Fiind unul dintre cele mai utilizate programe de design din lume, Microsoft Publisher este usor de utilizat pentru incepatori si permite practic oricui sa proiecteze cu usurinta o varietate de materiale de marketing, fie pentru web, fie pentru imprimare. Integrarea sa stransa cu Office 365 il face alegerea implicita pentru multi, de asemenea, atunci cand vine vorba de software de proiectare.

Cu toate acestea, daca ati trecut recent de la Windows la macOS si ati instalat software-ul Microsoft preferat, este posibil sa fi observat ca Microsoft Publisher lipseste din lista de aplicatii. Cum poate fi? Exista Microsoft Publisher pentru Mac? Ce folosesti in schimb? Sa abordam toate aceste intrebari una cate una.

Este Microsoft Publisher disponibil pentru Mac?

Dupa cum indica site-ul web oficial Microsoft, Microsoft Publisher este disponibil numai pentru computer. Dar asta nu ar trebui sa te indeparteze deloc. La urma urmei, propunerea de valoare cheie a computerelor Mac pentru cea mai lunga perioada de timp a fost o abundenta de software orientat spre designer specific platformei.

Nu numai ca exista o multime de alternative Microsoft Office Publisher pentru Mac, dar sunt in general mai intuitive si concentrate pe obtinerea rezultatelor profesionale pe care le cautati mult mai rapid. Una dintre aceste optiuni este Swift Publisher.

Creati modele uimitoare cu Swift Publisher

Ce este exact un echivalent al Microsoft Publisher pentru Mac? Exista anumite instrumente pe care designerii profesionisti cu norma intreaga le folosesc pentru a crea carti, brosuri si publicitate tiparita. Intelegerea acestor aplicatii dureaza in general sute de ore si, chiar si dupa ce le cunoastem destul de bine, necesita o abordare foarte manuala.

Cealalta categorie este software-ul care a fost conceput pentru a fi accesibil tuturor, dar este inca capabil sa produca rezultate comparabile cu alternativele sale foarte specializate. Microsoft Publisher este cu siguranta in aceasta tabara si, prin comparatie, este si Swift Publisher.

Swift Publisher va ofera peste 200 de sabloane si 2.000 de imagini fara drepturi de autor imediat din cutie. Asta inseamna ca orice intentionati sa proiectati a fost deja simulat si toate suporturile de care aveti nevoie pot fi gasite printr-o cautare rapida, fara a fi nevoie de achizitie. Pentru a merge impreuna cu toate aceste imagini, aplicatia are, de asemenea, un editor de imagini incorporat pe care il puteti folosi pentru orice taiere sau corectare a culorii necesare.

Crearea aspectului perfect in Swift Publisher nu ar putea fi mai usoara, deoarece intreaga interfata functioneaza prin glisare si plasare pentru a va permite sa completati sablonul pe care l-ati ales la inceput. De asemenea, puteti schimba sablonul in ceea ce priveste paginile principale, grila, straturi, tabele si multe altele.

Spre deosebire de Microsoft Publisher pentru Mac, Swift Publisher foloseste pe deplin automatizarea programatica. De exemplu, calendarele si hartile pot fi adaugate intr-o clipa pentru a afisa cronologie si indicatii. Contactele pot fi imbinate din Agenda Apple pentru a iesi nume. Pot fi create noi coduri QR pentru a ghida utilizatorii unde doriti sa mearga.

Imprimarea proiectului nu a fost niciodata atat de usoara. In primul rand, puteti verifica pur si simplu integritatea designului prin imprimarea mostrelor acasa. Cand obtineti rezultatul pe care il cautati, aplicatia va permite sa ajustati in continuare rezolutia imaginii, sa marcati sangerari si sa personalizati orice altceva necesita imprimanta dvs. de afaceri.

Dupa cum puteti vedea, incapacitatea de a descarca Microsoft Publisher pentru Mac nu ar trebui sa va afecteze nevoia de exprimare creativa. Swift Publisher ofera aceleasi caracteristici si multe altele intr-un pachet convenabil si accesibil. Dar daca cineva va trimite un fisier .pub pe care Mac-urile nu il pot citi? Exista si solutii pentru asta.

Cum sa deschideti un fisier .pub pe Mac

Este adevarat ca niciuna dintre aplicatiile Mac implicite nu ar putea cauta in interiorul fisierului .pub, pur si simplu din cauza cat de inchis este ecosistemul Microsoft. Din fericire, este o problema mai mica decat pare. O cautare rapida online ar dezvalui zeci de utilitare gratuite bazate pe web care convertesc instantaneu fisierele Publisher in PDF-uri, .docx, .png etc.

