Daca te trezesti ametit de un vis atat de tulburator si te intrebi ce inseamna sa visezi ca partenerul tau te insala, ar trebui sa te trezesti cat mai curand posibil si sa eviti sa faci o paralela directa intre vis si realitate . Pentru ca a visa ca partenerul tau te insala nu vorbeste despre partenerul tau si nici nu este un vis premonitoriu, ci reflecta mai degraba nesiguranta ta.

Dar mai in profunzime, ce inseamna sa visezi ca partenerul tau te insala? 

Ca reactie instinctiva, atunci cand visezi ca partenerul tau te insala, este normal sa te lasi purtat de suspiciune. Desi multi oameni cred ca poate fi un vis precognitiv, in realitate nu exista nicio legatura intre acest vis si viata reala si este doar reproducerea unei situatii cotidiene cu o incarcatura simbolica care sa reflecte o stare de spirit, in acest caz, nesiguranta.si indoielile tale

De fapt, a visa ca partenerul tau te insala nu are neaparat legatura cu viata ta sentimentala, cu atat mai putin sexuala, ci se poate referi la alte domenii ale vietii: felul in care te relationezi cu ceilalti sau atitudinea fata de provocarile profesionale. . . Ceea ce creierul tau reproduce prin subconstient este o lipsa de incredere care te face sa te simti vulnerabil.

Pentru a profita de experienta si a extrage interpretarea care te ajuta in ziua ta, este important sa retii detaliile visului, dar mai ales sa analizezi starea prin care treci in viata reala. Esti ingrijorat de un proiect pe care il ai in mana sau de o provocare profesionala importanta? Te simti amenintat de altii si ai putina incredere in posibilitatile tale?   Asta inseamna sa visezi ca partenerul tau te insala.

Pe scurt, situatia prin care treci te lasa intr-o criza de personalitate care iti afecteaza stima de sine, si care te face sa te simti nesigur, vulnerabil, slab , care este procesata prin subconstient cu reprezentarea maxima a sentimentului de inferioritate: visarea. ca partenerul tau te insala

Visezi ca partenerul tau te insala: variante ale acestui tip de vis

A visa ca partenerul tau te insala este o reflectare clara ca ti-ai pierdut increderea in tine si simti ca devii mai mic in fata problemelor si provocarilor care te asteapta . Dar exista mai mult. Verificati variantele acestui tip de vis.

Visezi ca partenerul tau te insala in fata ta

Acesta este un vis foarte revelator si daca visezi ca partenerul tau te inseala, fii foarte atent, pentru ca subconstientul tau te informeaza ca nu mai simti la fel pentru acea persoana si   incetul cu incetul dragostea dintre voi dispare . Trebuie sa te intrebi sincer daca lucrurile merg bine in inima ta si sa iei deciziile potrivite cu responsabilitate si maturitate.

Visezi ca partenerul tau te insala si afli

In acest caz, in comparatie cu sentimentul de umilinta si lipsa de siguranta, predomina durerea si suferinta si este foarte probabil ca in acest caz visul sa fie direct legat de viata ta sentimentala . Nu este vorba ca partenerul tau te insala de fapt, ci ca trebuie urgent sa faci fata unei conversatii mature pentru a te confrunta cat mai curand cu problemele tale relationale.

Visezi ca partenerul tau te insala cu un strain

La supararea de a sti ca partenerul tau te insala, in acest vis se adauga deconcertantul de a nu cunoaste persoana cu care inseli. Este reflectarea clara ca esti asediat de probleme si ca   acestea devin un munte si te simti mic in fata lor . Transmite sentimentul de haos si lipsa de control, ca problemele au scapat complet de controlul tau.

Visezi ca partenerul tau te insala cu prietenul tau

In acest vis tradarea este dubla, iar visul reproduce probabil probleme reale pe care le ai cu o anumita persoana (desi trebuie sa renunti la aspectul sexual, care in vis are doar o incarcatura simbolica). Trebuie sa reconstruiesti relatia cu acel prieten prin sinceritate   si onestitate pentru a avea din nou incredere in el si a scapa de sentimentul de amenintare.   

