joaca, Georgie Porgie a fugit. Daca distribuiti acest trivia unui copil, acesta il va invata despre consimtamant. Fetele probabil au plans pentru ca nu au vrut ca Georgie sa le sarute. Deci, spune-i copilului ca nu este in regula sa faci ceva cuiva daca nu-i place.

6 Trivia despre Valentine pe care adolescentii nu le cunosc

Adolescentii sunt cei mai incantati cand vine vorba de Ziua Indragostitilor. Este momentul perfect pentru a-si exprima dragostea fata de iubiti si prietene. Este, de asemenea, momentul ideal pentru care pretendentii sa urmareasca o fata invitandu-le la o intalnire. Ei bine, lasa-ma sa-ti spun asta, intalnirea ta ar fi mai interesanta si mai memorabila daca ai introduce cateva dintre aceste intrebari trivia pentru adolescenti.

11. Cum se numeste evenimentul de sarut record care s-a intamplat in Filipine?

Raspuns: Lovapalooza

Mai multe informatii

Evenimentul a fost o incercare de a revendica recordul mondial Guinness pentru cel mai mare numar de cupluri care s-au sarutat simultan, care a avut loc pentru prima data in 2014. In anii urmatori, acestia au pretins ca vor repeta evenimentul „nu pentru a dobori recordul, ci pentru a construi o traditie. „

12. Ce tip de film este filmul din 2001 „Valentine”?
Raspuns: Groaza

Mai multe informatii

Este timpul sa vedem Ziua Indragostitilor din alt unghi. Nu veti gasi multe flori si inimioare de bomboane in acest film. Acest film slasher ii include pe Denise Richards, David Boreanaz, Marley Shelton, Jessica Capshaw si Katherine Heigl. Povestea urmareste un grup de femei care au fost urmarite de un criminal care purta o masca de cupidon.

13. Ce site s-a nascut de Ziua Indragostitilor?

Raspuns: Youtube.com

Mai multe informatii

In evul mediu, nu am fi cunoscut niciodata rutina de dimineata a lui Shakespeare sau videoclipurile „What’s in my bag” ale Ameliei Earhart. Din fericire, acum putem urmari toti influentii si vedetele noastre preferate. Popularul site de streaming video a fost fondat pe 14 februarie 2005.

14. Cate orase din SUA sunt numite Valentine?
Raspuns: 4

Mai multe informatii

Sunt situate in Arizona, Nebraska, Texas si Virginia. Daca vrei sa-l faci pe persoana iubita sa se simta speciala, du-l in orasul romantic Valentine din Nebraska. Sunt inimi pictate pe indicatoarele stradale. Exista peisaje frumoase de prerie pe care sa le vizitati si sa le faceti fotografii. De asemenea, puteti incerca sa vizitati Smith Falls, cele mai impresionante cascade din Nebraska.

15. Ce companie de bomboane este cunoscuta ca producator de „inimi de conversatie”?
Raspuns: Necco

Mai multe informatii

Cu sediul central la Revere, Massachusetts, Necco sau New England Confectionery Company a fost creata in 1901. Iubitele sunt bomboane pastelate „inimi de conversatie” stampilate cu fraze dulci de dragoste si prietenie. Acestea au fost cele mai populare si cele mai bine vandute bomboane fara ciocolata de Ziua Indragostitilor. Cu toate acestea, aceste inimioare de bomboane nu au mai fost facute de Necco din 2018.

16. In care dintre piesele lui Shakespeare se refera la Ziua Indragostitilor?

Raspuns: Catun

Test cu 3 Indragostiti, perfect pentru adultii care sarbatoresc ziua iubirii

Si da, daca exista intrebari trivia pentru copii si adolescenti, avem si adultii acoperiti cu aceste intrebari trivia pentru adulti. Asigurati-va ca nu exista absolut niciun copil in preajma atunci cand puneti aceste intrebari triviale, pentru ca atunci cand am spus ca sunt pentru adulti, am vorbit serios.

