Poate ca numele Little Big Lies (Big Little Lies) va suna cunoscut, nu? Daca ai vazut deja Pretty Little Lies, cu siguranta ai fost muscat de bug-ul curiozitatii sa vezi aceasta noua serie si sa afli cat de multe poate avea in comun cu PLL. Ei bine, daca tot nu te poti decide, in aceasta postare iti aducem toate detaliile despre Big Little Lies: daca este pe Netflix , cate sezoane are, data lansarii si chiar un scurt sinopsis.

Deci, haideti sa nu mai trageti aceasta introducere si sa aflam de ce ar trebui sa vizionati Big Little Lies.

Sa incepem!

Despre ce este Big Little Lies?

Povestea incepe cand Jane, o mama singura, se muta in micul oras Monterey din California de Nord, in cautarea unei vieti mai bune pentru ea si fiul ei. Acolo, le intalneste pe Celeste si Madeline , doua femei care au si ea ceva in comun: au copii de aceeasi varsta si cei trei invata impreuna.

De-a lungul timpului, Jane, Celeste si Madeline devin prieteni apropiati, atat de apropiati incat impartasirea secretelor intunecate despre viata lor devine inevitabil; Madeline incearca sa-si refaca relatia cu fostul ei sot si fiica cea mare, Celeste pare sa aiba o casnicie perfecta cu sotul ei, totusi acesta incepe sa devina violent si in cele din urma Jane, care ajunge sa povesteasca cum a trait in Australia si a fost violata i-a stricat viata. .viata si, in acelasi timp, a rezolvat-o.

Acest lucru, fara indoiala, ii face o forta puternica impotriva societatii din Monterrey, ceea ce cu siguranta nu este ceea ce pare. Intr-o zi, in timpul unei gale de caritate la scoala la care o frecventeaza copiii ei, se intampla ceva oribil: o crima.

Dar… Au ei ceva de-a face cu acea crima? Va fi prietenia lor suficient de puternica pentru a pastra un secret de aceasta dimensiune? Sau mai rau inca… o minciuna?

Big Little Lies este un serial drama bazat pe cartea lui Liane Moriarty cu numele original in engleza Big Little Lies . Difuzat pe HBO, primul sezon din Big Little Lies a avut premiera pe 19 februarie 2017.

Desi la inceput era de asteptat sa fie o miniserie, s-a anuntat in decembrie 2017 ca productia va fi reinnoita pentru Big little lies sezonul 2 , care a avut premiera pe 9 iunie 2019. Prin urmare, serialul are in total doua sezoane.

Al doilea sezon din Big Little Lies are 7 episoade la fel ca primul.

Distributia Big Little Lies

Big Little Lies reparto

Little Big Lies este un serial foarte recunoscut pentru calitatea distributiei sale. Acest lucru se datoreaza faptului ca are participarea unor actrite foarte recunoscute la Hollywood pentru munca lor, care au reusit, de asemenea, sa creeze o conexiune incredibila pe ecran. Fara indoiala, inca un motiv pentru a iubi acest serial.

Iata o lista cu distributia din Big Little Lies:

  • Reese Witherspoon ca Madeline Martha Mackenzie
  • Nicole Kidman ca Celeste Wright
  • Shailene Woodley in rolul lui Jane Chapman
  • Alexander Skarsgard ca Perry Wright
  • Adam Scott ca Ed Mackenzie
  • Zoe Kravitz ca Bonnie Carlson
  • James Tupper ca Nathan Carlson
  • Jeffrey Nordling ca Gordon Klein
  • Laura Dern ca Renata Klein

Unde putem vedea Big Little Lies?

Deoarece este o productie originala HBO, este evident ca serialul Big Little Lies poate fi vazut pe respectiva retea de televiziune. Totusi, de la ultima sa difuzare, HBO a decis sa-si transfere drepturile de distributie pe alte platforme precum Antena3 si abc.es unde te poti bucura de intregul serial.

Big Little Lies este pe Netflix?

Raspunsul la aceasta intrebare este da! Este disponibil pe platforma Netflix in cele doua sezoane ale sale cu dublare si subtitrare.

Big Little Lies Netflix

Va exista un al treilea sezon al treilea sezon Big Little Lies?

Desi sfarsitul celui de -al doilea sezon Little Big Little Lies a fost un succes in rating, unii fani ai serialului au fost nemultumiti de finalul complotului. Multi dintre fani au sustinut ca unele detalii au fost lasate in aer si ar putea fi imbunatatite daca povestea ar fi continuata intr-un al treilea sezon.

Presedintele HBO a comentat intr-un interviu ca, desi nu exista planuri stabile pentru un al treilea sezon din Big Little Lies , daca ar primi o propunere convingatoare de a continua povestea lui Jane, Celeste si Madeline.

mici minciuni mari

Totusi, drumul nu pare atat de usor pe cat pare. Reluarea unui nou sezon ar presupune recuperarea unei parti a echipei de productie a serialului, inclusiv a distributiei, care, fara indoiala, i-ar umfla pretul din cauza popularitatii tot mai mari a povestii.

In ciuda tuturor esecurilor de pe parcurs, sa speram ca se va intampla un miracol si sa putem relua povestea Little Big Lies intr-un sezon 3.

Coloana sonora Little Big Lies

Fara indoiala, unul dintre detaliile care te va prinde cel mai mult in aceasta serie este coloana sonora. Si este ca fiecare ton, ritm, cantec si melodie care insoteste scenele completeaza complet intriga serialului si te cufunda in poveste.