In ochii mei, Jennifer Aniston nu poate gresi. Acum, sunt sigur ca femeia are defecte, dar nu ma preocupa de ele. Sunt o fana neclintita din zilele ei ca Rachel Green la Friends, urmandu-i stilul, schimbarile de par si obiceiurile fantastic de sanatoase pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor. Cand am auzit ca actorul bea constant otet de mere in fiecare dimineata de dragul unui intestin sanatos, al sistemului digestiv si al nenumaratelor alte beneficii, am luat decizia constienta de a-l incerca si eu. Daca ACV este intr-adevar reteta secreta pentru pielea si parul stralucitor al lui Aniston, voi avea ceea ce are ea.

Acum, aroma neplacuta si efectul acid coplesitor al ACV nu sunt pierdute pentru mine. De fapt, insasi ideea de a sorbi chestiile puternice mi-a facut stomacul sa se intoarca la inceput. De ce ar sorbi cineva crud, m-am gandit? Ei bine, o multime de oameni trec peste gustul neatragator al ACV, in principal pentru ca beneficiile il depasesc de zece ori. „Unele beneficii primare ar include: digestie mai buna, antibacteriene chiar si in scopuri de acnee, ajuta la reglarea zaharului din sange si poate imbunatati simptomele diabetului de tip 2, pierderea in greutate si nivelurile reglate de colesterol”. „Otetul de mere are beneficii similare cu probioticele.”

Conform unui interviu din 2017, Aniston a spus ca ia o injectie de ACV in fiecare dimineata. Acum exact cum ea ia elixirul indraznet nu a fost explicat, dar trebuie spus ca exista cateva modalitati de a face otetul de cidru de mere sa aiba un gust mai bun (spre deosebire de a-l sorbi direct – da). Pentru incursiunea mea in lumea ACV, am decis sa amestec cateva linguri cu apa fierbinte, lamaie si putina miere. Mi-am facut cercetarile si am descoperit ca acest mic amestec diluat va permite sa obtineti beneficiile ACV, precum si o multime de altele. „Sunt pentru diluarea ACV din cateva motive”.„Primul, vei fi inclinat sa o continui daca te descurci cu gustul. In plus, mierea si lamaia ofera zeci de beneficii pentru sanatate in sine.” Cocktailul meu special de dimineata mi-a permis sa iau beneficii aditionale antioxidante si digestive care pot veni cu putina apa infuzata cu lamaie si nu m-a facut sa ma simt la fiecare inghititura. De fapt,

De asemenea, am auzit de oameni care iau ACV seara, spre deosebire de dimineata, dar am decis sa raman la acesta din urma pentru ca, asa e, este modul Aniston. „Dimineata este cel mai bun moment pentru a lua ACV, dar unii oameni nu pot sa-l suporte la inceput”. „In acest caz, as sugera inainte de masa.” Iata.

Te intrebi cum micul meu experiment a zguduit de fapt? Ei bine, sa fiu sincer, nu am avut rezultate fulger. Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca l-am incercat doar o saptamana. Totusi, dupa sapte zile, am vazut unele schimbari in corpul si pielea mea, care m-au facut curios si interesat sa continui ritualul de dimineata. Vezi ce am descoperit, inainte.

Beneficiile consumului de otet de mere: la revedere balonare

Unul dintre principalele beneficii ale consumului regulat de ACV este digestia imbunatatita. Desi nu am vazut prea multe schimbari aici, am observat ca burta mea – care este sensibila la balonare – se simtea mai stabila si mai putin balonata (nici un cuvant, dar intelegi imaginea). De asemenea, de dragul de a fi complet transparent, ar trebui sa remarc ca am probleme cu regularitatea, care le-am gasit putin imbunatatite in saptamana in care am baut ACV in mod regulat.

Beneficiile consumului de otet de mere: Energie sporita

Sunt un bautor obisnuit de cafea. De fapt, sunt unul dintre acei fanatici care au nevoie de o cana sau doua (sau mai multe) pentru a fi pe deplin functionali dimineata. Acestea fiind spuse, au existat cateva dimineti in aceasta saptamana experimentala in care am avut timp doar sa-mi fac cocktailul ACV inainte de a pleca sa-mi incep ziua. Si in timp ce ma asteptam la o catastrofa, am observat ca nivelul meu de energie era surprinzator de ridicat pentru un inceput fara cafea. Acum, acest lucru ar putea fi foarte bine din includerea sucului de lamaie (despre care se spune ca imbunatateste starea de spirit si nivelul de energie), dar, in orice caz, a fost un rezultat binevenit.

Beneficiile consumului de otet de mere: piele mai curata

In saptamana in care am facut experimentul ACV, fata mea trecea printr-o criza de acnee hormonala. Am avut cateva eruptii incapatanate care pur si simplu nu s-au micsorat in dimensiune. La cateva zile de la experimentul meu, am observat ca pata care fusese dezastrul existentei mele timp de peste o saptamana incepea in sfarsit sa se estompeze (incet, dar sigur).

Beneficiile consumului de otet de mere: Final ACV la pachet

In timp ce constatarile mele generale de la intalnirea cu otetul de mere nu au fost zdrobitoare, inteleg de ce Aniston injura pe chestii. Cred ca consistenta, impreuna cu o dieta si un stil de viata sanatos, ar putea activa elixirul magic pentru efecte mai lungi.

„L-as recomanda in special persoanelor care incearca sa-si construiasca un sistem imunitar mai puternic. „Prin imbunatatirea greutatii, a digestiei si a tuturor celorlalte beneficii, in special a capacitatii sale de a elimina agentii patogeni, sanatatea dumneavoastra imunitara se va imbunatati cu siguranta odata cu un consum regulat.

Acestea fiind spuse, ACV este o substanta puternica, acida si, poate face un numar real asupra corpului tau daca nu este luata corect. „Iti poate uza mucoasa stomacului daca o folosesti prea mult”.„Nu mai mult de una pana la doua linguri diluate cu apa este ceea ce este recomandat in general.”