Intalnirea cu oamenii nu a fost niciodata usoara, dar aceasta noua tendinta de a te uita atent la telefonul tau, evitand cu orice pret contactul vizual, a facut lucrurile si mai dificile. Ganditeste-te cand calatoresti cu mijloacele de transport in comun, zbori cu un avion sau mergi la serviciu, te uiti la cei din jur? Cel mai probabil, fie iti verifici retelele de social media pentru a suta oara, fie folosesti muzica pentru a-i evita pe cei din jur. In timp ce eviti alti oameni orice sansa pe care ai fi avut-o, o poti pierde.

Cu toate acestea, cumva, de fiecare data cand iti verifici pagina de Facebook, acesta devine din ce in ce mai infiltrat cu selfie-uri fericite de cuplu. Unde se intalnesc oamenii te intrebi, oare pe paginile matrimoniale cum ar fi  matrimoniale Tulcea? In mare parte, este cunoscut ca majoritatea oamenilor intalnesc un partener la locul de munca sau la scoala. Daca iti cunosti deja colegii de munca si nu vreai sa dai sansa la nici unul, nu ai perspective noi prin intermediul prietenilor comuni si esti deja bine infiltrata in lumea intalnirilor online, poate fi timpul sa-ti largesti orizontul.

1.La petrecere cu colegii de munca

Chiar daca ai stabilit deja ca nu te vei intalni niciodata cu vreunul dintre colegii tai. de serviciu alaturate oricarei petreci cu ei. Nu stii niciodata cine poate aduce un prieten din afara sau unde ai putea ajunge dupa ce s-a terminat petrecerea. Sansele sunt ca majoritatea prietenilor tai de munca sunt oameni destul de misto, asa ca te poti baza pe ei pentru a-ti extinde orizuntul de potentiali parteneri.

2. In timpul practicii de voluntariat

Daca ai inlaturat pe toata lumea de la locul de munca, sala de sport si orice prieten comun, poate fi timpul sa schimbi putin lucrurile. Fa voluntar pentru o organizatie care te intereseaza sau pentru sezonul electoral, inscriete intr-o campanie. Prin extinderea perspectivei , vei intalni un intreg grup diferit de oameni si chiar daca nu intalnesti acel cineva special, vei pleca cu noi prieteni si o experienata impresionanta in CV – ul tau

3. La un curs

Iti amintesti cum era sa fii la facultate, inconjurat de oameni de varsta ta? Daca tot esti la facultate, profita de asta. Daca nu, inscribe-te la o clasa de facultate si bucurate de intoarcerea in timp la zilele proiectelor de grup si a partenerilor draguti de laborator. Pentru inceput, alegerea ta de curs iti va oferi ceva in comun cu ceilalti studenti.

4. La sala de sport

Daca fitnessul este important pentru tine atunci unde este mai bine si cum sa intalnesti un viitor partener decat la sala? Daca esti intotdeauna la sala, schimba lucrurile si urmeaza un curs de kickboxing, fa cardio sau vizitati terenurile de golf. Doar schimbandu-ti antrenamentul, vei fi intr-un grup complet diferit. Daca tu si viitorul partener vizitati sala de sport la ore similare, va fi usor sa aranjati o mica  intalnire inainte sau dupa un antrenament. Lua-ti un smoothie, o gustare dupa antrenament sau incercati impreuna un curs de yoga.

5. Alaturandu-te unui grup

Daca ai jucat vreodata sport in liceu sau in facultate, iti amintesti probabil legatura pe care ai impartasit-o cu colegii tai de echipa. Recreaza aceasta conexiune si distreaza-te facand-o alaturandu-va unei echipe noi. Nu numai ca vei intalni oameni care sunt interesati de aceeasi activitate, dar dupa jocuri exista sanse mari ca echipa sa mearga la un bar din apropiere pentru a lua o bautura. Folositi acest timp pentru a cunoaste pe oricare dintre coechipierii care v-au atras atentia . In functie de locul in care locuiti, exista chiar si cateva ligi care sunt specifice oamenilor singuri. Daca sportul nu iti place, cauta noptile locale de trivia sau activitatile de nisa din zona ta.