Când vine vorba de relații, o relație la distanță nu este foarte diferită față de relația standard. Ambele necesită muncă, însă faptul că nu sunteți aproape de partenerul dumneavoastră s-au putea să vă supună unor provocări.

Aceste obstacole nu înseamnă că nu este o relație valabilă. Înseamnă doar că trebuie să faceți pașii potriviți pentru a face relația să meargă. Deci, vă vom prezenta câteva idei pentru ca relația dvs să fie mai frumoasă.

Idei pentru petrecerea timpului împreună

Faceți-vă timp unul pentru celălalt. Chiar dacă aveți multe pe cap, încercați să programați o perioadă neîntreruptă pentru voi. Faceți ca asta să fie parte din rutina dumneavoastră zilnică. Este important să vă bucurați de lucrurile mărunte. De exemplu un mesaj de noapte bună, sau o încurajare dacă stiți că partenerul are o zi grea.

Încercați să faceți lucrurile împreună. Puteți urmări același film în timp ce vorbiți la telefon sau prin mesaje. Găsiți un joc online care vă place și formați-vă grupul vostru. În zilele de astăzi internetul dispune de o mulțime de lucruri pe care le puteți face împreună în timp real.

Puteți vizita insex sex shop, cu siguranță veți găsi ce aveți nevoie ca relația dumneavoastră să meargă. Gândiți-vă la ceea ce ați face în persoană și incercați să simulați cât de bine puteți. Poate că nu sună atât de palpitant, dar vă oferă puțină intimitate până vine momentul întâlnirii.

Fii sincer despre tine și despre relație

Deoarece nu există un aspect fizic constant într-o relație la distanță, comunicarea este absolut vitală. În multe feluri, comunicarea este relația. Atunci când locuiți suficient de aproape pentru a vă vedea partenerul, învâțați în mod constant despre el. Pe de altă parte, într-o relație la distanță trebuie să comunicați aceste detalii.

Asigurați-vă ca dumneavoastră și partenerul să aveți discuții oneste și deschise pentru ceea ce vreți și ceea ce nu funcționează. Poate fi nevoie de timp pentru a găsi un echilibru între apeluri telefonice și mesaje. De asemenea, asigurați-vă că oferiți un feedback pentru a crea cel mai bun program.

Totuși, este important să nu aveți foarte mult contact. Niciunul dintre voi nu și-ar dori ca apelurile să fie o corvoadă. Variajul mijloacelor de comunicare vă poate ajuta în acest sens. Dacă mesajele sunt o rutină, încercați un video call, sau de ce nu, poate chiar să trimiteți o scrisoare romantică!

Mențineți relația sexy, încercați lucruri noi

În ceea ce privește sexul, există opțiuni. Sextingul poate fi mereu un preludiu extraordinar. Acesta întărește tensiunea până când se ajunge acasă. De acolo puteți face un apel video în timp ce vă jucați cu articolele de la sex shop, sau faceți alte activități sexuale.

La fel ca și la sexul fizic, există o abilitate pe care trebuie să o construiți împreună. Aflați ce îi place partenerului și de ce are nevoie. Asigurați-vă că sunteți conștienți de limitele lor. O relație la distanță se bazează pe încredere și respect.

Relațiile la distanță nu sunt neapărat sortite eșecului, dar dacă ești pentru prima dată într-o relație la distanță, va fi greu să te adaptezi. Într-adevăr poate fi destul de greu să fii departe de partenerul tău. Asta nu înseamnă că relația dumneavoastră nu poate fi împlinită, atâta timp cât sunteți dispuși să o faceți să funcționeze.