Ai peste18 ani si vrei sa iti cumperi propriul apartament? Acceseaza creditul Prima CasaAtunci cand vrei sa iti cumperi propria casa, iti doresti ca aceasta sa fie moderna pentru a dispune de un mediu de viata decent, insa ai sufiente resurse financiare pentru a alege in funcite de propriile preferinte?

De regula, cei mai multi tineri au un venit lunar precar, mai ales daca vorbim despre economia actuala a tarii, astfel ca dupa nenumarate luni in care au facut economii majore, sesizeaza ca eforturile lor nu sunt suficiente pentru a a-si cumpara un aparatament raportat la propriile preferinte si nevoi! Ei bine, ei nu trebuie sa renunte, ci sa gaseasca solutii pentru a-si indeplini visul, iar una dintre caile cele mai sigure de a face acest pas este sa acceseze serviciul Prima Casa, un program special conceput pentru cei care achizitionarea imobilului este primul titlul de proprietate pe care il detin!

Unde poti gasi apartamente care suporta accesarea programului Prima Casa?

Daca indeplinesti toate conditiile necesare pentru a beneficia de creditul oferit prin programul Prima Casa, atunci poti pleca in cautarea imobilului preferat. Apartamentele recomandate achizitionarii prin intermediul acestui tip de credit sunt cele recent construite. De ce? Pentru ca sunt o investie optima si mai mult decat atat, reprezinta o investie de viitor. Astfel, dezvolatorii imobiliari au inteles nevoia pontentialilor cumparatori de a avea acces la un credit de lunga durata, astfel ca in programa de servicii pe care o ofera ansamblurile rezidentiale construite se regaseste si acest beneficiu extrem de avantajos!

De exemplu, daca vrei sa locuiesti in Bucuresti, poti incepe cautarile incepand cu orientarea catre dezvolatorii imobiliari. Pe langa faptul ca ei au reusit sa construiasca cele mai moderne ansambluri rezidentiale, ofertele sunt cu adevarat avantajoase intrucat includ finisaje moderne la alegere, sisteme termice si sanitare calitative si eficiente, accesul rapid catre mijloacele de transport, supermarketuri, scoli sau gradinite, cat si amplasarea apartamentelor in zonele de interes ale capitalei.

Banii reprezinta un factor important atunci cand pornesti in cautarea unui apartament, tocmai de aceea, a apela la programul Prima Casa va fi un prim pas facut in indeplinirea propriului vis! Dupa ce te-ai pregatit financiar, urmatorul pas este de a alege dezvoltatorul imobiliar cu care iti doresti sa colaborezi.