17. Ce este o miscare globala instituita pentru a pune capat violentei impotriva femeilor si fetelor?

Raspuns: Ziua V

Mai multe informatii

V in V-Day inseamna Voci, Victorie, Valentine si Vagin. Aceasta miscare a inceput pe 14 februarie 1998 de catre Eve Ensler. Acesta a inceput prima reprezentatie benefica de ziua V a piesei lui Ensler, Monologiile vaginului, a fost prezentata in New York City. Acest lucru a strans peste 250.0000 USD pentru grupurile locale anti-violenta.

18. De Ziua Indragostitilor 2000, ce companie a finantat o zi de constientizare a impotentei in Marea Britanie?
Raspuns: Pfizer

Mai multe informatii

Acest test trivia dezvaluie o multime de lucruri despre aceasta zi. Cine stia ca Ziua Indragostitilor va avea atatea unghiuri? Ziua Nationala a Impotentei este un eveniment anual de sanatate pentru a creste gradul de constientizare a disfunctiei erectile in randul publicului. Pentru a reduce acest lucru, Pfizer a creat si un medicament numit Viagra pentru a imbunatati performanta sexuala in randul barbatilor.

19. Ce mafiot i-a condus pe gangsterii din spatele Masacrului de Sf. Valentin?

Raspuns:Al Capone

Mai multe informatii

Acest lucru s-a intamplat pe 14 februarie 1929, in Lincoln Park, Chicago. Astazi a avut loc uciderea a sapte membri si asociati ai grupului North Side Gang din Chicago. Au fost aliniati de un perete si impuscati de patru atacatori necunoscuti, doi dintre ei imbracati in politisti.

5 lucruri amuzante pe care ar trebui sa le stii despre Ziua Indragostitilor

Dragoste si ras? Ei merg impreuna. Si astfel, intrebarile amuzante trivia au sens. Veti fi incantati sa descoperiti ca exista o multime de lucruri amuzante pe care le puteti asocia cu Ziua Indragostitilor si va vor fi utile atunci cand doriti sa va faceti intalnirea sa rada.

20. In epoca victoriana, ce au fost trimise petitorilor care nu le plac?

Raspuns: Valentines cu otet

Mai multe informatii

Vinegar Valentines sunt felicitari special facute pentru a fi trimise anonim persoanelor care nu va plac. Contin caricaturi si poezii insultatoare. Aceste carti au devenit populare in anii 1840 in timpul erei victoriane. Aceste carti cinice si sarcastice au fost produse in America de multe companii de tipar. Au devenit rapid populari, deoarece ratele de alfabetizare au crescut in randul claselor sarace si muncitoare.

21. In ce tara este Ziua Indragostitilor o sarbatoare oficiala?
Raspuns: Nici unul

Mai multe informatii

La fel ca ziua mamei, Ziua Indragostitilor este o zi de lucru normala. Oricat de dezamagitor este, in prezent nu exista tari care sa declare Ziua Indragostitilor drept sarbatoare. Cu toate acestea, este o zi de sarbatoare oficiala in Comuniunea Anglicana si Biserica Luterana.

22. In ce tara cumpara femeile ciocolate pentru barbati de Ziua Indragostitilor?

Raspuns: Japonia

Mai multe informatii

Pe de alta parte, in timpul a ceea ce japonezii numesc „Ziua Alba”, barbatii care au primit ciocolata de Ziua Indragostitilor ar trebui sa ofere ciocolata femeilor in schimb. Ishimura Manseido, o companie de dulciuri din Japonia, sustine ca a inventat sarbatoarea in urma cu aproximativ 40 de ani.

23. In epoca victoriana, se considera ghinion sa semnezi ce?
Raspun: Felicitare de Ziua Indragostitilor

Mai multe informatii

Acesta este motivul pentru care multi oameni inca nu semneaza felicitari de Ziua Indragostitilor. De aceea, „XOXO” a devenit popular, pentru ca asta foloseau oamenii in loc sa-si semneze numele. De asemenea, este o scuza buna pentru a oferi ceva anonim persoanei care iti place.

