Sacii de vidat haine reprezinta cu siguranta una din cele mai bune modalitati de a organiza si depozita haine, asternuturi si alte materiale textile. Sunt adecvati pentru depozitare pe termen lung, cat si pentru calatorii.

Ei functioneaza pe baza unui sistem de comprimare a continutului din interior si presupun folosirea unui aspirator sau a unei pompe portabile de extragere a aerului. Acest lucru le face sa fie ideale pentru persoanele care au un spatiu redus de stocare – studenti care locuiesc la camin, persoane care stau cu chirie temporar, in garsoniere sau apartamente mici. 

Pret saci de vidat: cat costa de fapt investitia in saci de vidat?

Sacii de vidat sunt disponibili in mai multe dimensiuni, intre aceste variante existand diferente minore. Astfel cel mai bun pret saci de vidat este 6 lei/ bucata pentru dimensiunea 50 x 60 cm.

Cel mai bun pret saci de vidat mari este de 9 lei/ bucata pentru dimensiunea exacta de 80 x 110 cm. Intre cele doua modele de saci de vidat exista si marimi medii:

saci vidat 60 x 80 cm

– saci vidat 70 x 100 cm.

Varietatea aceasta va da posibilitatea de a alege in functie de nevoile dumneavoastra precise (tinand seama de scopul si cantitatea de haine pe care doriti sa le depozitati prin vidare). 

Avantaje cel mai rentabil pret saci de vidat 

Optand pentru cel mai rentabil pret saci de vidat, veti putea sa va permiteti ca in urmatoarea vacanta sa luati cu dumneavoastra toate hainele de care aveti nevoie si pe care le doriti. Totul fara sa va faceti griji cu privire la taxe in plus pentru bagaje suplimentare.

Cearceafurile, paturile, jachetele si alte articole vestimentare se pot imbiba adesea de un miros greu si neplacut atunci cand sunt depozitate in pod, intr-un subsol sau pe terasa pe o perioada indelungata de timp. In plus, ele sunt mai susceptibile de a fi vizitate si mancate de molii ori alte insecte daunatoare.

Cele mai multe tipuri de articole vestimentare, lenjerie de pat si materiale textile pot fi comprimate pana aproape un sfert din volumul initial (dimensiunea originala a sacului de vidat plin cu haine, inca nevidat). Acest lucru inseamna ca aveti mai multa libertate atunci cand calatoriti. Va puteti personaliza mai mult concediile, nefiind limitat de un anumit numar de articole vestimentare.

Veti putea sa folositi geanta de voiaj sau geamantanul pe care il aveti deja, fara sa fine nevoie sa cumparati unul cu un spatiu mai generos. Intrucat companiile aeriene rareori au timp sa cantareasca toata bagajele de mana, este o idee buna sa comprimati hainele intr-o geanta pentru a nu depasi cantitatea admisa fara sa platiti taxe suplimentare. 

Cand vine vorba despre depozitarea pe termen lung, chiar daca spatiul nu este neparat limitat pentru dumneavoastra (din fericire; va puteti considera norocos) este adesea important sa protejati hainele si lenjeriile (fete de perna, cearcefuri plin, cearceafuri de pat, perne, paturi, pilote) de elemente potential daunatoare.

Din acest punct de vedere putem spune ca sacii de vidat functioneaza ca o bariera impotriva daunatorilor si a mirosurilor neplacute. In plus, sacii de vidat actioneaza ca o bariera impotriva mucegaiului, a umezelii si a prafului. Nu exista practic nicio alta modalitate mai buna de a organiza si de a depozita imbracamintea si lenjeriile in conditii optime de utilizare. 

Unde gasiti cel mai rentabil pret saci de vidat haine?

Pentru cel mai avantajos pret saci de vidat in vederea depozitarii hainelor va recomandam sacidevidat.ro. Preturile mentionate mai sus sunt valabile pentru toate produsele existente in stoc. Livrarea se face in timp rapid prin curierat iar plata se poate face direct ramburs, la primirea coletului. Puteti comanda saci de vidat in mai multe seturi, comanda minima fiind de 50 de lei.