Umidificator cu esenta, pentru ce este si cum se foloseste?

Umidificatoarele sunt   dispozitive mici care vor reimprospata si vor adauga umiditate suplimentara mediului de acasa. Daca iti place si ca incaperile casei tale au mirosuri de diferite arome care transmit acea pace si liniste pe care o cauti atunci cand te relaxezi in casa ta, un  umidificator cu esenta  este exact ceea ce ai nevoie. In articolul de astazi va explicam totul despre  umidificatoarele parfumate , de la pentru ce sunt si cum sunt folosite, pana la o comparatie a celor mai bune modele. 

La ce serveste un umidificator cu esente? 

Un umidificator va raci mediul oriunde il puneti, eliminand excesul de uscaciune din aerul pe care il respirati. Acest lucru nu numai ca va va face mai confortabil, dar va preveni si iritarea cailor respiratorii si a gatului. 

Un  umidificator cu uleiuri esentiale  va ajuta la ameliorarea congestiei nazale, reducand astfel la minimum simptomele cauzate de gripa, raceli si raceli obisnuite iarna. Pe langa garantarea unui mediu improspatat, te poti bucura de diverse arome care te ajuta sa te relaxezi si sa te simti mult mai confortabil in propria casa. Daca aveti micuti acasa, le veti asigura o mai mare protectie oferindu-le un mediu mai sanatos in orice moment si puteti alege un  umidificator  cu parfum pentru bebelusi cu arome moi pentru ca toata lumea sa beneficieze de un camin confortabil. 

Cum se foloseste un umidificator cu esente? 

Pentru a profita la maximum de toate avantajele pe care le poate oferi un dispozitiv cu aceste caracteristici, vom explica  cum functioneaza umidificatorul tau cu esente.  

Mai intai trebuie sa stii ca poti gasi umidificatoare parfumate care functioneaza cu sau fara apa. La cele care nu au nevoie de apa pentru performanta lor, va trebui sa adaugati doar picaturile de uleiuri esentiale pe care le preferati si acestea vor functiona doar ca aromoterapie, fara sa improspateze mediul la fel de mult ca un umidificator. 

Daca preferi sa obtii mai multe beneficii iti recomandam umidificatoare cu esente cu apa. In acest caz, va fi un  umidificator cu rezervor pentru esente. Astfel poti dizolva cateva picaturi din uleiul tau cu aroma ta preferata si poti beneficia de toate beneficiile pe care ti le ofera un umidificator in acelasi timp in care folosesti aromoterapie in casa ta. 

Caracteristici ale unui umidificator cu esente 

Daca ai indoieli cu privire la ce  umidificator essence sa cumperi , aici iti lasam cateva dintre cele mai remarcabile caracteristici generale ale acestuia pentru ca ulterior sa stii exact ce vrei sa gasesti in modelul ideal pentru casa ta. 

  • Este un  dispozitiv mic si portabil  pe care il poti transporta cu usurinta dintr-o camera in alta pentru a-l folosi oricand doresti. 
  • Multe modele au o  oprire automata  atunci cand toata apa s-a evaporat, astfel incat sa nu-ti faci griji pentru nimic si  umidificatorul tau cu esente sa nu se deterioreze. 
  • Puteti plasa umidificatorul in camera dvs. in timp ce dormiti sau va odihniti, deoarece sunt dispozitive cu o  functionare foarte silentioasa. 
  • Daca alegeti un  umidificator cu ultrasunete , acesta va emite vibratii de frecventa ultrasonica, inaudibile pentru oameni, dar capabile sa reduca murdaria de suprafata si sa separe particulele de apa din rezervorul incorporat in ceata rece. 
  • In functie de  capacitatea  umidificatorului tau  parfumat , il poti lasa sa functioneze mai mult sau mai putin timp fara odihna. Veti gasi modele de la 300 ml capacitate rezervor, pana la 2,8 L. 
  • Pe de alta parte, in functie de  puterea  modelului tau, acesta va putea umidifica mediul intr-o incapere mai mare sau mai mica. Unele dintre cele mai puternice vor functiona perfect in incaperi de pana la 30 m2. 

Comparatia modelelor de umidificatoare cu esenta 

Acest  umidificator de arome Orbegozo HUA3500 este un  model compact , de dimensiuni reduse, cu un design de culoarea lemnului si o forma foarte  moderna si avangardista  care va arata ca inca un element de decor in casa ta. In plus, acest umidificator  Orbegozo are intre  8 si 10 ore de autonomie , oferindu-va abur continuu care va va improspata mediul necrutator. 

Acest  umidificator Orbegozo HU2013 va  fi modelul ideal pentru camerele mari.  Iesirea sa de abur este reglabila si pivotanta pana la 360º,  astfel incat sa o puteti plasa exact asa cum aveti nevoie in fiecare camera. In plus, cu butonul sau  rotativ  vei avea foarte usor sa-l reglezi dupa cum preferi, fara a fi nevoie sa apelezi la instructiuni complexe. 

Un  umidificator parfumat este un dispozitiv foarte simplu care, totusi, iti va oferi un mediu mai proaspat, mai sanatos si mai placut in orice incapere a casei tale.