24. Cupidon este uneori descris ca fiind ce?
Raspuns ORB

Mai multe informatii

Legenda spune ca Cupidon a devenit orb dupa ce Psyche, iubitul sau de atunci, si-a tinut o lampa peste fata pentru a vedea cum arata. S-a trezit si Psyche, devenind nervos, i-a varsat ulei in ochi, facandu-l orb. Oamenii pot asocia acest lucru si cu indragostirea de oameni care nu sunt tocmai compatibili cu ei. Luati-o pe Julia Roberts in Pretty Woman, de exemplu. Nu ar fi trebuit sa se indragosteasca de clientul ei, dar cand Cupidon loveste, chiar nu poti face nimic in privinta asta.

7 intrebari usoare si obisnuite despre Ziua Indragostitilor pentru toata lumea

Daca sunteti in cautarea unor intrebari fara transpiratie la care oricine poate raspunde imediat, atunci va avem. Aceste intrebari simple sunt doar atat. Sunt simple, directe si necomplicate.

25. In afara de trandafiri, ce contine uneori un buchet de trandafiri?

Raspuns: Ciocolata

Mai multe informatii

Aproximativ 58 de milioane de lire sterline de ciocolata sunt vandute in cele 7 zile care duc pana la 14 februarie in fiecare an. John Cadbury, fondatorul ciocolatei Cadbury, credea ca ciocolata ar putea fi o forta spre bine in lume. Multi oameni pot atesta acest lucru pentru ca cred ca nu exista nimeni care sa nu zambeasca cand primeste ciocolata. In plus, face totul mai bine. nu crezi?

26. Ce culoare a trandafirilor simbolizeaza puritatea, inocenta si smerenia?
Raspuns: alb

Mai multe informatii

Acesta este motivul pentru care trandafirii albi sunt numiti si trandafiri de mireasa. America de Sud gazduieste cei mai rafinati trandafiri albi, trandafirii ecuadorieni. De fapt, Ecuador este al treilea cel mai mare exportator de flori taiate din lume. Nu e de mirare ca ar avea cei mai rari trandafiri albi.

27. Ce hormon este cunoscut sub denumirea de hormonul „gragalasului” sau „iubirii”?
Raspuns: Oxitocina

Mai multe informatii

Oxitocina este cunoscuta pentru ca este eliberata atunci cand oamenii se imbratiseaza, se saruta si se intimeaza. Oxitocina nu se opreste aici. Chiar si doar petrecerea timpului cu prietenii, mangaierea animalului de companie si imbratisarea cu partenerul tau produc sentimente de calm si legatura si maresc eliberarea de oxitocina.

28. Care monument a fost dat ca dar suprem al iubirii?

Raspuns: Taj Mahal

Mai multe informatii

Acest reper istoric este un mausoleu de marmura alb-fildes pe malul drept al raului Yamuna din Agra, India. Taj Mahal a fost construit in memoria sotiei imparatului Shah Jahan, Mumtaz Mahal. Adaposteste ambele morminte. De asemenea, include o moschee si o pensiune.

29. Aceasta sarbatoare din februarie a fost respectata initial pe 14 februarie.
Raspuns: ziua harciogului

Mai multe informatii

Respectarea Zilei Marmotei a venit din credinta ca daca o marmota isi vede umbra sau nu poate prezice daca iarna va dura mai mult. Toata chestia asta a inceput cu nemtii. Primii crestini europeni credeau ca iarna va dura inca sase saptamani daca soarele ar iesi de Lumanarie (sau pe 2 februarie). Nebun, nu?

30. Ce fruct este cunoscut si sub numele de „marul iubirii”?
Raspuns:Rosie

Mai multe informatii

Rosiile mai sunt numite si „mere de aur” deoarece primele din Europa erau galbene. Oamenii se refera la rosii ca fiind iubesc merele, deoarece se crede ca au proprietati afrodisiace. Sosul puttanesca, care are rosii in reteta, este considerat „spaghetele curvei”.

