Esti un iubitor de muzica, esti pasionat de instrumente muzicale, ce motiv mai bun pentru a inspira un dormitor, decat acel loc sacru in care ne dezlipim de obligatiile si angajamentele noastre zilnice si ne predam bratelor lui Morpheus pentru o odihna binemeritata, intr-un mediu impregnat pentru muzica .

Am ales o gama selecta de idei care te pot inspira atunci cand decora o camera cu motive muzicale, sunt atat de multe optiuni si alternative, incat iti oferim doar pe cele care credem ca pot fi mai motivante si cu care te-ai putea juca la selectarea desenelor musicale pentru o camera .

1. Pentru a decora visul unui baterist

Tu pui ritmul vietii tale si, deci, al camerei tale, daca iti place sa te bucuri de momentele de relaxare cantand la tobe, ce loc mai bun decat propria ta camera pentru a o avea mereu la indemana si, in plus, odata cu ea sa-i dai caracter si stil personal dormitorului tau , poti adauga in imagine si alte motive muzicale, cum ar fi poza de chitare.

2. Un decor de tineret cu aere muzicale

Muzica nu are varsta, cine ii place o poarta inauntru, ii cunoaste istoria si o traieste, asa cum se vede in acest dormitor frumos si estetic, opteaza pentru un decor moale: platan, schita de toba pe peretele biroului si un tablou care face aluzie la Stanca pe peretele de deasupra capului patului, un stil simplu, dar foarte comunicativ .

Combinatia cromatica a doua tonuri neutre precum gri: unul inchis pe peretele din cap, cu un raft orizontal deschis mai mult decorativ decat practic, si altul deschis in lateral, intr-o potrivire divina cu asternuturile si pernele frumos decorate. cu motive muzicale precum casti si basuri, pentru a nu intra in conflict cu mediul inconjurator.

3. Pentru fata care are muzica inauntru

Aici ai ideea perfecta de a aduce culoare unei camere de copii mici, ca fundal al peretilor se aplica un ton portocaliu pal si, pe unul dintre ei, se evidentiaza o forma abstracta in portocaliu ceva mai intens, albastru deschis si anumite linii. si cercuri in fucsia, intr-un asortat frumos cu asternuturile in aceleasi nuante.

O chitara este conturata pe formele abstracte in doua nuante alternante de liliac, una mai inchisa decat cealalta, oferind o senzatie placuta de miscare si sunet, cu un motiv muzical concentrat, pentru a satisface gustul muzical al copilului tau .

4. Chitare armonios decorative

In aceasta scurta plimbare prin decorul muzical vei simti tendinta pentru chitara si, in aceasta camera, se simte puternic: trei chitare electrice de diferite modele si, una pictata in mainile interpretului sau, arata preferinta invitatului. din acest dormitor pentru muzica in general si pentru chitare, in special cele electrice.

Intr-un dormitor ca acesta gasesti calmul si linistea necesare unei odihne racoritoare, precum si confortul si claritatea pentru studiu si cercetare in fata calculatorului, intr-un decor foarte hegemonic nimic nu este lasat la voia intamplarii si se face lumina. un element mai mult al decorului .

5. Un alb-negru foarte elegant si muzical

Nu sunt necesare multe elemente decorative pentru a defini un stil, asa il exprima imaginea de mai sus, un dormitor frumos si estetic cu linii drepte fine si rafinate, minimalist cu negru pe pereti si, pentru a contracara opacitatea acestuia, patul si fereastra. sunt imbracati in alb pentru a oferi incaperii claritate si spatiu .

Un detaliu autocolant dragut si colorat confera camerei o nota muzicala emotionanta, usor de pus si de scos, care iti ofera optiunea de a schimba sunetul muzical in decorul tau; in acest fel vei putea observa ca in decor less is more, cu putine elemente se realizeaza un decor foarte elegant, dar in acelasi timp practic si functional.

6. A picta muzica

Cu camera de deasupra, vrem sa va oferim o idee fantastica de a crea o incapere speciala, cu un perete cu vopsea tabla care sa permita acestui fenomen muzical incipient sa creeze si sa scrie muzica, pe langa faptul ca se bucura de un decor diferit in fiecare zi, inovand cu noi motive muzicale.

Griul peretelui tabliei si tabla neagra fac un minunat joc cromatic cu asternutul intr-o combinatie divina de alb-negru, cu dungi si puncte, foarte simetrice; partitura desenata pe tablie accentueaza motivul principal al decorului, intarit de chitara intr- un mediu in care muzica palpita .

7. Pentru o camera rustica dar muzicala

Indiferent de stilul decorativ in care aspirati sa includeti o nota muzicala, aveti nevoie doar de vointa si creativitate pentru a o realiza; aceasta camera in stil traditional rustic ar taia rasuflarea oricarui iubitor de muzica: chitara electrica si amplificatorul ei, alta electrica si una clasica pe perete, pentru o gama foarte completa a acestora .  

Dar decorul muzical nu este doar la chitare, este un decor cu peretii impodobiti cu discuri vechi, chitara si casti decorative din sarma, completand principalele decoratiuni ale unei incaperi foarte luminoase si aerisite, in care respiri si visezi la muzica.

8. O camera muzicala de visat

Comoditatea si confortul ar trebui sa fie prioritatile fiecarei camere, care te invita la odihna si relaxare, aici iti oferim o combinatie divina de liliac, nuantat cu alb si, ca detaliu deosebit, un scor pe tablie, pe care poti scrie notele muzicale ale unei melodii speciale care iti motiveaza visul .

Ca intelegi ca camera trebuie sa fie un loc special care sa inspire liniste, calm si liniste, in care sa dormi, sa citesti sau pur si simplu sa visezi sub melodia muta a unui frumos decor muzical, inspirat din amintiri sau experiente de momente placute si armonioase, a fost preocuparea noastra pe care speram sa o fi realizat.

Dupa cum poate ati observat, in ideile pe care vi le-am oferit, realizarea decorului muzical dupa care tanjiti nu este o sarcina titanica, sunt suficiente anumite instrumente muzicale reale sau pictate, dispozitive si discuri de vinil vechi, simple partituri cu cateva note muzicale. pentru a va personaliza lucrarile decorative, asa ca… treceti la treaba .