Exista multe tipuri de pachete de carti de tarot care sunt disponibile online si nu exista un numar standard de carti in aceste pachete. Ilustratiile cartilor variaza foarte mult, dar suitele si semnificatiile lor sunt aceleasi. Pachetele de carti de tarot sunt clasificate pe baza mai multor teme precum animale, natura, dragoni, fantezie etc. 

Tiparul cel mai des utilizat este pachetul Calatoria Nebunului, care a fost creata in 1909 de AE Waite si publicata de Rider Company. A fost un membru important al unui grup ocult, Ordinul Hermetic al Zorilor de aur. Acest pachet de carti este utilizat frecvent si in citirea cartilor de tarot online, de pe site-uri precum http://tarot-online.ro/.

Cele mai importante pachete de carti tarot

Pornind de la ideea ca sunt o multime de pachete diferite de carti de tarot, poate fi destul de coplesitor sa alegi unul care sa se potriveasca cu adevarat cu tine sau cu stilul tau de citire. Desi fiecare pachet de carti de tarot are o semnificatie similara, toate sunt atat de diferite prin stilul lor, simbolismul si sentimentul general pe care il evoca citirea lor. In continuare vor fi prezentate cateva sfaturi pe care le puteti utiliza pentru a selecta pachetul potrivit de carti de tarot.

Pachetul de carti tarot Calatoria Nebunului

Pachetul de carti de tarot Calatoria Nebunului poate fi considerat cel mai popular pachet de tarot utilizat in prezent. Imaginile au fost desenate de artista Pamela Smith dupa instructiunile scriitorului ocult AE Waite si publicate in continuare de Rider Company. Desi imaginile sunt simple, fundalul cartilor prezinta un simbolism aparte.

Pachetul de carti de tarot Calatoria Nebunului se deosebeste cu usurinta de alte carti Tarot, din cauza faptului ca reprezentarea picturala a fiecarei carti este in sine foarte semnificativa pentru originea sa.

Pachetul de carti tarot Oracolul

Pachetul de carti de tarot Oracolul este, de asemenea, un set de carti, dar imaginile nu sunt la fel de semnificative precum cartile de Tarot din pachetul Calatoria Nebunului in ceea ce priveste simbolurile Arcanei Majore si Minore. Acestea sunt folosite in principal pentru aflarea destinului si pentru meditatie. Meditatia cu aceste carti ajuta la obtinerea unei claritati in gandire.

Tarot tiganesc

Opera de arta care decoreaza pachetul de carti in ceea ce priveste citirea in tarot tiganesc este aproape capricioasa. Datorita culorilor stralucitoare utilizate in aceste carti, acest pachet a castigat foarte mult in randul multor cititori, amatori si profesionisti. Cele 4 suite de carti din acest pachet sunt simbolurile celor patru caste ale societatii si multe dintre interpretari sunt asociate cu istoria culturii tiganesti.

Tarot semnificatii

In prezent, exista numeroase pachete de carti de tarot care ne invata cum sa interpretam acele simboluri diverse. Dar este foarte dificil sa stii ce interpretare sa aplici cartilor de tarot. Platformele si site-urile de tarot online sunt accesibile si ofera o interpretare detalita.

Desi exista diverse informatii care va ofera detalii despre semnificatia cartilor de tarot, cea mai personala si cea mai buna modalitate de a citi in cartile de tarot, este studierea cartilor personal. Cartile de tarot au fost create cu imagini si simboluri, ceea ce ne va ajuta sa cunoastem semnificatia cartii.

Tarotul clasic este format din 78 de carti, iar semnificatiile tuturor celor 78 de carti sunt relevante si necesare pentru intelegerea detaliata a intregului proces de divinatie. Dintre aceste 78 de carti, exista 22 de carti Arcana Majora si 56 de carti in Arcana Minora (bate, sabii, pentagrame si cupe). Cartile de tarot din Arcana Majora sunt primele chei care deschid lacatele subconstientului. Mai jos sunt interpretarile si semnificatiile pe scurt a cartilor din Arcana majora si Arcana Minora, asa cum se regasesc si pe site-urile de tarot online.

Tarot online Arcana Majora

Cartile de tarot din Arcana Majora au cea mai mare semnificatie divinatorie si simbolica. Pachetul contine 22 de carti, numerotate de la 0 la 21. Fiecare carte este numita dupa ilustratia individuala.

Cele mai importante carti din Arcana majora sunt uneori denumite ,,triumf” (derivate din triumfurile lumii). Unii le numesc ,,Aturi”. Prin urmare, Atu XVIII inseamna ,,Luna”. Intelesul real al ,,Arcanei Majore” este ,,Mistere mari”.

Tarot online Arcana Minora

Exista in total 56 de carti in Arcana Minora care sunt impartite in patru suite: bate, cupe, sabii si pentagrame, fiecare cu 14 carti. Fiecare dintre aceste costume reflecta activitatile cotidiene si previziunile nu se extind pentru viitorul indepartat. Iata semnificatia pe scurt a fiecari suite de carti din Arcana Minora.

Cupe (apa) – Emotii, compasiune, sentiment, spiritualitate.

Sabii (foc) – Putere, actiune, motivatie, conflict, forta.

Bate (aer) – Idei, ganduri, comunicare, concepte, iluminare.

Pentagrame (Pamant) – Manifestare, creatie fizica, bunuri materiale.