31. De cine s-a indragostit Cupidon?

Raspuns: Psihicul

Mai multe informatii

Psyche este zeita greaca a sufletului despre care se spune ca poseda o frumusete care rivalizeaza cu cea a Afroditei. Se simtea atat de amenintata de frumusetea lui Psyche. Din aceasta cauza, ea i-a spus fiului ei, Cupidon, sa-l induca pe Psyche sa se indragosteasca de un monstru. In schimb, a devenit atat de indragostit de Psyche incat s-a casatorit cu ea.

6 fapte aleatorii de adaugat in jocul tau Trivia de Valentines

Acum, daca sunteti in cautarea unor intrebari triviale fara o categorie definita in minte, atunci aceste intrebari triviale aleatorii sunt perfecte pentru dvs. Un amestec de usoare, dificile si amuzante, aceste intrebari va vor face cu siguranta seara de trivia mai provocatoare.

32. Purtarea verighetei pe al patrulea deget de la mana stanga dateaza din ce ora?

Raspuns: Egiptul antic

Mai multe informatii

Deloc surprinzator, inima era considerata centrul emotional al corpului. Se credea ca vena de la al patrulea deget al mainii stangi merge direct la inima. Vena a fost numita chiar „vena amoris” sau „vena iubirii”; aceasta a fost inventata de vechii romani.

33. Ce virus informatic a detectat in Hong Kong la 1 mai 2000?
Raspuns:Virusul Te ​​iubesc

Mai multe informatii

Virusul I Love You a infectat peste 10 milioane de computere Windows cand a fost trimis ca atasament la un e-mail. Onel de Guzman avea 24 de ani cand a creat malware-ul. Deoarece in Filipine nu existau legi impotriva producerii de programe malware la acel moment, congresul filipinez a promulgat RA nr. 8792 in iulie 2000 pentru a descuraja ca acest lucru sa nu se repete.

34. Unde a fost scrisa cea mai veche poezie de dragoste care a supravietuit?

Raspuns:Tableta de argila

Mai multe informatii

Acest poem este gravat intr-o tablita antica de lut descoperita de arheologi in Nippur, sudul Irakului, la sfarsitul secolului al XIX-lea. Desi se numeste Istanbul #2461, numele complet este Cantecul de dragoste pentru Shu-Sin. A fost nevoie de sapte decenii pentru a descoperi acest lucru, deoarece statea netradus intr-un sertar al muzeului. Acum este expusa in Muzeul Orientului Antic din Istanbul.

35. In fiecare an, februarie se incheie in aceeasi zi a saptamanii cu ce luna?
Raspuns:octombrie

Mai multe informatii

In anii obisnuiti, februarie incepe in aceeasi zi a saptamanii ca martie si noiembrie. In anii bisecti, februarie incepe in aceeasi zi cu august. Vrei sa afli un alt fapt amuzant despre luna februarie? In Filipine, exista o superstitie conform careia oamenii nascuti in februarie nu au cumva capacitatea cognitiva. Acest lucru este asociat cu lipsa zilelor din februarie, deoarece are doar 28 sau 29 de zile.

36. Almanahul fermierilor spune „Daca o femeie vede un Robin de Ziua Indragostitilor, cu ce se va casatori?”

Raspuns: Marinar

Mai multe informatii

Daca o femeie vede in schimb un cardon de aur, se va casatori cu un barbat bogat. De asemenea, se crede ca primul barbat pe care o femeie il vede de Ziua Indragostitilor va fi cel cu care se va casatori. Cu toate aceste legende despre Ziua Indragostitilor si despre gasirea acesteia, ai crede ca toata lumea si-ar fi gasit sufletul pereche pana acum. Dar, din pacate, nu este cazul.

