Putem fi cu totii de acord ca dragostea si relatiile sunt destul de complicate fara stresul oferit de cadouri pentru sarbatori, zile de nastere si aniversari. Oricum, ce inseamna „gestul romantic” cu adevarat? S-ar putea sa ne vina in minte momente cinematografice spectaculoase, dar, in realitate, sa tinem o boxa in fata unei ferestre nu este ceea ce ne dorim. Un cadou bun ar trebui sa fie atent si din inima. Ar trebui sa serveasca ca o reprezentare a cat de mult iti pasa de partenerul tau sau a ceea ce inseamna acesta pentru tine. Sau poate este doar cadoul unei intalniri cu adevarat distractive. E bine si asta.

Aici, gasiti cateva dintre cele mai romantice cadouri pentru fiecare tip de cuplu.

Pentru ea: Ce iubesc la tine Completati cartea dragostei

Aceasta amintire dulce te ghideaza printr-o serie de sugestii pentru a arata cat de mult inseamna ea pentru tine, chiar daca nu ai intotdeauna cuvintele potrivite pentru a-i spune.

Pentru El: MOMENTELE NOASTRE 

Este firesc ca subiectele de conversatie sa se usuce pentru cupluri. Vorbeste despre ceva nou cu acest set distractiv de intrebari. 

Pentru ambele: Colier personalizat cu cod Morse

Dupa ce lantul lui Connell din  Oameni normali  a luat cu asalt internetul, obtineti cuiva special versiunea sa cu un colier personalizat cu cod Morse, care poate scrie un mesaj pe care il alegeti. 

Pentru amandoi: fa-ti propriul kit de trufe

Pentru ea: Yotam Ottolenghi preda gatit modern din Orientul Mijlociu

Pentru el: Dominique Ansel preda notiunile fundamentale ale patiseriei franceze

O vom pune doar acolo: barbatii care fac produse de patiserie sunt sexy . Chiar daca partenerul tau nu se considera un brutar, stiinta si istoria fabricarii de patiserie franceze il vor impresiona, iar reusita de a da in cuie perfect pain au chocolat il va face un convertit pentru toata viata. 

Pentru ambele: set de cearsafuri cu ramuri

Mergeti impreuna pe lenjerie de pat luxoasa proaspata si poate veti petrece putin mai mult timp intre cearsaf… ca sa spunem asa. 

Pentru ambele: o experienta comuna

Daca nu sunteti genul materialist, porniti intr-o aventura precum un tur de arta la New York, un tur la distila sau ceva similar in orasul dvs.  

Pentru El: Scrisori de dragoste ale oamenilor mari

Scrisorile intime de dragoste de la unii dintre cei mai faimosi barbati ai istoriei, inclusiv regele Henric al VIII-lea, George Washington, Mark Twain si Beethoven, l-ar putea inspira sa-si scrie una dintre ele. 

Pentru El: pantaloni de pijama din satin si matase elastic cu tuns din catifea

Majoritatea barbatilor ar putea sa-si imbunatateasca si jocul de pijamale sexy. Pantalonii de pijama din satin de matase ai lui Tom Ford sunt cu adevarat demni de lesin. 

Pentru ea: Set pantaloni lavabili din matase cu talie inalta

Lenjeria poate fi cadoul romantic cliseu, dar majoritatea femeilor vor obtine mult mai multa bucurie din pijamale de matase luxoase. In plus, este mai probabil sa o puna in dispozitie, doar spunand. 

Pentru el: Private Blend Oud Wood Eau de Parfum

Lemnul Oud este unul dintre cele mai pretioase ingrediente de parfum si este ars in templele din Bhutan pentru mirosul sau delicios – perfect pentru barbatul unic care iubeste aventura. 

Pentru ea: Rose Noir Eau De Parfum

Pentru ambele: Semineu personal din beton

Indiferent daca sunteti locuitori ai unui apartament sau pur si simplu nu sunteti pregatiti pentru a construi un foc plin, va puteti bucura in continuare de romantismul unui semineu cu aceasta optiune portabila minuscula, cu ardere curata. 

Pentru amandoi: Nota de dragoste nr. 4u – Lumanare de sticla cu 3 fitil

Daca de fapt sa scrii o nota de dragoste nu este stilul tau, poate ca o lumanare parfumata pentru a da tonul este. Love Notes No.4u este o lumanare florala alba calda si invaluitoare, care este atat luxoasa, cat si imbratisatoare, ca o imbratisare reconfortanta. Loviti un chibrit si spuneti-le ca va pasa. 

Pentru Ea: Sarea de baie Sal De Banho

Exista putine lucruri garantate pentru a face dragostea mai mult decat o baie aburinta. Acesta se mandreste cu ingrediente din padurea tropicala amazoniana pentru relaxare maxima. 

Pentru El: Ulei de corp cu formula bogata in CBD

Daca inmuierea intr-o baie nu este treaba lui, da-i acest ulei infuzat cu CBD impreuna cu o sugestie pentru o noapte de masaj pentru cuplu. 

 Consola Nintendo Switch de 32 GB

Amplifica noaptea de joc cu Nintendo Switch, care este creat pentru a juca in grup. Aprovizionati-va cu clasice precum Mario Kart si incepeti o competitie amicala.  

Dear Scott, Dearest Zelda: The Love Letters of F. Scott and Zelda Fitzgerald

Cursul romantismului nu se desfasoara intotdeauna fara probleme, dar asta poate mentine lucrurile interesante. Urmareste cu cuvintele lor celebra relatie tumultoasa dintre F. Scott si Zelda Fitzgerald.  

Portret personalizat la prima intalnire

Impodobeste-ti peretele sau noptiera cu un portret dulce, realizat manual, al unui loc care are sens pentru relatia ta, cum ar fi locatia primei tale intalniri. 

Vaza Fleura cu trandafiri Eternity®

Ce este mai romantic decat un buchet de trandafiri rosii? Un buchet de trandafiri rosii care rezista un an intreg (in plus, acesta vine complet cu o vaza). 

Imprimare 3D cu unda sonora personalizata

Fiecare cuplu are melodiile lui. Oferiti-i aceasta arta acrilica a undelor sonore, care este atenta, dar suficient de subtila pentru a fi pastrata pe biroul lui de lucru.