Aici va impartasim o selectie de 10 miniserii grozave de care va puteti bucura de la inceput pana la sfarsit intr-o singura zi.

Pregateste floricelele! Odata cu frigul, a ramane acasa poate fi un plan perfect pentru a petrece weekendul. Daca doriti sa puneti capat plictiselii, aici va impartasim 10 miniserii de binge-watching pe care le puteti face intr-o singura zi.

Cine nu vrea sa se intinda pe canapea cu patura de tigru si sa guste niste floricele de porumb proaspat facute? Ofera-ti placerea de a sta acasa in timp ce te bucuri de povesti incredibile in miniserie; pentru ca ai cerut-o, in aceasta lista vei gasi optiuni de toate genurile si pentru toate publicurile. E timpul la maraton!


1. Unorthodox (Poco Ortodoxa)

Acest serial ne face cunostinta cu Deborah Felman, o femeie evreica din comunitatea hasidica din New York care decide sa-si abandoneze viata pentru a-si gasi propriul drum in Berlin. Povestea ei, bazata pe evenimente reale, reflecta cu maiestrie supunerea femeilor fata de anumite traditii sexiste si grupuri religioase radicale.

Unorthodox este impartit in patru episoade si prezinta spectacole de Shira Haas, Amit Rahav si Jeff Wilbusch; La lansarea sa in 2020, miniseria a primit opt ​​nominalizari la Emmy.

Unde sa vizionezi: Netflix

Iti va lua sa-l vezi: mai putin de 4 ore.

UNORTHODOX Bazat pe cel mai bine vandut memoriu, serialul se invarte in jurul unei tinere care fuge dintr-o casatorie aranjata din Brooklyn si incearca sa inceapa o noua viata la Berlin… dar acel viitor este pus in pericol cand trecutul ei o ajunge din urma. 

2. Gambitul Reginei _ _

Este una dintre cele mai populare miniseriale americane din ultimii ani; Povestea o urmareste pe Beth Harmon (Anya Taylor-Joy), o orfana care se lupta sa devina cea mai buna jucatoare de sah din lume, in timp ce se lupta cu propriile ei dependente.

Lansat in 2020, The Queen’s Gambit a castigat unsprezece premii Emmy, inclusiv cea mai buna miniserie. Dureaza 7 ore, dar daca te gandesti ca este prea mult pentru o singura zi, te avertizam ca nu o vei putea intrerupe odata ce o pornesti. Nu mai astepta si organizeaza-ti maratonul weekend-ul viitor!

Unde sa vizionezi: Netflix

Iti va lua sa-l vezi: Aproximativ 7 ore.


3. Cernobil

Daca dramele istorice sunt treaba ta, Cernobil este un serial pe care trebuie sa-l cunosti. Dupa cum ati putea banui din titlu, complotul se invarte in jurul dezastrului nuclear care a avut loc in aprilie 1986; Pe langa faptul ca prezinta scenariul devastator din nordul Ucrainei, aceasta drama reflecta eforturile de a limita tragedia si de a preveni raspandirea dezastrului in restul Europei.

Dupa lansarea sa in 2019, Cernobil a primit 19 nominalizari la Emmy, inclusiv cea mai buna miniserie. Indraznesti sa cunosti aceasta poveste puternica si sfasietoare? Sunt 5 capitole care compun aceasta productie si le poti vedea la rand (daca indraznesti) in timpul unui weekend.

Unde sa vizionati: HBO Max

Iti va lua sa-l vezi: Aproximativ 6 ore.

4. Loki

Aici exista un loc pentru toate publicurile si, prin urmare, va aducem o optiune buna pentru copii si adulti. Vorbim despre Loki , productia Marvel Studios care ne prezinta pe Tom Hiddleston drept Zeul inselaciunii; Povestea reia pe Loki din 2012, care este condus la Autoritatea pentru Variatia Timpului pentru a preveni o fractura in cronologia sacra.

Aceasta poveste distractiva, impartita in sase episoade, este o calatorie prin scenarii apocaliptice si o gama larga de posibilitati pentru personajele Marvel de-a lungul multiversului.

Unde sa vizionezi: Disney+

Iti va lua sa-l vezi: Aproximativ 5 ore.