37. Care stat din SUA produce de fapt cea mai mare ciocolata?

Raspuns: Pennsylvania

Mai multe informatii

Hershey Chocolate Co. este situat in Pennsylvania, asa ca acest lucru nu este surprinzator. Compania Wilbur Chocolate este de asemenea stationata in acelasi stat. Ei produc 150 de milioane de kilograme de ciocolata pe an. Productia de ciocolata din Pennsylvania este de fapt aproximativ jumatate din productia totala de ciocolata a Statelor Unite.

Daca exista unele simple si amuzante, atunci, desigur, avem si intrebarile grele trivia . Acestea sunt pentru acei oameni care iubesc un timp bun si sunt pregatiti pentru provocarea suprema.

Iata 6 intrebari trivia dificile:

38. Cum se numeste fetita care a plantat un migdal cu flori roz langa mormantul Sfantului Valentin?
Raspuns: Julia

Mai multe informatii

Cand Sfantul Valentin a fost decapitat, Julia a plantat un migdal cu flori roz langa mormantul sau.

39. Care sunt brosurile scrise de Peter Quizumall care i-au ajutat pe cei care nu si-au putut gandi propriile versuri de Valentine?
Raspuns: Scriitori de Valentine

Mai multe informatii

The Valentine Writers a fost scris in 1823. Inainte de companiile de felicitari, Valentine Writers ii ajutau pe cei care nu aveau limba. La inceputul secolului al XIX-lea, pamflete de sase banuti care contineau colectii populare de mesaje de dragoste pre-scrise au fost vandute ca „Scriitori Valentine”.

40. Numiti actrita care a fost nominalizata la sase premii Oscar si s-a nascut de Ziua Indragostitilor?

Raspuns: Thelma Ritter

Mai multe informatii

Prima aparitie in film a Thelmei Ritter a fost in 1947, in Miracle on 34th Street. Doamna Ritter este cunoscuta pentru rolurile sale de comedie ca personaje din clasa muncitoare si pentru accentul ei puternic din New York. Ea a castigat un premiu Tony si a fost nominalizata de sase ori la Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

41. In ce an se spune ca Sfantul Valentin al Romei a fost martirizat?

Raspuns: 270 d.Hr

Mai multe informatii

Sub domnia imparatului Claudius al II-lea, toate casatoriile si logodnele au fost interzise. Acest lucru se datoreaza faptului ca barbatii romani nu doreau sa se alature armatei din cauza atasamentelor lor puternice fata de sotiile si familiile lor. Valentin si-a dat seama de nedreptatea decretului sau si a continuat sa faca casatorii pentru tinerii indragostiti in secret.

42. Din ce s-a nascut Venus, zeita iubirii?

Raspuns: Spuma de mare

Mai multe informatii

Conform mitologiei grecesti, Uranus si Gaia au avut un fiu pe nume Cronos. S-au luptat, iar Gaia a creat o secera de piatra, pe care ia dat-o lui Cronos pentru a-si ataca tatal. Cronos l-a castrat apoi pe Uranus si a aruncat testiculele tatalui sau in mare. Au facut spuma marii si din acel trandafir Afrodita, zeita iubirii si a frumusetii.

43. Ziua Indragostitilor a evoluat de la ce festival roman antic?

Raspuns: Lupercalia

Mai multe informatii

Lupercalia este un festival care alunga spiritele rele si purifica orasul pentru a promova sanatatea si a incuraja fertilitatea. Pana in secolul al XIV-lea, Ziua Indragostitilor nu a ajuns sa fie sarbatorita ca o zi de dragoste. Festivalul Lupercalia a sarbatorit venirea primaverii, care a inclus rituri de fertilitate si imperecherea femeilor cu barbatii prin tragere la sorti.

6 intrebari triviale despre originile si istoria Zilei Indragostitilor

Deci, cum a ajuns Ziua Indragostitilor? La fel ca orice altceva, si aceasta zi are o istorie. Aceste intrebari triviale istorice despre Ziua Indragostitilor va vor familiariza cu primele zile ale sarbatoririi acestei zile a inimilor.

