In interiorul unei perne

Din fericire pentru noi toti, producatorii s-au gandit la depozitarea jucariilor sexuale de mai mult timp decat cei mai multi dintre noi au cumparat jucarii. Cateva companii ofera o perna cu interiorul scobit. Daca aveti doar cateva articole de depozitat, aceasta poate fi o optiune buna, deoarece captuseala plasata in jurul zonei scobite arata in continuare ca o perna atunci cand este umpluta cu jucarii sexuale! Cu toate acestea, asezarea capului pe perna va dezvalui rapid natura adevarata, noduloasa, asa ca aceasta perna este doar decor.

Containere incuiate

Alaturi de perne, producatorii de jucarii sexuale au fost, de asemenea, „la locul de munca” cu containere care se incuie si pentru jucarii sexuale. Multi producatori ofera cutii care sunt incapatoare si pot fi incuiate pentru depozitare usoara pe noptiera. Unele dintre aceste cutii vor steriliza chiar si articolele din interior. Daca aveti o colectie mica, aceste cutii frumoase de noptiera pot fi o optiune buna, dar fiti constienti de faptul ca majoritatea cutiilor, atunci cand sunt depozitate langa un pat, arata clar ca sunt concepute pentru a tine obiectele dvs. intime.

Depozitare aprovizionare artizanala

Poate ca nu te-ai gandit niciodata la asta, dar da-i o sansa. Depozitul pentru articole artizanale este conceput pentru o multime de articole mici si mijlocii si este conceput pentru a le mentine pe toate separate si organizate. In timp ce veti dori sa asteptati o vanzare pentru a ridica un container de organizare a aprovizionarii artizanale, deoarece acestea sunt putin costisitoare, acest lucru va poate rezolva cu usurinta nevoile de depozitare intr-un singur loc, daca aveti o colectie mare.

Alege-ti Favoritele

Daca aveti o colectie de dimensiuni bune, ar putea fi necesar sa luati in considerare cateva optiuni de stocare mai putin usor accesibile. Acestea pot fi uneori singura modalitate de a preveni jucariile tale sa se strecoare pe toata suprafata casei tale. Luati in considerare sa alegeti cateva dintre preferatele dvs. si sa le puneti in noptiera. Cutiile mici de blocare pot impiedica descoperirea optiunilor dvs. de noptiere. Apoi, puteti pune restul jucariilor intr-un cos sau cutie din dulap. Va recomand sa pastrati aceasta cutie usor accesibila, iar cand doriti sa va jucati cu cateva dintre cele mai putin favorite, aceasta cutie va fi un tezaur de distractie.

Stocarea articolelor dupa material

Acum aveti o idee despre cum doriti sa va depozitati articolele. Dar articolele in sine? Exista un mod special in care ar trebui sa pastrati un vibrator din silicon fata de unul din jeleu? Ce zici de articolele tale indoielnice? Ei bine, atunci cand va ganditi sa va depozitati jucariile sexuale, amintiti-va aceste preferinte de depozitare pentru articolele dvs. pentru adulti:

Jucarii din jeleu/PVC/cauciuc

Aceste jucarii nu ar trebui sa fie NICIODATA tinute dintr-o punga – indiferent de locul in care sunt depozitate sau impotriva carora sunt depozitate. (De fapt, am sustine ca probabil ca nu ar trebui sa cumparati deloc aceste jucarii, deoarece multe nu sunt sigure pentru organism.) Dar… daca insistati, stiti ca unele tipuri de jeleu sau materiale din PVC pot pata recipientele de depozitare din plastic. . De asemenea, se stie ca aceste jucarii distrug obiectele impotriva carora sunt plasate. Daca jucariile tale au un miros puternic, ele trebuie sa fie depozitate in orice moment intr-o punga de plastic. A, si asta se intampla daca le depozitezi pe toate amestecate. Ew.

TPR/material realist

Desi aceste jucarii nu sunt la fel de instabile ca jucariile din jeleu, ele necesita totusi o anumita depozitare speciala. Majoritatea materialelor TPR si „realiste” vor tinde sa se prinda relativ usor de par si de scame, asa ca o punga de depozitare este considerata o idee buna. Odata cu asta, aceste articole sunt adesea moi si moale, asa ca ar trebui sa fie depozitate fara ca jucariile mai grele sa le apasa. Greutatea pe termen lung deasupra unor jucarii TPR le poate deforma permanent.

Jucarii din silicon

Daca nu esti sigur de puritatea jucariei tale din silicon, este vital sa nu o lasi sa atinga alte jucarii din silicon. Desi probabil va fi OK timp de cateva ore, depozitarea pe termen lung atingerea altor jucarii care nu sunt complet din silicon sau complet din silicon va distruge probabil unul sau ambele articole. Luati in considerare plasarea acestor articole in pungi pentru sandvici sau in pungi de depozitare pentru jucarii sexuale inainte de a le pune in metoda de depozitare aleasa. Totusi, daca este singura jucarie din sertar, poti scapa lasand-o dintr-o punga.

Jucariile din silicon pur de la producatori de ultima generatie se pot atinge intre ele fara nicio problema. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la pungi sau separare, atata timp cat toate jucariile tale din silicon sunt din silicon pur. Daca nu esti sigur daca este silicon pur, greseste-te cu prudenta si urmeaza instructiunile pentru jucariile din silicon de mai sus. Oricum, pungile de depozitare nu sunt o idee rea – niste silicon inca aduna scame.