Visezi ca partenerul tau te insala cu fratele tau 

Este amuzant cum functioneaza creierul tau in acest caz. Fiti atenti. Ai vazut deja ca a visa ca partenerul tau te insala este sinonim cu un sentiment de vulnerabilitate, stima de sine scazuta si lipsa de siguranta. Faptul ca fratele (sau sora) tau apare in vis, desi poate fi deranjant, te anunta ca trebuie sa cauti sprijinul unei   persoane de incredere pentru a-ti recapata puterile.

Visezi ca partenerul tau te insala pe tine si pe detectivul

Daca visezi ca partenerul tau te insala si angajezi un detectiv sa-i urmeze pasii, este foarte probabil ca in viata ta profesionala sa banuiesti o tradare sau o miscare oarecum umbrita in jurul tau, sau sa ai niste suspiciuni cu privire la anumite tradari din partea ta. mediul imediat (prietenii, familia si chiar partenerul). Aceste suspiciuni nu te lasa sa traiesti si trebuie sa o rezolvi cat mai curand posibil .  

Visezi ca partenerul tau te insala si toata lumea stie asta

Acest vis este foarte curios si are o interpretare destul de fidela senzatiei pe care o transmite, doar ca nu la propriu. A visa ca partenerul tau te insala si toata lumea stie ca asta nu transmite atat de mult durerea inselaciunii, cat rusinea si umilinta de a fi incoronat in fata celorlalti , ceea ce reprezinta teama ta de ridicol si un nivel ingrijorator de scazut al stimei de sine.

Visezi ca partenerul tau te insala acasa

Interpretarea acestui vis este foarte particulara si nu are nimic de-a face cu a visa ca partenerul tau te insala acasa cu realitatea. Trebuie sa stii ca in lumea viselor, casa reprezinta exponentul maxim al securitatii personale, asa ca acest vis dezvaluie teama de pericolele care iti ameninta integritatea fizica, precum bolile .   

Visezi ca partenerul tau te insala in mod repetat

A visa ca partenerul tau te inseala in mod repetat este o modalitate pe care o are subconstientul tau de a inregistra o stare structurala de stima de sine scazuta si un sentiment de inferioritate, o marire constanta a complexelor care te impiedica sa actionezi normal in fata celorlalti. Acest vis este semnalul de avertizare pentru a incepe un proces de revizuire a stimei de sine .

Visezi ca iti inseli partenerul

In cazul in care visezi ca iti inseli partenerul, sensul este inversat si nu mai reprezinta inferioritate, slabiciune si vulnerabilitate, ci un sentiment de vinovatie care se traduce prin remuscari care te mananca in interior . Experienta de vis te pune in locul tradarii, desi, din nou, nu este o reproducere fidela a realitatii: ai facut o greseala pe care trebuie sa o marturisesti pentru a incepe de la zero.

Concluzie: daca visezi ca partenerul tau te insala, fii atent la stima de sine

Tradarea unui partener are un dublu sens: durere si umilire. Desi este cu siguranta dureros sa stii ca ai fost obiectul infidelitatii, a visa ca partenerul tau te insala transmite mai degraba un sentiment de umilinta, care iti afecteaza securitatea si stima de sine . Prin urmare, a visa ca partenerul tau te insala este o invitatie de a-ti reconstrui puterea pentru a nu te mai simti vulnerabil.

Daca visezi ca partenerul tau te insala in fata ta, trebuie sa te intrebi daca mai simti acelasi lucru pentru acea persoana. Pe de alta parte, daca visezi ca partenerul tau te insala cu un strain, iti exprima   micimea in fata unor probleme care sunt dincolo de controlul tau , si visezi ca partenerul tau te insala si il pui un detectiv. este o reflectare a faptului ca banuiesti tradari in viata ta privata sau profesionala.