44. Cand a fost 14 februarie declarata Ziua Sfantului Valentin?

Raspuns: 1537

Mai multe informatii

In 1537, regele Henric al VIII-lea a declarat, prin Carta Regala, ca toata Anglia va sarbatori ziua de 14 februarie drept „Ziua Sfantului Valentin”. Odata cu trecerea timpului, 14 februarie a devenit data traditionala pentru schimbul de mesaje de dragoste si cadouri simple (cum ar fi flori sau bomboane). Sfantul Valentin a devenit si Sfantul Patron al indragostitilor.

45. Cine a inventat speed dating?

Raspuns: rabinul Yaacov Deyo

Mai multe informatii

Speed ​​dating este asociat cu un eveniment de matchmaking organizat de el in 1998. Speed ​​dating este un proces formal de matchmaking. Acesta isi propune sa incurajeze persoanele singure eligibile sa cunoasca un numar mare de noi potentiali parteneri intr-o perioada foarte scurta de timp.

46. ​​Sfantul Valentin a fost ucis la ordinul carui imparat roman?

Raspuns: Claudius al II-lea

Mai multe informatii

Sfantul Valentin a fost preot si medic in timpul persecutiei sale. Inainte ca Valentine sa fie ucis, legenda spune ca el a scris un bilet de adio pentru fiica temnicerului, care ii devenise prietena. A semnat-o, „De la Valentine”. Pentru marele sau serviciu, Valentin a fost numit sfant dupa moartea sa.

47. Cine a scris scrisoarea despre care se crede ca este cea mai veche Valentine din existenta?

Raspuns: Charles d’Orleans

Mai multe informatii

Se credea ca a fost scris in 1415. Charles, Ducele de Orleans, avea 21 de ani cand a scris primul Valentin. A fost casatorit cu verisoara sa in varsta de 17 ani si fiica regelui Carol al VI-lea, Isabella de Valois, deja vaduva dupa ce s-a casatorit pentru prima data la varsta de sase ani.

48. Cine a creat prima cutie de ciocolata de Ziua Indragostitilor?

Raspuns:Richard Cadbury

Mai multe informatii

La mijlocul secolului al XIX-lea, comercializarea Zilei Indragostitilor era in plina desfasurare. Era obisnuit ca oamenii sa se duca unul pe altul cu cadouri in aceasta zi. Richard Cadbury a profitat de aceasta tendinta. A creat prima cutie in forma de inima si a umplut-o cu diverse bomboane de ciocolata. Dupa cum era de asteptat, a devenit un alt motiv pentru ca oamenii sa cumpere ciocolata Cadbury, deoarece a servit si ca amintire pentru iubitii lor.

49. Care presedinte american si-a pierdut atat sotia, cat si mama de Ziua Indragostitilor?

Raspuns: Teddy Roosevelt

Mai multe informatii

A fost pe 14 februarie 1884, cand Roosevelt si-a pierdut mama din cauza febrei tifoide si sotia sa din cauza bolii Bright. Dupa ce i-a pierdut pe amandoi, si-a petrecut o mare parte din urmatorii doi ani la ferma sa din Badlands of Dakota Territory. Acolo si-a stapanit tristetea in timp ce traia in sa, conducand vite, vanand vanat mare – chiar a prins un haiduc. Intr-o vizita la Londra, s-a casatorit cu Edith Carow in decembrie 1886.

Lista descarcabila si imprimabila cu Trivia de Ziua Indragostitilor

Iata o lista jpg/pdf care poate fi descarcata si imprimabila cu trivia de Ziua Indragostitilor ( dati clic dreapta pe imagine si selectati Salvare imagine ca…):

Cum sa alegi cele mai bune Trivia de Ziua Indragostitilor

Alegerea celor mai bune trivia de Ziua Indragostitilor poate fi dificila, avand in vedere multitudinea de optiuni pe care tocmai ti-am oferit-o. Cu toate acestea, aceasta este o problema buna si destul de usor de rezolvat.