Jucarii din otel inoxidabil/sticla/lemn

Aceste jucarii, cu materialele lor rigide si sigure pentru corp, sunt in intregime sigure pe cont propriu si atunci cand ating alte materiale. Cu toate acestea, aceste materiale de jucarie sunt putinele care sunt susceptibile la zgarieturi si aschii care le vor face inutilizabile. Daca accidental obtineti o adancitura a unghiei in dildo-ul dvs. TPR, il puteti folosi in continuare, dar pentru o jucarie din sticla sau din lemn, ar putea face intreaga jucarie inutila. Din acest motiv, aceste jucarii ar trebui sa fie pastrate in pungi moi, captusite (cand este posibil), iar cand nu, pastrati-le invelite in straturi de imbracaminte sau inconjurate de articole foarte moi, cum ar fi jucarii din silicon, floggers sau alte articole neabrazive. .

Biciuitori

Depozitarea flogger-urilor va depinde de calitatea articolelor. In mod optim, toate floggers ar trebui sa fie depozitate plat – la fel ca recoltele tale. Aceasta metoda de depozitare permite cozilor floggerului sa se intinda plane si reduce probabilitatea formarii oricaror linii sifonate sau urate in materialul floggerului. De fapt, multe floggers vin cu o „bucla” in jurul capatului manerului, ceea ce face usoara agatarea lor in pozitie verticala. Cu toate acestea, agatarea unui flogger ca acesta poate ocupa mult spatiu. Daca ai cheltuit sute de dolari pe floggerul visat, depoziteaza-l corespunzator. Daca floggerul dvs. este unul de 10 USD care a venit intr-un kit, este posibil sa nu va pese de sifonarea vizibila si il puteti depozita invelit intr-un sertar. (Totusi, retineti ca sifonarea si deformarea extrema a materialului de flogger poate face anumite flogger inutilizabile – sau cel putin, imprevizibile,

Culturi

Imi pare rau baieti. Culturile trebuie sa fie asezate plat. Orice incercare de a indoi o trusa pentru a se potrivi intr-un anumit spatiu va deforma elementul permanent. Cu putin spatiu? Luati in considerare sa le asezati pe podeaua dulapului – unde vor disparea odata ce hainele sunt mutate in fata lor.

Vasle

Vaslele sunt destul de simplu de ingrijit. Cand va depozitati paletele, trebuie doar sa faceti pasi suplimentari pentru a va asigura ca nu sunt depozitate langa nimic abraziv sau ascutit. Atata timp cat eviti asta, paletele tale ar trebui sa fie in siguranta. Simtiti-va liber sa le strangeti intr-un sertar fara nicio ingrijorare.

Gulerele/Mansete

Depozitarea gulerelor si mansetelor depinde de modul in care le folositi. Daca gulerele si mansetele dvs. tind sa fie folosite doar pentru o singura persoana, ar trebui sa fixati acele articole la strangerea exacta de care persoana are nevoie. Acest lucru le va inmuia putin si le va face mai usor de indoit in jurul corpului cu rezistenta minima. Cu toate acestea, aceasta metoda va pune si cute in piele sau material care ar putea fi inestetice daca mansetele sunt utilizate in mod regulat pe corpuri de dimensiuni diferite. De aceea, daca iti folosesti gulerele si mansetele pe mai multe persoane, ar trebui sa le depozitezi asezate cat mai plat. Acest lucru reduce orice sifonare sau „memorie” de la formarea materialului in timpul depozitarii.

Gags

Banuiesc ca nu vrei sa-ti bagi parul si praful in gura. De aceea este important ca gagurile tale sa beneficieze de acelasi tratament de tip „insa-l in ambalaj si depoziteaza-l” pe care il fac unele dintre dildo-urile tale. Chiar si dupa ce v-ati depozitat calusul intr-o punga, luati in considerare o clatire rapida sub apa pentru a indeparta orice blana in exces inainte de a o impinge in gura partenerului dorit.

Lubrifiante

Intr-o lume perfecta, nicio sticla de lubrifiant nu s-ar scurge vreodata si nu ai uita niciodata accidental ultimul clic care face diferenta dintre „deschis” si „inchis”. Din pacate, nu traim intr-o lume perfecta. Din acest motiv, pastrati lubrifiantul intr-o punga mare de plastic sau luati in considerare depozitarea lubrifiantilor intr-un sertar care poate fi sters cu usurinta in cazul unei scurgeri (cum ar fi un sertar de plastic). Pentru cea mai mica mizerie posibila, obtineti un cos mic care se potriveste perfect cu numarul de sticle de lubrifiant pe care il aveti si depozitati-le pe toate in pozitie verticala. (Daca sunteti cu adevarat fantezi, ati putea lua in considerare chiar si un dozator de lubrifiant.)

Prezervative si alte bariere sexuale mai sigure

Nu am vorbi despre provizii sexuale fara a atinge unele dintre barierele sexuale mai sigure, cum ar fi prezervativele, diglele dentare si prezervativele interne. Fiecare bariera individuala va avea propriile sale instructiuni de depozitare (si ar trebui sa bifati caseta pentru bariera dvs. pentru cele mai bune instructiuni). In general, barierele sexuale mai sigure ar trebui depozitate intr-o zona intunecata si uscata, fara schimbari mari de temperatura. Deci, fara depozitare in baie! Ca de obicei, asigurati-va ca verificati data de expirare a fiecarei bariere sexuale sigure inainte de a o pune in functiune. Nu risca cu protectia ta; asigurati-va ca stiti exact cum sa-l depozitati conform producatorului.