Un mesaj de buna dimineata pe WhatsApp sau niste cuvinte frumoase cand vedem persoana respectiva pentru prima data dimineata este o modalitate placuta de a-i spune cat de mult ne gandim la ea. Daca preferati o imagine pentru a spune buna dimineata, aici aveti multe frumoase si originale.

Vrei sa-ti spui buna dimineata intr-un mod amuzant? Reusiti in grupurile WhatsApp? Aceste fraze de salutat dimineata vor face sa rada printre contactele tale. Si ce modalitate mai buna de a incepe ziua decat sa razi!

Si de aceea suntem astazi aici. Vezi cele mai frumoase mesaje de buna dimineata care te vor ajuta sa le oferi in fiecare dimineata frumoase, originale si speciale. 

Mesaje originale de buna dimineata pentru WhatsApp

Ideea de mesaje pentru WhatsApp, nu numai pentru a saluta cealalta persoana sau alte persoane, ci si pentru a exprima sentimentul ca totul merge bine , ca totul a mers bine in timpul noptii si ca ziua este cea mai buna posibila, toate acestea implicite in acea propozitie.

Asa este, pentru ca buna dimineata pe WhatsApp nu este ca cele pe care esti obligat sa le spui in lift cand  mergi la serviciu sau in barul unde  bei cafea , ci mai degraba oamenilor pe care ii apreciezi si carora te hotarasti sa ii spui explicit. .

Buna dimineata bucurie, sper sa aveti o zi minunata si ca viata sa va surprinda.

Nu inceta niciodata sa cauti magia zilei de zi. O zi placuta!

Sper sa aveti o zi minunata, sper sa ne vedem curand si sa impartasim timp impreuna. Buna dimineata!

Buna dimineata! Iti multumesc ca m-ai lasat sa fac parte din viata ta. Sper sa aveti o zi buna.

Lasa viata sa te surprinda. Buna dimineata!

Buna dimineata iubire, sper sa ai o zi la fel de incredibila ca tine.

Iti doresc o zi buna si sa-ti impartasesti lumina si zambetul in fiecare viata pe care o atingi asa cum doar tu stii.

Esti primul lucru pe care il apreciez de fiecare data cand deschid ochii dimineata, iti multumesc pentru existenta. O zi placuta!

Mi-as dori sa te poti vedea din ochii mei in fiecare dimineata cand te trezesti. Te iubesc. Buna dimineata!

Vazandu-te mereu imi face viata sa se imbunatateasca intr-un mod monumental. Multumesc ca existi. Buna dimineata!

Doriti cuiva buna dimineata este modalitatea perfecta de a arata cat de mult va pasa si de a -i dori o noua experienta insotita de cele mai frumoase urari. Este o modalitate de a ne aminti ca fiecare zi in care suntem aici este un cadou si nimeni nu il are asigurat, este sa ne multumim vietii noastre si vietii celor dragi. Este un mod de a spune te iubesc, multumesc ca esti aici, imi amintesc de tine.

Nu stii niciodata cat de mult poate insenina dimineata cuiva pe care o iubim un mic mesaj prin care le ureaza tot ce este mai bun sau pur si simplu sa le spui ce inseamna pentru noi.

Este un mod de a ne aminti planurile pe care le avem pentru viitor, ca suntem aici pentru a ramane si de a arata efortul de a pastra legatura si uniti. Este intotdeauna o zi buna pentru a arata ceea ce simtim.

Stim importanta zilei de zi. Insoteste acel sentiment cu un detaliu care sa lumineze ziua acelei persoane speciale. Daca preferi, iti poti insoti mesajul cu un detaliu bun. Ce zici de  o cutie de mic dejun surpriza acasa ? Nimic ca un mic dejun bun pentru a lumina dimineata. Sau niste flori pentru buna dimineata!

Buna dimineata iubire, iti doresc o zi plina de iubire, lumina, magie si zambete. O imbratisare.

Iti multumesc ca te trezesti in fiecare dimineata langa mine, nu mi-as dori sa fie altfel. Buna dimineata!

Fie ca viata sa-ti devina realitate toate visele! Sa aveti o zi buna!

Aminteste-ti ca drumul este lung, dar merita, sper ca astazi sa poti merge mai departe pe acel drum si sa fii in fiecare zi cu un pas mai aproape de a-ti atinge visele. Buna dimineata!

Buna dimineata, amintiti-va ca fiecare zi este o noua oportunitate, asa cum spune Dwight Howard, „azi este o noua zi. Chiar daca ai gresit ieri, poti sa o faci bine astazi.”

Astazi este o noua zi, aminteste-ti ce a spus Martin Luther King: „daca nu poti zbura, fugi. Daca nu poti alerga, mergi. Daca nu poti merge, taraste-te. Dar orice ai face, continua mereu”. Buna dimineata!

Ai pierdut o batalie, nu razboiul. Inveseleste-te, ai tot sprijinul si dragostea mea pentru a te ajuta sa te trezesti. Fie ca astazi sa fie o zi foarte buna pentru tine.

Buna dimineata bucurie, buna dimineata draga. Cum este proprietarul inimii mele?

O floare care sa-ti lumineze ziua, buna dimineata! Te iubesc.

Fiecare zi este un cadou, iar rasaritul langa tine este si mai frumos. Buna dimineata!

Astazi m-am trezit gandindu-ma la tine, sper sa ai o zi buna si sa stii cat de mult insemni pentru mine. Te iubesc.

A fost o placere sa merg alaturi de tine, buna dimineata iubire!

Ce bucurie sa pot impartasi aceasta viata cu tine! Buna dimineata!