Iata cum sa alegi cele mai bune trivia de Ziua Indragostitilor:

1. Intrebati-va cu cine sunteti

Esti cu copiii tai? Familia ta? Sotia ta? Sau o fata care a acceptat sa mearga la o prima intalnire cu tine? In functie de cine esti, alege intrebari adecvate varstei si asigura-te ca intrebarile tale nu vor ajunge intr-un moment ciudat. Nu pune intrebari care ar face pe cineva sa se simta inconfortabil.

2. Amesteca-l

Nu va concentrati doar pe o singura categorie de intrebari. Faceti sesiunea de trivia mai interesanta, provocatoare si captivanta amestecand toate categoriile. Nu va fie teama sa adaugati intrebari simple si dificile in amestec.

3. Nu te gandi prea mult

Scopul unei sesiuni de trivia este sa te distrezi, asa ca nu te strica prin gandirea excesiva la intrebarile pe care le vei pune. Nu pierdeti energie si timp analizand intrebarile, deoarece veti avea nevoie de ele pentru a raspunde la intrebari mai tarziu.

Intrebari frecvente

Mai sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre trivia de Ziua Indragostitilor? Aceste intrebari frecvente va pot ajuta.

Care este premiul interesant de oferit cuplurilor cand gazduiesc trivia de Ziua Indragostitilor in pub-ul meu?

Un premiu grozav ar fi o escapada de weekend intr-un oras sau un hotel din apropiere. De asemenea, le poti oferi un voucher pentru o cina romantica intr-un loc elegant. Cuplul castigator va aprecia cu siguranta acest lucru.

Este bine sa includeti intrebarea lui Valentin in orice joc trivia?

Este. Oamenii par sa creada ca stiu multe despre Ziua Indragostitilor, deoarece o sarbatoresc in fiecare an. Ceea ce nu stiu este ca exista atat de multe unghiuri despre Ziua Indragostitilor despre care se vorbeste rar. Includeti cateva dintre aceste intrebari trivia pentru a condimenta jocul trivia.

Triviale lui Valentin sunt doar pentru persoanele aflate intr-o relatie romantica?

Desigur ca nu. Chiar si persoanele singure se pot raporta la acest trivia de Valentine. La urma urmei, avem intrebari triviale pentru copii si adolescenti aici, iar majoritatea dintre ei sunt inca singuri.

De ce le place oamenilor sa sarbatoreasca Valentine’s?

Este o zi in care sa fii sapa si romantic este perfect acceptat. In alte zile, manifestarile publice de afectiune ii fac pe altii sa se simta inconfortabil. In aceasta zi, oamenii pot face totul pentru a-si arata sentimentele pentru o alta persoana. De aceea, oamenilor le place sa sarbatoreasca Valentine’s.

Mai multe intrebari interesante

Acum ca v-am pregatit pe toti pentru Ziua Indragostitilor, permiteti-ne sa va tinem companie pentru alte ocazii care necesita o seara de trivia. Sarbatorile tale nu vor mai fi aceleasi daca incluzi aceste intrebari triviale care se afla pe lista noastra.

  1. Cand Craciunul este aproape de colt, fiti pregatiti prin obtinerea unei copii tiparite a intrebarilor noastre trivia de Craciun.
  2. Daca iti place sa faci intalnirea de Ziua Recunostintei mai distractiva, atunci aceste intrebari trivia de Ziua Recunostintei sunt pentru tine.
  3. Acum, daca astepti cu nerabdare un timp de trivia de Paste, atunci consultati lista noastra de intrebari trivia de Paste.

In concluzie

Speram din suflet ca aceasta lista de intrebari trivia de Ziua Indragostitilor te va ajuta sa-ti faci ziua mai buna. La urma urmei, aceste intrebari triviale au fost compilate tocmai in acest scop. Oh, si fac intrebari bune pentru cupluri la prima sau a suta lor intalnire, asta e sigur!