Le-ați reperat – cuplurile pentru care căsătoria este în mod clar o uniune semnificativă și una care le aduce bucurie și dragoste. Poate că au fost căsătoriți timp de 50 de ani sau doar 3 ani, dar există un sentiment incontestabil de fericire în legătură cu ei. Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbați. Bărbații căsătoriți fericiți au un aer de sănătate și energie și probabil că nu este doar o percepție.

Mai multe studii au arătat că bărbații care sunt căsătoriți si nefericiti au o creștere de 34% a riscului de atacuri de cord și angină pectorala. Bărbații din relațiile stresante se confruntă, de asemenea, cu un risc crescut de a muri din cauza accidentului vascular cerebral cu 34%, iar divorțul duce la o creștere semnificativă a sinuciderii de către bărbați. Bărbații care sunt căsătoriți si fericiți nu numai că trăiesc mai mult, dar trăiesc mai sănătos decât bărbații care nu sunt.

Obiceiurile unei căsnicii fericite

Bărbații căsătoriți pe MatrimonialeRomania.com si fericiți împărtășesc, de obicei, câteva obiceiuri comune și, dacă recunoașteți semnele, este ușor să le identificați.

1. Ajuta la treburile casnice

Când bărbații simt un adevărat sentiment de parteneriat cu soțiile lor, ei nu se mai uită la diviziunile dintre rolurile lor. Casa este la fel de mult o zonă pe care o văd ca un spațiu comun ca oricare dintre celelalte zone din căsnicia lor. Deci, nu este neobișnuit pentru un om fericit căsătorit să se simtă pozitiv si sa ajute la treburile casnice fara sa i se ceara. Treburile casnice, cum ar fi plierea rufelor, spălarea vaselor, aruncarea gunoiului și gătitul nu sunt privite ca responsabilitatile femeii, ci pur și simplu ca responsabilități comune între parteneri egali.

2. Acorda atenție soțiilor lor

Bărbații căsătoriți fericiți încă simt că soțiile lor sunt cei mai buni prieteni ai lor și la fel de fascinanți pentru ei ca atunci când s-au îndrăgostit pentru prima dată. Ei văd cele mai bune calități în soțiile lor. Ei vă vor spune că soția lor este cea mai inteligentă persoană pe care o cunosc, cea mai interesantă persoană care trebuie să fie în jur și singura persoană cu care doresc să-și petreacă timpul.

3. Sunt afectuosi

Nu le este frică să fie afectuosi și să se țină de mână. Zâmbesc des și sunt afectuoși în mod deschis. Se simt confortabil să-și exprime sentimentele și să demonstreze cât de mult le pasă de soțiile lor. Merg dincolo de afecțiunea fizică și includ gesturi atente, cum ar fi luarea soțiilor de la locul de muncă, trimiterea de mesaje romantice și aranjarea timpului pentru a fi împreună.

4. Se simt în siguranță

Ei se simt în siguranță cu dragostea și afecțiunea pe care le primesc de la soțiile lor pe care le-au intalnit pe publi24. Ei știu că, chiar dacă au făcut ceva prostesc, soțiile lor ii vor iubi în continuare și ii vor sprijini. Ei sunt siguri în cunoașterea faptului că nu numai că văd ce este mai bun în soțiile lor, dar soțiile lor văd ce este mai bun în ei. Acest lucru le oferă încredere în sine, precum și un puternic sentiment de securitate și stimă de sine.

5. Încredere și respect pentru soțiile lor

Barbatii fericiti in casnicie își văd soțiile ca indivizi capabili și independenți, își văd soțiile ca indivizi care au scopuri, dorințe și capacitatea de a le face să se întâmple. Ei au încredere și își respectă soțiile și nu se tem să le asculte opiniile. Ei știu că împreună, pot construi ceva mult mai bun decât ar putea avea ca individ.