Mesaje pentru a-ti declara dragostea este ceea ce cauti? Daca a ne declara dragostea pentru cineva este deja destul de complicat, cu atat mai mult atunci cand vine vorba de marturisirea sentimentelor pe care le avem pentru unul dintre prietenii nostri.

Este ca, de cele mai multe ori se intampla sa se indragosteasca de o persoana care se afla in afara cercului sau personal, adica de cineva cu care impartaseste o anumita prietenie, dar nu suficienta pentru a strica lucrurile.

Si de aceea iti aducem fraze ca sa-i spui prietenei tale tot ce simti pentru ea, tot ce te innebuneste si, mai ales, ca sa-i vorbesti despre acea iubire care te consuma in interior si de care esti capabil orice.

Trimite mesaje tandre pentru a-ti declara dragostea

:: „Prietene, trebuie sa vorbim, si nu este un lucru rau, dar poate pune in pericol frumoasa noastra prietenie. Te iubesc. Pana acum nu v-am spus nimic de frica, dar acesta este adevarul.”

:: „Stiu ca cu asta risc sa nu-mi mai vorbesti niciodata, dar daca nu o fac acum, cand? Asa ca iata-ma: te iubesc si sunt indragostit nebuneste de tine.

Da, stiu ca suntem prieteni si ca in tot acest timp m-ai vazut mereu asa, dar cum pot lupta impotriva a ceea ce simt?”

:: „ Esti femeia vietii mele . Nu te uita asa la mine, nu sunt nebun. Sunt indragostit de tine de cand eram copii . Suntem prieteni, da, dar si eu te iubesc .”

:: „Stiu ca prietenia este cel mai frumos lucru pe care doi oameni il pot exprima, dar aceasta dragoste pe care o simt pentru tine este si mai frumoasa decat orice.

Pentru ca tot ce emana din aceasta inima este din cauza ta si nu vreau, in niciun fel, sa mai petrec o zi fara sa stii, fara sa-mi spui ca si tu simti la fel pentru mine.

:: „Nu vreau sa ma iei de prost, sau ca crezi ca glumesc, sau ca, in cel mai rau caz, te indepartezi de mine pentru totdeauna.

Ceea ce vreau este ca tu sa ma asculti, sa ma privesti in ochi si sa realizezi tot ce ma faci sa simt.”

:: „Te iubesc pentru totdeauna si te voi iubi pentru totdeauna. Nu te uita ciudat la mine. Nu spun nimic din ce nu simt, asa ca este cel mai normal lucru din lume. M-am indragostit de tine”.

:: „Inchide ochii. Imagineaza-ti cel mai frumos moment pe care l-am petrecut impreuna. Ai putea sa petreci un astfel de moment cu o alta persoana? Sunt sigur ca nu.

Pentru ca eu sunt persoana de care ai nevoie, cea pe care o vrei langa tine. Suntem cei mai buni prieteni din lume , din acelasi motiv putem fi cel mai frumos cuplu dintre toti.

:: „Timpul petrecut alaturi de tine m-a facut sa realizez ca nu te iubesc ca pe un prieten. Am ajuns sa ma indragostesc de tine si imi pare rau ca ai aflat asa. Ce ai de spus?”

Multe relatii romantice au inceput ca niste prietenii grozave, asa ca nu-ti fie teama daca te-ai indragostit de prietenul tau. Doar fii atent si evalueaza situatia.

Daca vezi ca ai posibilitati, atunci nu ezita sa-l abordezi imediat. Dar, daca lucrurile nu sunt atat de clare, mergi cu discretie, incearca sa afli ce simte ea si spune-i ce simti tu.

Mesaje frumoase pentru a-mi declara dragostea

Pentru a face o declaratie de dragoste este foarte important sa fii foarte atent si mai ales respectuos. Trebuie sa folosim cuvinte clare care exprima intr-un mod simplu si direct ceea ce simtim.

Odata ce avem cuvintele perfecte, le putem spune personal, dar in cazul in care ne costa putin, le putem pune in scris intr-o nota sau le putem trimite pe telefonul mobil printr-un SMS.

