Cum poti sa indepartezi ridurile cu masti cu efect de botox natural? Daca vrei sa elimini ridurile de expresie fara a suferi o interventie chirurgicala si in cel mai usor si economic mod, mastile naturale sunt cele mai bune alternative pentru a-ti hrani pielea.

In plus, folosirea mastilor naturale inseamna ca pielea ta nu isi pierde elasticitatea in ciuda trecerii timpului, astfel vei avea un aspect super fresh si un ten plin de viata. Asa ca pregateste-te, deoarece aceste ingrediente vor fi cu siguranta in bucataria ta. Sunteti gata sa incepeti? S-o facem!

Masti pentru eliminarea ridurilor (efect botox)

Masca cu lapte si fulgi de ovaz

Faina de ovaz este o sursa buna de vitamine B, vitamina E, proteine, minerale, grasimi nesaturate si acid linoleic. Amestecul dintre lapte si fulgi de ovaz este o alternativa excelenta pentru a mentine pielea hidratata, moale si hidratata.

Nu conteaza daca ai tenul gras, uscat sau mixt; Aceasta masca este ideala pentru curatarea completa a impuritatilor si indepartarea celulelor moarte.

Faina de ovaz contine substante care lupta impotriva radicalilor liberi. Laptele hidrateaza, exfoliaza si curata si stimuleaza productia de colagen.

Ingrediente: 

  • 2 linguri de pudra de fulgi de ovaz (20 g).
  • ½ cana de lapte (100 ml).

Preparare:

– Se pune laptele pe aragaz si se lasa sa fiarba. – Cand ajunge la punctul de fierbere adaugam fulgii de ovaz. – La final se rastoarna si se lasa sa se odihneasca pana ajunge la temperatura camerei.

Modul de aplicare:

– In primul rand ar trebui sa va spalati bine fata si gatul cu sapun neutru. Odata ce fata ta este foarte curata si uscata, aseaza masca pe decolteu, gat si fata. – Cu mainile curate se efectueaza masaje circulare pentru a facilita exfolierea. – Se lasa sa actioneze 20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta. – Aplicati aceasta masca de 3 ori pe saptamana pentru cele mai bune rezultate.

Masca de castraveti cu aloe vera

Castravetele si aloe vera furnizeaza aminoacizi esentiali pielii pentru a o mentine hidratata si neteda. Aceste ingrediente patrund adanc in straturile pielii, prevenind uscarea si aparitia semnelor de imbatranire. Aceste ingrediente contin proprietati antioxidante, stimuleaza productia de colagen si elastina.

Ingrediente: 

  • Pulpa de aloe vera (100 g).
  • 1 castravete (100 g).

Procedura: 

– Amestecati aloe vera cu castravetele si adaugati putina apa pentru a obtine un amestec omogen. – Puneti amestecul intr-un recipient.

Modul de aplicare:

– Se aplica pe fata spalata si se lasa sa actioneze peste noapte. – A doua zi se spala cu multa apa calda. – Repeta aceasta procedura de 2 ori pe saptamana si vei observa rezultate grozave.

Masca de albus de ou

Albusul de ou este folosit pentru a atenua si diminua semnele de imbatranire si piele deteriorata. Actioneaza ca astringent si exfoliant, in timp ce lupta impotriva flacciditatii si ajuta la regenerarea pielii intr-un mod natural.

La aceasta masca i se va adauga putina miere, deoarece aceasta va va ajuta pielea sa se hidrateze mai profund si, in acelasi timp, va reduce semnificativ liniile fine si petele.

Ingrediente:

  • 1 ou (63 g).
  • 1 lingura de miere (21 g).

Procedura:

In primul rand, spalati-va fata cu sapun neutru. Se separa galbenusul de ou si se amesteca albusul intr-un recipient impreuna cu mierea.

Modul de aplicare: 

– Odata ce fata ta este perfect curata si uscata, aplica amestecul uniform pe fata, subliniind conturul ochilor si zonele cele mai afectate. – Se lasa sa actioneze 20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta. – Aplicati aceasta masca de pana la 3 ori pe saptamana pentru cele mai bune rezultate.

Care dintre aceste masti cu efect de botox ti-a placut cel mai mult?