Te-ai săturat să iei cu tine prea multe lucruri și să simți totuși că nu ai nimic de purtat în vacanță? Ei bine, influencerul Vlad Jucan are soluția ideală pentru tine. Într-un videoclip postat recent pe TikTok, Vlad a împărtășit strategia sa de împachetare care asigură opțiuni nelimitate de ținute, menținând totuși bagajul ușor. 

Hai să analizăm împreună sfaturile sale și să vedem dacă acestea revoluționează modul în care îți faci bagajul pentru următoarea ta escapadă. 🙂

Just keep it simple

Strategia magică a lui Vlad începe cu elementele de bază: două tricouri, unul negru și unul alb, și două perechi de blugi, una neagră și una albastră. Aceste piese de bază vor deveni fundația pentru diverse combinații de ținute. 

Adaugă o cămașă albă, un top negru și o pereche de pantofi sau adidași care să se potrivească cu hainele pe care le-ai împachetat și deja poți crea o sumedenie de look-uri perfecte pentru o zi în care să explorezi o nouă destinație.

Ai grijă la micile detalii

Vlad nu se oprește aici. El sugerează adăugarea unei pălării albe, pentru zilele fără griji, când vrei să te protejezi de soare. Pentru un strop de coziness și stil, un pulover negru este obligatoriu. 

Și dacă te simți un pic aventurier, de ce să nu iei și o pereche de pantaloni funky pentru acele seri memorabile în oraș? 😉

Vlad subliniază importanța versatilității, iar lista sa de călătorie reflectă acest lucru. 

Prin păstrarea unei palete de culori simple și mixarea elementelor de bază, poți crea fără prea mult efort o varietate de ținute care să fie potrivite pentru orice ocazie.

Pe măsură ce Vlad se pregătește pentru o escapadă în oraș, el asigură urmăritorii că va documenta călătoria pe blogul său și pe Instagram. Așadar, stai pe fază pentru actualizări în timp real și o incursiune în aventurile lui Vlad.

Tu cum îți împachetezi bagajul de călătorie cât mai eficient? Împărtășește-ne aici. Suntem la un click distanță și nerăbdători să auzim ce ai de spus!

___


Likez.ro este sursa ta go-to de știri dedicate Generației Z, despre all things social media, influenceri români și nu numai, și trenduri virale în online. De aici afli informații despre creatorii tăi de conținut preferați și activitatea lor pe rețelele sociale și din viața de zi cu zi. Află, cu ajutorul publicației noastre, tot ce ar trebui să știi ca să ții pasul cu dinamismul cu care se mișcă lucrurile în viața acestora – și spune-ne mai multe despre ce alte aspecte din viețile lor ai mai vrea să descoperi. Fresh & cool, just like you – conectăm sufletul de Gen Z cu conținut care e practic făcut pentru pofta ta digitală. Pe www.likez.ro găsești secțiuni dedicate cu info despre TikTok Trends, vedete, știri în spotlight, filme și seriale ori recomandări de lifestyle (beauty, fashion, home & deco, self care, tech, travel), completate de Dicționarul Likez.ro, Fun Quizzes și Zile de naștere (afli ce vedete și influenceri își sărbătoresc ziua de naștere și când). See you!