5. Cineva trebuie sa moara

Te-ai saturat de subtitrari si vrei sa te bucuri de o productie in spaniola? Va recomandam sa vedeti ca Cineva trebuie sa moara . Aceasta miniserie spaniola-mexicana va va duce in Spania regimului Franco; In acest scenariu, un tanar se intoarce din Mexic cu prietenul sau dansator si declanseaza o furtuna in societatea conservatoare mentionata.

Miniseria prezinta spectacolele lui Carmen Maura, Cecilia Suarez si Ester Exposito; Cu o extensie de trei capitole, Someone has to die este perfect pentru a maratona intr-un timp liber dupa-amiaza.

Unde sa vizionezi: Netflix

Iti va lua sa-l vezi: 2 ore si jumatate.


6. Iapa din Easttown

Cu talentata Kate Winslet in rol principal, aceasta miniserie este combinatia perfecta de drama si mister. Povestea o urmareste pe Mare Sheehan, un detectiv care investigheaza o crima locala din Pennsylvania; In timp ce cauta criminalul din spatele crimei, protagonista trebuie sa-si depaseasca problemele personale.

Mare of Easttown a primit elogi de la critici de la lansare (in 2021). Desi vizionarea serialului de la inceput pana la sfarsit va va lua toata ziua, cu siguranta va va depasi toate asteptarile.

Unde sa vizionati: HBO Max

Iti va lua sa-l vezi: 7 ore.

7. Dragoste moderna

E timpul sa devii romantic! Modern Love este o serie care exploreaza diferitele forme ale iubirii; de la relatii cu tenta erotica, la legaturi familiale, platonice si personale. Bazat pe coloana cu acelasi nume din The New York Times, aceasta serie prezinta actori precum Anne Hathaway, Tina Fey si Andy Garcia.

Pana acum, serialul are doua sezoane a cate opt episoade; Daca doriti sa urmariti cu exces acest serial, va recomandam sa vizionati un sezon pe zi pentru a va bucura de fiecare dintre povestile sale.

Unde sa vizionezi: Amazon Prime

Iti va lua sa-l vezi: 4 ore (pe sezon).


8. WandaVision

Mare fan al supereroilor? Deci Wandavision trebuie sa fie pe lista ta, da sau da. Aceasta poveste ne prezinta Wanda Maximoff si Vision la trei saptamani dupa evenimentele din Avengers: Endgame . Desi incep sa traiasca o realitate de vis, cu fiecare capitol devine mai evident ca ceva nu este in regula.

Pe langa faptul ca ne arata cursul unor personaje MCU, acest serial este o calatorie in trecut si un omagiu adus emisiunilor TV care au marcat repere in cultura noastra.

Unde sa vizionezi: Disney+

Iti va lua sa-l vezi: putin mai mult de 5 ore.


9. Timpul pe care ti-l acord

O alta optiune in spaniola este acest serial original Netflix, cu Nadia de Santiago si Alvaro Cervantes in rolurile principale. Intriga ne face cunostinta cu Lina, o tanara care cauta sa-si inceapa viata de la zero pentru a incerca sa-l uite pe Nico, iubirea vietii ei; de aceea, se propune sa te gandesti la el cu un minut mai putin in fiecare zi.

Fiecare episod din The Time I Give You (2021) are 11 minute, asa ca nu veti avea nevoie de multe ore pentru a ajunge la sfarsitul serialului.

Unde sa vizionezi: Netflix

Iti va lua sa-l vezi: mai putin de 2 ore.

10. Sfarsitul lumii nenorocite

Una dintre cele mai populare seriale ale anului 2017 este, de asemenea, o optiune excelenta pentru urmarirea excesiva acasa. Aceasta poveste ne prezinta intalnirea dintre un baiat care se defineste ca un psihopat si o tanara care cauta aventuri. Aceasta comedie neagra se bazeaza pe romanul grafic al lui Charles S. Forsman.

Serialul are doua sezoane a cate opt episoade fiecare. Pregateste o oala mare de floricele de porumb, pentru ca exploatarea intregii serii iti va dura aproximativ 5 ore.

Unde sa vizionezi: Netflix

Iti va lua sa-l vezi: 5 ore si jumatate.

Nu exista nicio scuza sa te plictisesti! Alege-ti preferatul din aceste miniseri pentru a petrece o dupa-amiaza de floricele de porumb si povesti bune.