Gândirea pozitivă aduce lucruri mai pozitive în viețile noastre. De aceea am decis să mă concentrez astăzi pe cardurile pe care ne place cu adevărat să le vedem într-o lectură. Să luăm un moment pentru a descoperi unele dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului. Desigur, o carte poate fi întotdeauna pozitivă într-o lectură, chiar și un Turn!

Dar ceea ce face ca aceste cărți să iasă în evidență este că sunt întotdeauna favorabile dacă aveți nevoie de un răspuns rapid da / nu sau bun / rău. De asemenea, pot oferi o evaluare simplă a unei situații. Unele dintre aceste cărți pot rămâne chiar pozitive sau neutre atunci când sunt inversate. În poziție verticală, ele echilibrează întotdeauna situatia. Pe tarot.ro afli si mai multe lucruri interesante.

STEA: ÎNSEAMNĂ PROTECȚIA COSMICĂ

Chiar și dificultățile actuale au un sens și un scop. Steaua ilustrează o femeie dezbrăcată, cu un picior înfipt în marginea unei mici piscine (intuiție și voce interioară), în timp ce cealaltă rămâne ferm pe sol (bun simț și logică). Ea toarnă din două recipiente care hrănesc atât pământul, cât și apa (subconștientul și conștientul) și are legături profunde cu peisajul natural luxuriant din jurul ei. Pe cerul de noapte din spatele ei, o stea galbenă mare este înconjurată de 7 albe mai mici, care reprezintă cele 7 chakre.

LUMEA: ÎMPLINIREA ȘI SUCCESUL. LUMEA REPREZENTĂ ECHILIBRUL ȘI STABILITATEA COMPLETĂ. ARMONIE, BUNĂSTARE

Cartea Mondială prezintă o femeie drapată într-o cană purpurie în timp ce dansează în interiorul unei coroane mari de lauri circulare cu ștafete în fiecare mână. În fiecare colț al cărții sunt reprezentări ale celor patru semne fixe ale zodiacului. Omul reprezintă Vărsătorul, vulturul este un simbol alternativ pentru Scorpion, Leul reprezintă Leul, iar taurul reprezintă Taurul. Coroana de lauri este ținută împreună de cravate roșii care sunt legate în formă de simboluri infinite.

SOARELE: VICTORIE! SUCCES! BUCURIE! DRAGOSTE! DE CE MAI AI NEVOIE?

Soarele prezintă un copil fericit înconjurat de floarea-soarelui în timp ce stă deasupra unui cal alb pur. După cum puteți vedea, această carte este încărcată cu metafore pentru lumină, inocență și adevăr. Copilul îmbrăcat simbolizează bucuria, inocența și libertatea copilăriei, în timp ce calul reprezintă puritatea și puterea. Floarea-soarelui, prin natură, urmează soarele, care în sine este un simbol al vieții, iluminării, strălucirii și abundenței. Pe carti de tarot – tvblog.ro poti citi mai multe despre cartile de tarot.

4 DE CUPE

Aceasta carte este atat de buna, incat ramane pozitiva chiar si atunci cand este intoarsa invers. Succesul si veselia sunt complete. Esti iubit si protejat.

10 DE CUPE / 9 DE CUPE: IUBIREA ȘI FERICIREA. AI TOT CE AI NEVOIE, FIE MATERIAL SAU EMOȚIONAL. ESTE TIMPUL PENTRU A VĂ BUCURA DE RECOMPENSELE DVS.

Zece de cupe este imaginea ideală a finalelor fericite devenite realitate. Un cuplu fericit are vedere la ferma lor mică, dar fericită, în timp ce copiii lor se joacă cu bucurie lângă ei. Adevărata lor dragoste a dat roade și acum se bucură de toate conforturile casei, familiei și fertilității pământului lor.

ASUL DE PENTACOLE

Veti avea parte de castiguri neasteptate. În orice caz, la orice speranță sau întrebare: RĂSPUNSUL ESTE DA.