Sună ca un proces simplu! De fapt, unii dintre pași sunt destul de simpli, dar alții sunt dificili și va trebui să fiți echipat cu cunoștințele adecvate, instrumentele potrivite și multă răbdare.

Pasul 1: configurați propriul blog găzduit de dvs.

Acesta este poate cel mai ușor pas dintre toate. În zilele noastre este atât de ușor să înregistrați un nume de domeniu și să creați un blog. Tot ce aveți nevoie este un pic de ajutor și indicații în direcția corectă. Nu vom intra în toate detaliile despre cum să configurați un blog, dar vestea bună este că acest lucru se poate face foarte usor si rapid. Totodata, apeleaza cu incredere la afiliere online. Pe scurt, acoperă următoarele subiecte:

·       Cum se înregistrează un nume de domeniu

·       Cum să vă înscrieți pentru găzduire

·       Cum se configurează WordPress

·       Cum să publicați prima dvs. postare pe blog!

Pentru mai multe informatii cauta un ghid cuprinzător, scris pentru începători, și sigur vă va ajuta să economisiți mult si mult stres.

Greșeli de evitat atunci când vă configurați propriul blog

Ca începător în blogging, este normal să greșești. Este perfect OK, cu condiția să învățați din greșelile dvs. și să nu le repetați. Când vine vorba de lansarea unui blog, aveți în vedere aceste sfaturi.

Fii concentrat pe obiectivul tău principal – câștigă bani online

Scopul tău este să ajungi într-un punct în care vei începe să câștigi bani din blogul tău, si cu siguranta nu ar trebui să uiți asta. Menționam din nou acest lucru pentru că știm din experiență că o greșeală obișnuită pe care o fac începătorii este aceea de a petrece prea mult timp și efort în proiectarea „blogului perfect”, uitând că, în primele etape (când nu există trafic), nimănui nu-i pasă despre designul site-ului dvs. web. Nu spunem că proiectarea site-urilor web nu este importantă, este, dar nu în primele etape. Obiectivul dvs. principal la acest pas este ca un blog să ruleze și să începeți să creați conținut care să vă atragă trafic. Există atât de multă muncă mplicate în obținerea traficului (și a clienților potențiali) și ar trebui să vă dedicați energia acestor sarcini încă de la început.

Trebuie să aveți propriul domeniu și un blog auto-găzduit

Exista o mare diferență între găzduirea site-ului dvs. web pe o platformă gratuită precum medium.com și a avea propriul domeniu și propriul site web găzduit de dvs. Luați decizia corectă de la început și alegeți platforma potrivită. De departe, un site WordPress auto-găzduit este cea mai bună alegere.

Nu te complica

Dacă începeți acum, încercați să păstrați totul cât mai simplu posibil. Nu complicați excesiv lucrurile, deoarece vă veți pierde în acest proces. Ai multe de învățat și pe măsură ce mergi mai departe, te vei răzgândi în legătură cu multe lucruri, așa că economisește-ți timpul și energia pentru sarcinile mai complicate. Va trebui sa fii perseverent si sa ai rabdare pentru a atinge succesul. Incearca sa iei lucrurile pas cu pas pentru a obtine rezultatele dorite. Nimic nu se construieste peste noapte.