„Niciodata nu a fost atat de distractiv sa scrii o recenzie despre jucariile sexuale. LoveArc este ca o piesa de echipament de joaca pentru dormitor sau oriunde vrei sa o iei. Jucariile sexuale sunt grozave solo sau cu un partener, iar LoveArc este pur si simplu DISTRACTIE.”

Minna kGoal

Rezistenta podelei pelvine este atat de importanta pentru sanatatea sexuala, dar chiar daca exersezi acel mic coochie cat poti de mult, este greu de stiut daca obtii rezultate. kGoal este un aparat de exercitiu ingenios care este introdus in vagin si ofera biofeedback sub forma de vibratie pentru a va spune cat de tare strangeti. De asemenea, il puteti asocia cu un dispozitiv mobil pentru a obtine un scor de forta si rezistenta – si pentru a urmari progresul in timp. Ingrijit, nu? Si am mentionat ca un podea pelvina mai puternica inseamna orgasme mai mari si mai puternice? Te simti motivat sa faci sport sau ce?

„KGoal este genial! Nu am inteles niciodata daca imi antrenez efectiv muschii kegel atunci cand as incerca sa fac acele exercitii recomandate, dar cu feedback-ul haptic al kGoal si al aplicatiei sale, acum NU mai aveam NICIO INTREBARE. Si, surprinzator, este SUPER DIVERTAT de folosit!”

L’amourose Denia

Vibratiile in stil iepure tind sa primeasca recenzii mixte. Anatomia fiecarei persoane este putin diferita, asa ca o forma care ar putea crea artificii pentru o persoana poate disparea cu usurinta pentru alta. L’amourose Denia a primit stampila de aprobare a lui Dangerous Lilly datorita bratelor sale flexibile. Iata ce a avut ea de spus despre asta:

„In trecut, am fost dezamagit de vibratoarele „iepure” sau cu stimulare dubla. Nu se potriveau niciodata bine si Denia m-a facut sa inteleg de ce – aveam nevoie de ceva suficient de puternic (verificare) cu flex la baza ambelor „brate” (verificare). ). Numai Denia mi-a oferit flexibilitatea de care aveam nevoie pentru o potrivire perfecta.”

We-Vibe Tango

Simplul We-Vibe Tango nu este o jucarie noua, dar pare sa castige mereu noi fani. Pare atat de simplu, dar vibratia sa inselator de zgomotoasa si puternica tind sa cucereasca oamenii. Iata ce a avut de spus Miss Ruby of Miss Ruby Reviews despre asta:

„Tango-ul nu cauta sa impresioneze cu niciun design sau aspect uimitor. Nu este nevoie. Tango-ul este un obiect mic si ciudat. Cand l-am tinut in mana pentru prima data, a fost atat de dezamagitor incat M-am intrebat cum ceva atat de obisnuit ar putea primi recenzii atat de bune. Dar este cel mai puternic vibe pe care l-am experimentat pana in prezent.”

Fun Factory Big Boss G5

Daca o jucarie sexuala ar avea o personalitate, Big Boss ar fi iubitor de distractie, stilat si atat de increzator. Aceasta jucarie este mare, indrazneata, puternica si frumos realizata – este, de asemenea, o actualizare foarte puternica fata de modelul anterior G4. De fapt, recenzentul de jucarii sexuale Little Spoon din Always the Little Spoon a numit-o o „BEASTA feroce”. Iata ce a avut de spus despre ea – si de ce a ales-o drept jucaria ei preferata din 2015:

„Nestralucitor de stralucitor, inclinat si in forma de penis, cu vibratii foarte puternice, profunde si zgomotoase, Big Boss G5 este o jucarie sexuala formidabila pentru cei care prefera elementele inserabile pe partea mai mare. Big Boss este noul meu prieten gasit. .”

Jopen Lust L2

Aceasta vibratie clitoridiana de la Jopen este draguta ca un buton si modesta, dar nu va lasati pacaliti: recenzentii ne spun ca este bine facuta, bine conceputa si ca vibreaza ca un vibe mult mai mare. Iata ce a avut de spus Dizzy Girl of Toy Meets Girl despre L2:

„Jopen Lust L2 a devenit atmosfera mea favorabila pentru clitoris. Are tot ce imi doresc intr-o atmosfera clitorista – vibratii puternice, zgomotoase, silicon rezistent la apa, reincarcabil, sigur pentru corp si chiar si un dispozitiv de blocare de calatorie. si un pret fantastic. Recomand cu caldura aceasta atmosfera.”

Orgasmatronics X2 Orgasmatron

X2 Orgasmatron a generat o multime de zgomot in ultima vreme. Este o fiara putin ciudata, dar uneori merita sa fii diferit. Aceasta jucarie se autoproclama ca o masina de sex, iar pentru cei care iubesc puterea, se dovedeste cu adevarat. In plus, poate fi folosit cu o serie de atasamente diferite, deoarece: mai multe optiuni! (X2 cu atasamentul Jane este afisat mai sus.) Iata ce a spus Mary Q Contrary of Confessions of a Sex Toy Rep. despre X2:

„Suntem bucurosi sa impartasim dragostea noastra pentru Orgasmatronics X2! Nu este atat de mult un vibrator, ci o masina sexuala de mana. Beneficiile depasesc cu mult limitarile si este cu adevarat un produs inovator si un must-have pentru fortat. amenajarea temnitei pentru orgasm sau oricine are nevoie de multa putere.”