Este din nou acel moment al anului cand ar trebui sa ne spalam, sa ne punem cei mai buni pantaloni, sa aprindem o lumanare eleganta, sa bem cutii de fanta din pahare de sampanie de plastic si sa spunem cuiva „Te iubesc” . Grozav, dar cum?

Spuneti clar ca nu va asteptati sa spuna inapoi. Incercati sa utilizati o scara de dragoste. In cele din urma, nu doar sa o spui.

Cum sa o spun

Cel mai bun mod de a spune cuiva ca il iubesti este doar sa vorbesti pentru tine. Gaseste un moment in care stii cu adevarat ca vrei sa spui si ca esti de acord sa o spui. Spune-o atunci cand esti calm si nu doar strans masiv sau plin de sentimente. Nu va asteptati si nu presati sa va spuna. De fapt, este important sa poti spune asta fara ca ei sa simta ca trebuie sa ti-o spuna. Trimite mesaje este bine. In persoana este bine. Foloseste doar metoda de comunicare care functioneaza pentru tine si relatia ta.

Faceti clar ca nu exista asteptari

Unul dintre lucrurile care fac sa fie dificil sa spui „Te iubesc” pentru toti cei implicati este ca exista o presiune mare pentru ca cealalta persoana sa-l spuna inapoi.

Dar, de asemenea, daca nu o spun inapoi! Aaaaaaaargh!

Chiar daca exista o multime de motive pentru care cineva ar putea sa nu vrea sa spuna imediat inapoi, poate fi o lovitura uriasa daca nu o face.

Asa ca incearca sa scapi de presiune facand clar ca doar vorbesti in numele tau. Este doar ceva ce vrei sa spui si ca nu exista asteptari ca ei sa spuna acelasi lucru (acum sau vreodata). Nu ezitati sa copiati si sa lipiti urmatoarele intr-un mesaj WhatsApp/Telegram/SMS/MySpace/Bebo:

„Vreau sa-ti spun ceva, nu simti ca trebuie sa-mi spui inapoi daca nu vrei (este racoare, stiu ca esti in mine): te iubesc. Acolo, am spus-o. Sper ca e in regula. xx’

Cantare

Chestia cu tot „te iubesc” este ca este o alegere foarte binara. Daca o spui, ii iubesti: daca nu o faci, nu o faci. Deci, pentru a fi mai usor, ati putea avea mai multa o scara (stiti cat de mult imi plac cantare ).

Evident ca iti poti inventa singur, dar un exemplu ar putea fi: „bine, deci pe o scara de la 1 la 10, unde 1 este „Nu te iubesc deloc”, pana la 10 care este „Te iubesc mai mult decat”. orice sau oricine pe lume’, unde crezi? Sunt un solid 6,5.’

Ati putea face acest lucru prin text sau in persoana. Pentru a-l face mai distractiv, ati putea sa-l scoateti amandoi in numar de 3.

Trebuie sa faci?

„Te iubesc” inseamna lucruri diferite pentru diferiti oameni. Pentru unii oameni este destul de usor si dragut si usor de spus. Pentru altii, dragostea este un cuvant cu adevarat greu si serios si inseamna lucruri precum angajamentul de-a lungul vietii si „fericiti pentru totdeauna” si altele. Deci, ar putea exista o multime de motive pentru care a spune ca te iubesc s-ar putea sa nu fie foarte bine, in functie de persoana si de circumstante.

Unora le este mai usor sa spuna ca isi iubesc prietenii, familia, animalele de companie sau persoana celebra preferata decat o fac cu cineva cu care ar putea fi intr-o relatie romantica. Altii considera ca contrariul este adevarat.

Asa ca usureaza-l pe toata lumea si ofera-ti cateva optiuni. Ai putea spune

— Cred ca te iubesc putin.

— Sau imi place sa fiu cu tine.

„Imi place timpul pe care il petrecem impreuna”.

„Imi place sa fiu in preajma ta”.

„Mi-a placut cand am facut asta”.

„Acestea sunt lucrurile pe care le iubesc la relatia noastra.”

— Am sentimente mari pentru tine.

„Imi place de tine foarte, foarte, foarte mult.”

Ar trebui sa-i spun ca o iubesc? sfatul meu pentru un cititor

Acest site este sponsorizat de oameni ca tine, care doresc sa vada educatie si sfaturi sexuale grozave. Va rugam sa luati in considerare sprijinirea Patreon de la doar 1 GBP pe luna. Multumesc. Acum mai departe cu articolul.

Fa-o, nu spune-o

Nu toata lumea vrea sa spuna si nu toata lumea vrea sa auda. Deci fa-o mai degraba decat spune-o. Ganditi-va la toate lucrurile pe care le faceti in relatia voastra care sunt acte de dragoste, lucruri precum: sprijin, distractie impreuna, cinstire, comunicare bine, incredere unul in celalalt, respect reciproc, tratati-va frumos, oferiti unul altuia spatiu.

Cum sa nu o faci

Si, doar pentru a elimina complet orice zgomot romantic, iata cateva sfaturi despre cum sa nu o faci.

A spune, dar nu a face

Daca spui doar „ilu” intr-un text in fiecare seara inainte de culcare, petrecand ziua neascultand, sau fiind acolo, sau nu oferind sprijin, sau nu impartasesti momente frumoase, atunci spui doar ca nu faci asta nu este tu?

Dupa cum am spus mai sus, daca doar o spui (sau ti se spune multe) dar nu o faci, atunci ar putea merita sa te gandesti daca vrei sa spui cu adevarat ceea ce spui.

Nu confunda dragostea cu sexul

In perioadele sexy, precum si in alte momente super intime, este posibil sa te simti foarte iubit daca te distrezi cu adevarat. Asa ca, uneori, ar putea fi o idee buna sa incetinesti si sa nu arunci Bomba L in acel moment, pentru ca s-ar putea sa te simti diferit in legatura cu asta altadata.

Nu toti vrem sa auzim, multumesc

Desi cultura populara ne spune ca cu totii dorim ca cineva sa ne spuna ca ne iubeste, de fapt, de multe ori, chiar nu. Chiar daca iubim pe cineva, ea sa ne spuna ca ne iubeste poate fi putin. Doar pentru ca este ceva ce ai putea dori sa spui, nu inseamna ca acesta este ceva ce altcineva vrea sa auda. Este vorba despre tine sau despre ei? Cu siguranta nu vrem ca cineva sa ne spuna ca ne iubeste daca nu ii iubim.

Nu spune asta pentru a face pe cineva sa te iubeasca

Nu poti iubi pe cineva. Daca vrei sa spui cuiva ca iti place, grozav, dar nu spune cuiva ca il iubesti pentru a-l face sa spuna. De asemenea, nu-ti declara dragostea nemuritoare pentru cineva ca tine esti un cavaler medieval.

Dragostea neimpartasita, in care esti indragostit de cineva si ea are o idee si nici macar nu are o relatie cu tine, este a iubi pe cineva, nu cu el. Deci nu este un consens si, de asemenea, ii tratezi ca pe un obiect. Daca cineva vrea sa te iubeasca si/sau sa spuna ca te iubeste, atunci trebuie sa se simta liber sa o faca. Altfel, cred ca nu este chiar dragoste.