Vrei sa acoperi un tatuaj? Poate l-ai facut-o cu tot entuziasmul din lume, dar vine un moment cand preferi sa nu mai fie vazut. Uneori se poate intampla ca, din cauze diferite, sa doriti sa pastrati secretul. Ei bine, exista trucuri de moment, dar iti vor oferi rezultatul pe care il cautai.

Este adevarat ca inainte de a ne face un tatuaj trebuie sa ne gandim la asta. Dar nu din cauza tatuajului in sine, ci si din cauza zonei in care il vom lua pentru totdeauna. Pentru ca asa nu va trebui sa faci pasi inapoi. Dar daca acum e cam tarziu pentru asta, atunci descopera cum poti sa o rezolvi si fara durere!

Cum sa acoperi cu usurinta un tatuaj

Nu vrem complicatii pentru ca s-ar putea sa ne grabim sau pentru ca ne dorim foarte mult o treaba bine facuta si fara atat de mult inapoi. Ei bine, avem cel mai perfect truc pentru tine. Mai intai trebuie sa speli bine zona pentru ca odata ce se usuca sa aiba o aderenta mai buna. Apoi, aveti nevoie de un corector de machiaj. Amintiti-va ca in aceste cazuri este intotdeauna mai bine sa obtineti unul cu acoperire completa, astfel incat rezultatul sa fie mai profesionist. Este de la sine inteles ca ai nevoie si de el pentru a avea o culoare cat mai apropiata de cea a pielii tale. O vei aplica pe zona si cu un burete o vei estompa. Incercati sa nu trageti produsul, ci sa dati mici atingeri. Daca ai ceva machiaj lichid il poti aplica pentru a incerca sa obtii mai multa acoperire. Desigur, in momentul finisarii, reparati lucrarea prin stropire cu putin lac. Va fi cea mai buna idee pentru tatuaje de dimensiuni mici!

Care este cel mai bun machiaj pentru a acoperi tatuajele

Este adevarat ca daca mentionam corectoarele ca una dintre partile de baza pentru a ne lua ramas bun de la tatuaje, facem acelasi lucru si cu machiajul . Pentru ca le puteti suprapune pe ambele, neclare, pentru un efect mai natural. Dar desigur, ramanem cu intrebarea ce tip de machiaj poate avea privilegiul de a ne acoperi amprenta pe piele. Ei bine, desi sunt multe, machiajul L’Oreal Infaillible 24 de ore este unul dintre elementele de baza. Pentru ca are o acoperire mare, pentru ca este mat si pentru ca isi va lua adio tatuajului nostru in cateva secunde. Este foarte rezistent la piele, indiferent de tipul tatuajului sau de culorile acestuia.

Cum sa acoperiti un tatuaj pe brat

Am vazut deja ca acoperirea unui tatuaj este destul de simpla, cu machiaj si corector. Dar este adevarat ca exista si alte alternative. Deci, daca doriti sa acoperiti un tatuaj mult mai mare pe brat, puteti alege oricand maneci . Intrucat sunt complet tatuate, astfel incat sa puteti evidentia cerneala in toata splendoarea ei, va puteti bucura de maneci netede si de culoarea pielii. Pentru a nu se observa pe partea incheieturii mainii, puteti impodobi zona cu bratari largi sau o bratara. Desi este adevarat ca unele dintre aceste maneci ajung si la maini, in cazul in care aveti un tatuaj pe ele care poate ramane anonim.

Plasturi de tatuaje

Adevarul este ca exista si o serie de plasturi, de parca ar fi lezoane, dar mai ample. Dupa cum vedem, resursele exista intotdeauna, dar trebuie sa alegem in functie de nevoile noastre. Pentru ca in acest caz acopera complet designul, dar trebuie luat in considerare un detaliu. Din moment ce unele nu sunt atat de bune incat sa treaca neobservate . Deci, in functie de locul in care le iei, poate fi destul de vizibil. Din acest motiv, ar trebui sa le alegeti pe cele extra-fine si astfel veti obtine un rezultat ceva mai ideal. Fiind impermeabile vor avea o rezistenta adecvata pentru a rezista la transpiratie. Asadar, este o alta dintre optiunile pe care le ai si la vanzare si pe care ar trebui sa o pretuiesti in functie de ceea ce ai nevoie.