Incerci sa gasesti cel mai bun cadou pentru iubitorul de plante din viata ta? Desigur, cea mai usoara, si poate cea mai evidenta idee de cadou este sa le cumparati o planta, fie ca este o alegere de interior de top, o floare care infloreste toata iarna, o planta care stimuleaza starea de spirit, o suculenta robusta sau o planta care poate aduce somn mai bun. Dar daca persoana iubita sau cel mai bun prieten are o gradina de legume care sa rivalizeze cu cea a lui Oprah, plus o casa si o curte acoperita cu vita de vie luxurianta si plante in ghivece, sunt sanse sa o detina deja, precum si orice specie similara.

Deci, ce ar trebui sa cumparati pentru cineva caruia ii plac plantele sau, eh, un om de plante? Va recomandam sa va ganditi in afara, ei bine, oala. Din experienta noastra (si avem multe) , orice lucru creativ care evidentiaza hobby-ul tau preferat este un cadou grozav de ziua de nastere sau de sarbatori. Ganditi-va la cosuri fermecatoare din ceramica care va vor tine produsele proaspat culese, camasi si articole de papetarie care semnaleaza cu mandrie ca au degetul mare verde, lumanari care miros ca gradina dvs., accesorii cool si lucrari de arta decorate cu florile voastre preferate si cartile pe care doar adevaratii botanici le vor intelege. Si, desigur, nu puteti gresi cu ghivece si jardiniere incredibil de elegante pentru noile voastre lastari. ,instrumente de prima linie sau alta pereche de manusi de gradinarit.

Mai jos, am adunat cele mai bune (si cele mai unice) cadouri pentru iubitorii de plante, inclusiv truse de bricolaj de la Etsy, o multime de carti de la Amazon si chiar un cadou facut pentru a rasfata, toate acestea fiind „menta”. pentru a-ti face persoana din plante si plantele tale iubite foarte fericite.

 Setul de crestere a florilor pentru luna nasterii 

De ziua lor, rasfatati-le cu o trusa de flori pentru a va creste singur, care reprezinta in mod simbolic luna nasterii lor.

 Kit de cultivare pentru gradina cu ierburi de interior 

Un kit de cultivare DIY distractiv care combina doua dintre hobby-urile ei preferate: plantarea si servirea unui cocktail la ora cinci.

 Set cadou Modern Sprout 

Considera acesta cadou care continua sa ofere: acest set linistitor include nu numai o masca de somn super moale din bumbac 100%, o lumanare de soia minunat parfumata si un spray pentru perna care provoaca somnul de somn, dar vine si cu un kit de crestere a lavandei, asa ca isi pot continua ritualul de relaxare in saptamanile si lunile urmatoare.

 Kit pentru gradinarit de interior 

Aceasta statie de cultura interioara subtire elimina presupunerile din cultivarea ierburilor proaspete. Pur si simplu instalati pastai de plante pre-insamantate, umpleti rezervorul de apa, conectati-l si asteptati ca vegetatia sa incolteasca.

 Cutie pentru plante de casa 

Pentru mai putin de 16 USD pe luna, puteti trimite persoanei iubite o planta de apartament frumoasa, impreuna cu un ghiveci de plastic, carte de ingrijire detaliata si solul potrivit, la fiecare 30 de zile. Alegeti dintre cinci optiuni: sortiment de plante de apartament, plante de aer, suculente, plante prietenoase cu animalele de companie si plante acvatice.

Luati in considerare aceasta versiunea vegetala a Ce sa va asteptati cand va asteptati. Complet cu informatii de ingrijire pentru peste 100 de variante de plante de apartament, acest ghid cuprinzator va va ajuta sa fiti cel mai bun parinte de plante care puteti fi.

Borcan cu parfum floral Anthropology 

Acesta nu este potpourri-ul bunicii tale – fiecare borcan este plin cu talent de botanice adevarate, care iti vor infuza spatiul cu un parfum proaspat, de vara.

Ghivece mari de interior Piper Palm 

Avand in vedere tot ceea ce fac plantele tale de interior pentru tine – reduc stresul, scad tensiunea arteriala, mareste concentrarea si imbunatateste calitatea aerului – cel mai putin pe care poti sa le faci este sa le oferi o casa frumoasa. Tocmai de aceea iubim aceste jardiniere unice pictate manual. Nu numai ca sunt fabricate din teracota, ceea ce permite aerului si apei sa treaca usor, dar vin si intr-o varietate de dimensiuni si stiluri de design.

Kit de bricolaj cu seminte de gradina pentru fluturi 

Cu acest kit de bricolaj, frumoasa ta gradina va aduce toti fluturii in gradina.

 Succulent Garden Puzzle de 500 de piese 

Ce trebuie sa faca un iubitor de plante cand vremea nu este potrivita pentru gradinarit? Acest puzzle cu doua fete din 500 de piese ofera ore intregi de divertisment.

Bunuri neobisnuite 

Aceasta imprimare la indemana (si frumoasa) prezinta sfaturi de ingrijire pentru zeci de plante de apartament populare, deoarece chiar si cel mai dedicat plante parinte are nevoie de un mic memento din cand in cand.

 Mug Plant Loftipop 

Distreaza-te cu distractia ta preferata cu aceasta cana inteligenta din ceramica. La nivel practic, totusi, recipientul pentru masina de spalat vase si cuptorul cu microunde, care vine in doua dimensiuni, va contine suficienta cafea pentru a va ajuta sa treceti peste o zi de gradinarit.

