Moda high-end , cunoscuta si sub numele de lux, este unul dintre cele mai ambigue aspecte de descris. Total relativ, depinde absolut de perspectiva care se vede. Pentru unii, luxul poate fi prezent avand o saptamana intreaga de relaxare -fara nicio presiune de lucru-; in timp ce pentru altii, va fi strans legat de valoarea ridicata pe care o poate avea un anumit produs. Orice definitie este valabila, iar din punctul nostru de vedere, high -end sau lux poate fi definit ca orice experienta sau obiect care ofera o anumita satisfactie la obtinerea acestuia. In plus, in spatele acestuia gasim un halo de concepte care o insotesc de obicei, precum exclusivitatea realizarii acestuia, maiestrie si calitate, atat in ​​materiale, cat si in servicii.

Va ganditi sa faceti o investitie? Iata tot ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara o geanta de ultima generatie .

Materialele sunt un aspect primordial in geanta de lux Edward Berthelot

Va spunem toate acestea, pentru ca luxul este unul dintre numele de familie care poate fi atasat conceptului de moda in fata oricarei provocari. Dand astfel posibilitatea de a putea, la un moment dat, sa accesezi o imbracaminte, accesoriu sau bijuterie care este insotita de respectivul nume de familie.

Daca te gandesti sa investesti intr -un obiect high-end , in opinia noastra buna, pariul indicat va fi in accesorii , in special genti sau serviete pentru barbati . Motivul? Sunt atemporale, pot rezista ani de zile -sau o viata- si le poti folosi de cate ori vrei, inclusiv zilnic, optiune de care, fara indoiala, poti profita.

Mai jos amintim cinci aspecte de luat in considerare pe care le poti pune in practica atunci cand achizitionezi o geanta high-end (sau orice alt accesoriu). Daca ne urmezi sfaturile, te asiguram ca atunci cand iesi din magazin nu vei simti clasicul sentiment de vinovatie daca a fost o decizie de cumparare buna sau proasta.

1. Nu cumparati dupa tendinte

Prima greseala pe care o facem de obicei atunci cand cumparam o geanta de lux este sa cautam cea mai frapanta, editie limitata sau geanta la moda pentru acel sezon, evita-l cu orice pret! Cauta in schimb o geanta clasica de la brand, adica o linie si care in cateva luni sa nu arate demodat. Amintiti-va, trebuie sa profitati la maximum de investitia dvs.

2. Tine cont de savoir-faire

Materialele, fara indoiala, sunt importante atunci cand cumparati o geanta de lux , in mod clar pielea va fi alegerea prin excelenta, deoarece accesoriile din piele imbatranesc destul de bine. Dar nici nu ar trebui sa lasam deoparte unele inovatii textile. Important este sa intrebati vanzatorul despre procesul de fabricatie, orice tehnica speciala folosita, maiestria sau chiar timpul petrecut la realizarea gentii.

3. Gaseste ceva pe tot terenul

Pentru a simti cu adevarat ca investitia va merita, va vom recomanda intotdeauna sa optati pentru un model cat mai versatil. Ca o poti lua, atat la serviciu, cat si la o cina, o intalnire sau in vacanta. Modele precum tote-ul lat, geanta crossbody, servieta formala sau geanta de umar, sunt optiuni care se adapteaza oricarei situatii. Va fi doar o chestiune de a analiza dimensiunea potrivita a gentii high-end in functie de cantitatea de lucruri pe care o purtati de obicei.

4. Comparati intotdeauna

Indiferent daca este dragoste la prima vedere, nu merge niciodata dupa prima geanta pe care o vezi. Cautati optiuni in cadrul marcilor care sunt in bugetul dvs. Verifica-i ergonomia, spatiile interioare de care dispune, finisajele si chiar cantareste pretul fiecaruia. Amintiti-va ca o geanta high-end planuieste sa faca parte din garderoba pentru o perioada lunga de timp. De asemenea, nu uitati sa pariati pe designeri locali.

5. La revedere logo-ului

In mod clar, acest ultim punct pe care il includem este o perceptie. Optati de preferinta pentru un design care sa nu prezinte logo-ul excesiv. Este in regula sa indreptam brandul undeva, dar nici nu pare sa aducem un tapet cu sigla marcii. Intotdeauna calitatea, designul si materialele vor vorbi de la sine fara a fi nevoie sa arate logo-ul sau monograma in exces.