Pentru a va ajuta cu declaratia de dragoste, prin intermediul unui mesaj text , v-am adus o selectie de declaratii care va vor fi de mare ajutor, alegeti-o pe cea care va place cel mai mult si care se potriveste cazului dumneavoastra si trimite-o acelei persoane.

Descarcati mesaje romantice pentru a va declara dragostea

:: „Cand te-am vazut pentru prima oara mi-ai atras atentia si de atunci imaginea ta mi-a fost gravata in memorie, simt ceva foarte puternic pentru tine si vreau sa stiu daca ti se intampla acelasi lucru .”

:: „Esti cu adevarat o fata unica si minunata si nu cred ca mai exista altcineva ca tine. Am sentimente foarte speciale pentru tine. Imi dai o sansa sa ajung la inima ta ?

:: „Dupa ce te-am intalnit nu am putut sa nu ma mai gandesc la tine, pentru ca imi trezesti fericire in inima. Imi place mult de tine si mi-as dori sa-mi dai ocazia sa fiu alaturi de tine.”

:: „Esti atat de speciala incat ai reusit sa-mi cuceresti inima, acum toata viata mea se invarte in jurul tau. As dori sa stiu ce parere ai despre asta.”

:: „Pareti un baiat atat de dragut, ma fascinati si ma faceti sa ma simt in nori. Spune-mi daca sentimentele mele sunt reciproce.”

Declaratii de dragoste pentru o femeie pentru mobil

:: „Cand ma privesti cu afectiune si imi zambesti cu buzele tale dulci, imi faci inima sa bata ca nebun. Mi-ar placea sa-mi oferi oportunitatea de a incepe o relatie cu tine .”

:: „Vreau sa va spun asta de multa vreme, imi place foarte mult si nu ma pot opri sa ma gandesc la tine. Stiu ca suntem prieteni, dar mi-as dori sa facem un pas mai departe si sa incepem o relatie .”

:: „Nu stiu daca ti-ai dat seama de toate lucrurile pe care le-am facut pentru a-ti atrage atentia si a te face sa vezi ce simt pentru tine. Te iubesc si vreau sa te am in viata mea. Spune-mi daca ai sentimente pentru mine .”

:: „De fiecare data cand petrec timp cu tine simt ca ceea ce simt devine din ce in ce mai mare. Sunt indragostit de tine si a trebuit sa iti spun, abia atunci inima mea se va simti mai linistita. Spune-mi daca simti la fel pentru mine.

:: „De fiecare data cand te vad, simt ca timpul s-a oprit si doar tu ai existat in lumea mea. Mi-ai trezit dragostea inimii si vreau sa stiu daca imi vei oferi ocazia sa fiu iubitul tau credincios!”

Felicitari cu declaratii de dragoste

:: „Am incetat sa ma mai intreb cum va fi paradisul, pentru ca tocmai l-am intalnit impartasind timpul meu cu voi. Este atat de frumos incat ma simt in inima mea, sper ca imi dai o sansa.”

:: „Mi-ai transformat viata din cap pana in picioare, nu m-am gandit niciodata ca cineva ar putea trezi in mine sentimente atat de frumoase. Imi place mult de tine si vreau sa stiu daca imi vei oferi o sansa cu tine indragostit.”

:: „Nu intalnisem niciodata pe cineva care sa trezeasca in mine sentimente atat de frumoase ca tine. Doar cu compania ta mi-ai transformat modul de a simti si de a vedea lumea. Sper ca imi vei spune oportunitatea de a-ti ajunge la inima.”

:: „Imi place sa contempl cerul si stelele pentru ca incep sa-mi imaginez cum ar fi daca tu si eu am fi impreuna contemplandu-le. Spune-mi daca visul meu poate deveni realitate .”

:: „Din momentul in care te-am cunoscut, inima a inceput sa-mi bata diferit. Ai ajuns cu adevarat in adancul inimii mele si mi-ai trezit un sentiment frumos.”

Folositi oricare dintre aceste mesaje pentru a spune acelei persoane care va place atat de mult ca aveti sentimente pentru ea ca ati dori sa incepeti o relatie. Te vei simti mult mai bine sa-i spui.