Sunt atat de multe tesaturi cu care sa confectionam cele mai bune rochii de mireasa , incat multi dintre cei care isi cauta designul ideal le este foarte greu sa gaseasca pe cel care li se potriveste cel mai bine sau pur si simplu sa cunoasca diferitele posibilitati care ni se ofera.

Din acest motiv, in aceasta postare iti aratam un look cu totul special al saptamanii , o mireasa cu design guipura, o tesatura care incanta orice femeie. Nu ratati cel pe care l-am selectat si toate accesoriile de mireasa care le vor completa perfect astfel incat sa arati mai stralucitoare ca niciodata.

Rochie de mireasa

Pentru aceasta ocazie, acest design spectaculos Elie Saab este perfect. Este o rochie de mireasa tip sirena realizata 100% din guipura . Acest tip de tesatura apartine familiei dantelelor si este cea mai groasa dintre toate. Un design cu maneca lunga , cu o fanta de la cot care il face sa se evazeze. Cu un gat de barca si o trena mica, acest look dezvaluie silueta feminina datorita transparentelor sale senzuale . Pentru a completa stilul, un voal de mireasa frumos si simplu din tul care lasa toata proeminenta costumului.

Eli Saab.

Coafura de nunta

Ca coafura, o coafura frumoasa de mireasa cu o coada de cal . Este un aspect  nimic elaborat care lasa rolul principal designului. Pe langa acest tip de coada de cal, poti alege si o coafura de nunta cu impletituri , chiar si o coafura cu parul lasat . Exista optiuni pe care le vei iubi si vei dori sa te arati cu orice pret. De asemenea, poti opta pentru o coada de cal pentru cel mai formal moment si apoi sa-ti lasi parul jos pentru petrecerea de dupa.

Mireasa cu coada de cal, Kelsey Combe Photography.

Coafura de mireasa cu coada de cal. 

Bijuterii de mireasa

Ca bijuterii de mireasa , cei alesi sunt acesti cercei rafinati de la Tiffany and Co. Realizat din aur alb si diamant. Sunt alcatuite dintr-un cerc de pietre mici incununate de un diamant central mai mare. Fara indoiala o opera de arta care straluceste fara a umbri rochia de mireasa .

Tiffany circlet, Tiffany and Co.

Cercei Tiffany. 

Pantofi de mireasa

Pantofii de mireasa sunt una dintre cele mai importante decizii in ceea ce priveste aspectul de mireasa . A opta pentru pantofi care vor fi incomozi pe termen lung este cea mai grava greseala, pentru ca durerile de picior ne pot amara ziua cea mare. Pentru ocazie si cu un stil la fel de marcat precum cel pe care ti-l propunem, aceste sandale Christian Louboutin sunt ideale. Intr-o culoare bej, pentru a rupe cu albul desenului, si cu un toc destul de slabit, sunt pantofi varfuri legati de glezna, cu care suportul este garantat. Daca iti plac acestea, dar vrei mai multe idei, inspira-te din cei mai buni pantofi de mireasa colorati . Indrazneste si foloseste-ti pantofii dupa nunta!

J String Patent, Christian Louboutin.

Patent JString

Buchetul miresei

In concordanta cu restul stilului, buchetul de mireasa ales este considerat cea mai buna optiune. Un buchet de mireasa de flori albe se potriveste cu orice stil. In acest caz, combinat cu ramuri verzi, rezultatul este un buchet perfect care te va face sa stralucesti. Poti vedea si buchetele de mireasa cu bujori sau buchetele de mireasa salbatice care continua sa fie un trend si sunt cele mai dorite de actualele mirese.