Doresti sa-ti deschizi o afacere in Romania dar nu stii de unde sa pornesti? Nu stii ce tip de afacere ar fi mai potrivita astfel incat sa ai garantia ca nu vei investi intr-o afacere lipsita de potential,care s-ar putea sfarsi mai repede decat ai visat?

Da, piata din Romania poate fi un loc extrem de profitabil unde ai putea dezvolta o afacere cu un capital extern si nu numai.

Chiar si in aceste vremuri tulburi, investitia intr-o afacere pe piata romaneasca s-ar putea dovedi a fi o investitie de succes dat fiind costurile reduse de deschidere a unei firme, mentenanta etc. in raport cu alte piete din afara tarii. De cealalta parte, chiar daca-ti propui sa deschizi o afacere printr-un imprumut sau prin intermediul unor fonduri nerambursabile, de asemenea, succesul afacerii tale depinde in principal de ideea sau tematica afacerii, cat si de modul de implementare si gestionare pe termen lung.

Avand in vedere numeroasele produse si servicii pe care le gasim deja pe piata din tara noastra, daca si tu te intrebi ce afaceri de succes ai putea intreprinde la momentul actual in Romania, noi cei de la www.unlink.ro iti venim in ajutor cu cateva idei de succes.

Idei de afaceri de succes, in Romania:

–  Servicii de sanatate

Cabinetele medicale sunt suprasolicitate in acest moment, iar specialisti din diferite domenii ce-si doresc sa profeseze in domeniu se regasesc cu usurinta.

Poti transforma pasiunile tale intr-un adevarat business deschizandu-ti de exemplu, un cabinet online in cadrul caruia sa oferi servicii de consultanta si analiza.

Bineinteles, in cazurile cele mai grave, nu vei putea oferi un ajutor major persoanei in cauza, aceste servicii fiind adecvate cu precadere persoanelor care se confrunta cu afectiuni si/sau simptome minore si fiind ideale pana in momentul in care acestia se vor putea prezenta fizic in fata unui medic specialist.

Te poti ajuta si de crearea unei platforme online si ca sa-ti gestionezi cu usurinta pacientii, sa le realizezi o serie de retete curente fara a se mai prezenta la cabinet etc.

–  Realizarea produselor traditionale

Ne amintim cu placere de produsele savuroase care ne duc cu gandul la familie si la trecut.

Din pacate, traditiile dispar de la o zi la alta astfel ca, o serie de produse traditionale, lucrate dupa o reteta in speta, pot deveni cea mai buna idee de afacere romaneasca.

Poti deschide o patiserie, o brutarie sau un restaurant cu livrare la domiciliu, cu meniu alcatuit din preparate traditionale asa cum le stim cu totii.

Sau poti totodata sa te orientezi catre diferiti producatori de preparate traditionale reunindu-i intr-un loc pe o platforma prin intermediul careia orice doritor isi poate comanda preparatele mult dorite.

–  Servicii de ride-sharing

Chiar daca cele mai mari localitati dispun deja de aceste servicii, in localitatile medii si mici nimeni nu s-a gandit sa apeleze la aceste forme de transport cu toate ca ele sunt extrem de solicitate.

De altfel, Firmele de curierat si cele de livrari la domiciliu a preparatelor de la diferite restaurante sunt din nou la mare cautare.

Asadar, poti analiza cererea de pe piata si sa afli daca acestea pot fi idei benefice pe care le poti transforma intr-un business.