Acum, ca Revelionul a trecut, multe cupluri isi pun ochii in ceea ce ar putea fi cea mai sexy zi a anului: Ziua Indragostitilor sau Dragobetele. Dar cu Cupidon de partea ta, chiar si o zi obisnuita a saptamanii poate deveni extraordinara. Dar nu dispera daca ti-ai ratacit arcul si sageata; tu si partenerul tau mai puteti ajunge la Big O cu aceste cadouri sexy de Ziua Indragostitilor.

Cadouri sexy pentru ea

Fiecare doamna vrea sa arate grozav pentru partenerul ei de Ziua Indragostitilor si sa se simta grozav in schimb. Aceste cadouri sexy pentru femei vor adauga cu siguranta un nivel suplimentar de condiment distractiei din dormitor – si vor mentine aceasta distractie mult dupa terminarea Zilei V.

Chiloti vibranti

Doar pentru ca iesi de Ziua Indragostitilor nu inseamna ca distractia sexy nu se poate intampla in afara dormitorului. Chilotii vibranti PinkCherry cu tehnologie de control de la distanta sunt o modalitate discreta de a va juca oriunde va puteti plimba tu si partenerul tau. Chilotii negri din dantela au un buzunar mic si rezistent pentru a strecura in Vooom! glont reincarcabil, care trimite zece moduri pulsatoare de placere pura chiar acolo unde trebuie. Foloseste-l pe tine sau preda telecomanda partenerului tau pentru o bataie tachinata. Dupa utilizare, pur si simplu spalati chilotii pe delicat si curatati glontul cu apa calda si sapun pentru data viitoare.

GoodHead Vibrating Tongue Vibe

Vrei sa-i oferi partenerului tau vibratii foarte bune in aceasta Ziua Indragostitilor? The GoodHead Vibrating Tongue Vibe este o modalitate sigura de a face sexul de Ziua Indragostitilor din acest an cel mai bun. Acest vibrator de unica folosinta aluneca usor si confortabil peste limba pentru a oferi pana la 30 de minute de placere pulsatorie – dar ne indoim ca veti avea nevoie de atata timp. Acest cadou sexy este realizat din silicon hipoalergenic, fara gust pentru tine si moale si suplu pentru ea. Este jucaria perfecta pentru orice lingvist viclean.

Dreapta a spus Bodystocking rosu

Indiferent daca vrei sa-i oferi partenerului tau o surpriza sexy sau tu esti cel care face surpriza, Bodystocking-ul rosu Right Said nu reuseste niciodata sa incinga lucrurile. Bodystocking-ul dantelat, rosu fierbinte, imbratiseaza si accentueaza curbele in toate locurile potrivite – ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt in secret fara crotch pentru o satisfactie usoara. Dintre cadourile sexy pentru ea, acesta este preludiul suprem la tot felul de aventuri senzuale care te vor face sa vezi rosu.

Cadouri sexy pentru el

Cupidon si-a pus ochii pe baieti si de Ziua Indragostitilor – pana la urma este nevoie de doi pentru a tango. De aceea, PinkCherry lanseaza cateva cadouri sexy pentru barbati, care cu siguranta vor ademeni si vor entuziasma in toate locurile potrivite.

Trunchi negru modern din plasa

Trunchiul nostru negru modern din plasa se simte ca o a doua piele. Punga centrala ofera o imbunatatire subtila a pachetului cu o incadrare nu atat de subtila pentru a-i oferi cel mai tentant aspect V-Day de pana acum. Plasa de peste va oferi suport si confort in acelasi timp. Pantalonii scurti au talie joasa si se aseaza perfect pe sold, fara a fi nevoie sa-i reajustezi.

Kit de explorare anal

Ziua Indragostitilor este momentul perfect pentru a explora, iar jucariile anale sunt cadouri grozave si sexy pentru a va starni (si mangaia) curiozitatea. Trusa Ultimate Butt Plug and Douche Anal  vine cu toate elementele esentiale pentru jocul anal, inclusiv un dus de pre-penetrare, un dop si un masaj pentru prostata. Dop de silicon ofera o stimulare lina si blanda zonelor anale sensibile, in timp ce aparatul de masaj al prostatei vizeaza cu usurinta punctul G masculin. Aceste jucarii va vor imbunatati cu siguranta sexul de Ziua Indragostitilor si, cel mai probabil, vor face aparitii speciale in timpul sesiunilor viitoare de dormitor. Nu uitati sa le curatati cu apa calda si sapun sau cu detergentul preferat pentru jucarii sexuale dupa fiecare utilizare si depozitati trusa de antrenament anal departe de alte jucarii pe baza de silicon.