 Plantator de aloe You Vera Much 

Cand vine vorba de Ziua Indragostitilor, intr-adevar nu exista o alegere mai buna decat acest mic ghiveci vesel de aloe vera.

Tricou Plants Are Friends 

Acest tricou grafic dragut spune lumii intregi: imi iubesc plantele si nu-mi pasa cine stie asta.

Muguri de avocado

Gradinarul tau preferat se va incanta sa incerce ceva nou, cum ar fi sa-ti cresti propriul arbore de avocado in gaura cu acest incoltitor frumos din gresie.

 50 de copii si plantele pe care le iubesc

Cunoasteti o doamna de plante care ar putea sa rada? Va prezentam aceasta carte de masa de cafea din popularul cont de Instagram Guys With Plants

Palarie de fetita cresti

Iubitorii de plante se vor distra cu aceasta palarie care are si un scop foarte practic: tine soarele departe de fata in timp ce lucrezi.

Plant Lady Apron ModParty 

Uneori, a fi mama de plante este o treaba murdara. Acest sort fermecator va va ajuta sa va pastrati hainele curate in timp ce taiati muguri sau coaseti seminte.

Ai un degetul mare verde in devenire pe lista de cumparaturi de sarbatori? Acest kit de gradinarit pentru copii include seminte organice, napolitane de pamant, ghivece biodegradabile, markere din lemn pentru plante, o sticla de apa, o lopata mica de mana si instructiuni adecvate varstei, astfel incat micutul tau sa isi dezvolte pasiunea pentru gradinarit. ca busuioc. , Coriandru si patrunjel.

Uncommon Goods Glow & Grow Candle Grow Kit Modern Bud

Aceste lumanari pe baza de soia turnate manual sunt de doua ori mai placute: nu numai ca va vor umple casa cu un parfum inspirat din natura, de la note de busuioc proaspat si ghimbir (Gradina de Ierburi) pana la gernaiu, liliac si eucalipt (flori salbatice), dar si vin cu seminte de margareta, busuioc sau aloe, astfel incat recipientul din ceramica poate fi reutilizat ca jardiniera odata ce flacara se stinge in sfarsit.

Set furculita de gradina si mistrie de mana florale 

Aceste unelte de gradina din aluminiu cu imprimeu floral taie cu usurinta murdaria si buruienile, plus fac munca dezordonata putin mai stralucitoare.

Un fel de carte de autoajutorare pentru aspirantii gradinari de interior de la insasi doamna plantelor, Summer Rayne Oakes.

 Cana de cafea Corkcicle 

Chiar daca sunt distrasi in timp ce isi ingrijesc bebelusii de plante, cafeaua sau ceaiul lor vor ramane placute si prajite pana la trei ore, datorita acestei cani Corkcicle. „Dupa ce m-am indragostit de paharul de vin fara tulpina al lui Corkcicle, m-am intrebat ce vor crede in continuare”, a spus Oprah cand a ales stilul foarte apreciat pentru lista de lucruri favorite din acest an. ‘Raspunsul? O cana din otel inoxidabil cu triplu izolatie, antiderapante, care va mentine latte-ul sau ceaiul de lamaie prajite pana la trei ore, desigur!

Kit de bricolaj 

Un bricolaj distractiv, cu o aroma adecvata, face o inghititura racoritoare pentru pauzele dintre plantari.

Set de cartonase de hartie „Nu-ma uita” 

Chiar si intr-o epoca a e-mailurilor, textelor si chaturilor de grup, exista totusi anumite situatii (ganditi-va: nunti si, da, interviuri de angajare) care necesita o scrisoare scrisa de mana, tocmai de aceea, jocurile fixe destul de vor fi intotdeauna solide, cadou de luat. . Acest design fermecator de hartie prezinta flori stralucitoare de nu ma uita, este personalizat cu numele dvs. si poate fi personalizat cu diferite optiuni de plicuri, facandu-l un cadou pe care cel drag este putin probabil sa-l uite.

 Cos cu fructe de padure din ceramica florala 

Boluri picturale din gresie cu fructe de padure pentru recoltare cu stil.

Husa Anthropology AirPods 

Pentru femeia care pur si simplu nu poate rezista unui boboc dragut, o cutie la fel de frumoasa pentru a depozita unul dintre accesoriile ei tehnice preferate.

Produse neobisnuite Acadele inflorite Amborella Organics 

Sigur, aceste acadele delicioase, care vin intr-o varietate de combinatii creative de arome (cum ar fi salvie si bezele, lamaie si cimbru, capsuni si busuioc) vor satisface orice pofta de zahar. Dar adevaratul motiv pentru care credem ca sunt destul de dulci? Betisoarele biodegradabile sunt incorporate cu seminte de salvie, lavanda, galbenele, cosmo rosetta, busuioc, menta, cimbru si ochi albastri, asa ca sunt concepute pentru a fi plantate. Si in aproximativ trei luni, vor avea ierburi proaspete si flori inflorite.

AntropologiaLanzador ClemenceAntropologia 

O vaza ingenioasa potrivita perfect pentru florile proaspete taiate sau celebrul lor ceai dulce.

Kit de broderie Etsy pentru incepatori  

Ajutati-i sa-si perfectioneze o noua abilitate, dar aduceti la viata si mai multi copii de plante, cu unul dintre aceste truse de broderie DIY pentru incepatori. (Sunt disponibile si intr-o gama larga de modele, de la flori vibrante pana la orase detaliate.) Fiecare kit include un cerc de brodat, material de in ilustrat, ace de brodat si fire de bumbac, precum si instructiuni detaliate si un ghid de cusaturi.