Alternativ, puteti sa va notificati echipa cu privire la mutarea recenta pe Mac si sa le cereti sa exporte fisiere .pub intr-un alt format inainte de a vi le trimite. Pentru a face acest lucru, colegii dvs. trebuie sa mearga la Fisier, apoi Exportati, apoi Schimbati tipul fisierului.

Cel mai probabil, toate fisierele pe care le primiti de acum incolo vor fi PDF-uri, care sunt grozave deoarece pastreaza formatarea originala si pot fi citite de orice program care se ocupa de imagini. Cu toate acestea, cu timpul vei acumula sute de fisiere PDF, asa ca noua ta provocare va fi sa-l gasesti rapid pe cel potrivit. Acolo vine in ajutor Cautarea PDF.

Cautare PDF este un utilitar puternic care, in primul rand, scaneaza orice folder de pe Mac pentru fisiere PDF si apoi isi foloseste capacitatile de inteligenta artificiala pentru a lucra cu ele. Aceasta aplicatie nu numai ca cauta un cuvant sau o expresie, dar analizeaza si o varietate de combinatii de cuvinte cheie legate semantic si le clasifica in functie de relevanta. Mai simplu spus, nu a existat niciodata o modalitate mai usoara de a scana fisierele PDF.

Publicati postari impecabile pe blog pe web

Un caz de utilizare adesea trecut cu vederea pentru Microsoft Publisher este proiectarea de continut pentru web, fie ca este un site web sau o postare complexa pe blog. Si in timp ce Swift Publisher este un instrument excelent pentru crearea de machete de site-uri web, ar parea exagerat sa il folositi pentru a crea o postare pe blog. Lucrul cu o aplicatie cu focalizare unica precum MarsEdit ar avea mult mai mult sens.

MarsEdit este un instrument de blogging usor, dar puternic, all-in-one. Va permite sa scrieti, sa proiectati, sa optimizati si sa publicati postari remarcabile pe blog folosind un singur flux de lucru, economisind astfel timp si reducand erorile in proces.

Cand lansati MarsEdit pentru prima data, va solicita sa conectati aplicatia la blogul dvs. existent, fie ca este WordPress, Blogger sau Medium, astfel incat sa va poata importa toate setarile si sa configurati procesul de publicare. In acest fel, MarsEdit va deveni, de asemenea, sistemul de management al continutului de facto pentru site-ul dvs.; Vesti bune, deoarece pastrarea unei copii a tuturor postarilor tale offline cu siguranta nu ar strica.

Tastarea in MarsEdit este usoara si fara distragere. Puteti, de asemenea, sa copiati si sa lipiti text dintr-o alta aplicatie si chiar sa pastrati sintaxa Markdown. Adaugarea de media este cea mai buna parte, deoarece MarsEdit accepta o varietate de motoare de imagine si chiar are un editor de imagini nativ pentru a face toate ajustarile necesare. In plus, aplicatia poate scana fotografii Apple, Lightroom si Aperture pentru imagini.

De asemenea, puteti previzualiza postarile de blog rezultate in timp real pentru a evita ajustarile ulterioare. Si daca aveti mai multe bloguri, puteti pur si simplu sa schimbati conturile in cadrul aplicatiei. Pe scurt, MarsEdit este exact software-ul pe care editorii web il asteptau.

Chiar daca nu exista un editor oficial Microsoft Office pentru Mac, nu vei ramane fara instrumente care sunt cruciale pentru succesul tau. De fapt, este invers. Multe aplicatii ar putea fi numite echivalentul Microsoft Publisher pentru Mac. Sarcina ta acum este sa o alegi pe cea potrivita. Swift Publisher face truc pentru aproape fiecare caz de utilizare, iar MarsEdit se ocupa fara efort de prezenta dvs. pe web. In cele din urma, in cazul in care cineva va trimite un fisier .pub pe care Mac-urile nu il pot citi, cautati online pentru a rezolva problema si incercati orice utilitar de top.

Cel mai bine, atat Swift Publisher, cat si MarsEdit sunt disponibile pentru o incercare gratuita prin Tecnologar, o platforma de peste 150 de aplicatii si utilitati foarte apreciate pentru orice situatie. Deveniti membru Tecnologar astazi si descarcati alternativele Microsoft Publisher pentru Mac pe care doriti sa le incercati.