Manusa Neon Luv

Cautati un amplificator la indemana pentru munca manuala? Imi pare rau, nu am putut rezista. Si nici tu nu vei introduce manusa texturata Pleasure Poker in rutina ta de joaca. Aceasta manusa pentru masturbator masculin este realizata dintr-un material moale, super-flexibil si are texturi unice care aduc o noua dimensiune a placerii oricarei lucrari de mana. Il poti folosi pentru tine sau cu un partener pentru a face sexul de Ziua Indragostitilor din acest an un knock-out. Cand se termina timpul de joaca, pur si simplu curatati tamponul cu apa cu sapun sau lichid de ingrijire a jucariilor sau spuma. Pentru a-i reda complet moliciunea supla, presara putin amidon de porumb pe suprafata.

Cadouri sexy pentru toata lumea

Ziua Indragostitilor este ceva de care toata lumea se poate bucura, mai ales atunci cand te trezesti cu bufnii sexy cu partenerul tau preferat. De la dulce senzual la cel clasic pervers, PinkCherry este aici pentru a va ajuta sa stabiliti starea de spirit in orice perioada a anului.

Lumanari de masaj

Creati o ambianta ingaduitoare cu lumanari senzuale de masaj in aceasta Ziua Indragostitilor. Aceste cadouri sexy de Valentine pentru el sau ea sunt o modalitate excelenta de a crea starea de spirit. Frecati-va mainile una peste alta si lasati tensiunea sa se topeasca. Pur si simplu aprindeti lumanarea si lasati ceara sa inceapa sa se topeasca. Apoi, scoateti ceara topita calda si stropiti-o peste corpul partenerului. Frecati-o sau, daca ati folosit o lumanare comestibila, lingeti-o. Lumanarile de masaj PinkCherry sunt realizate cu ingrediente naturale, ceea ce le face o alegere excelenta pentru iubitorii cu pielea sensibila. Gaseste-ti parfumul preferat pentru o experienta delicioasa si extrem de senzuala.

Leagane sexuale

Vrei ceva mai pervers? PinkCherry are tot felul de cadouri sexy pentru a ademeni si a satisface. Leaganele sexuale sunt o alegere uimitoare pentru tine si Valentine pentru a aduce un plus de emotie in dormitor. Sunt usor de utilizat — pur si simplu puneti unul peste o usa si inchideti. Apoi, jucati-va si creati o varietate de pozitii unice care va vor lasa pe tine si pe partenerul tau dornici de mai mult. Leaganul nu trebuie folosit singur, asa ca, pentru siguranta tuturor, solicitati ajutor unui partener – nu credem ca va fi o problema.

Jocuri sexy

Cand ai putin ajutor de la jocuri sexy precum Sex Mate Match Card Game , nu trebuie sa simti presiunea planificarii unei rutine de dormitor extra-speciale de Ziua Indragostitilor. Acest joc de carti va permite dvs. si partenerului dvs. sa explorati diferite pozitii sexuale in propriile conditii, facandu-l grozav pentru preludiu, joc de rol sau orice alt tip de joc pe care amandoi doriti sa le jucati. Jocurile sunt cadouri sexy care continua sa ofere chiar si dupa ce Cupidon isi inchide arcul pentru anul!

Explorati tot felul de cadouri sexy pentru Ziua Indragostitilor la PinkCherry

Sugestiile pe care le-am oferit aici nu reprezinta in niciun caz sfarsitul arsenalului de jucarii sexuale pentru adulti PinkCherry – doar o tachinare. Consultati restul cadourilor noastre sexy pentru a gasi si mai multa inspiratie pentru sexul fierbinte de Ziua Indragostitilor, care cu siguranta va fi mult mai apreciat decat o cutie de ciocolata in forma de inima (dar sa nu luam ciocolata complet de pe masa, pentru ca haide, este Ziua Indragostitilor ).