O piesă vestimentară uber-chic pe care fiecare femeie ar trebui să o aibă în garderoba ei este, ai ghicit, o minifustă fabuloasă! Aceste fuste sunt grozave pentru o seară sau o zi casual la mall și nu se demodează niciodată! Mini-urile au un tiv care se află deasupra genunchilor; ușor la jumătatea coapselor. Iată câteva sfaturi grozave de care trebuie să țineți cont în timp ce purtați o fustă mini.

1. Dacă doriți să purtați tocuri împreună cu mini-fustă, încercați să vă păstrați machiajul simplu și bluza un pic casual pentru a vă menține aspectul vesel si pentru a nu trece in partea vulgara. Pe www.foxfashion.ro gasesti o multime de modele de fuste mini.

2. Fii confortabila în fustă. Nu continuați să trageți de fusta în jos atunci când stați. Acest lucru vă va face să păreti ca nu sunteti stapana pe sine și nimănui nu îi place să fie în preajma cuiva care nu are încredere în propriile haine! Dacă simțiți nevoia să tot trageți de fusta, atunci optati pentru o fustă ceva mai lungă data viitoare!

3. Amintiți-vă, o fustă ajustată strâns vi se va ridica cu siguranță pe coapse atunci când vă așezați, în timp ce o fustă plină cu pliuri va acoperi mai mult din picior. Așa că alegeți stilul cel mai potrivit pentru ocazie!

4. Miniurile cu pantaloni scurți încorporați sunt o idee minunată dacă îți place să fii activa. Cu astfel de piese vestimentare te poti distra fără să-ți faci griji cu privire la afișarea lenjeriei tale!

5. Dacă ești una dintre fetele înalte cu cele mai lungi picioare din jur, o fustă mini destinată cuiva cu o înălțime medie îți va părea și mai scurtă! Deci, aveți grijă ca atunci când cumpărați o fusta mini, sa o probati inainte. Cu aceste sfaturi minunate, sunteți sigura că veți purta minifusta corect și veti fi in centrul atentiei!

Idei de asortare

Top galben și mini fustă cu model

A fi îndrăzneata este tema principală vara. O combinatie intre o fusta mini cu model si un top galben este vesela si extrem de atractiva. Asa ca, nu te da la o parte de la a incerca aceasta combinatie excelenta.

Cămașă albă și mini fustă cu blocuri de culoare

Dacă urmează să porți o cămașă albă pentru partea de sus, poți purta o fusta mini indrazneata pentru a accentua aspectul și a-ți prelungi liniile picioarelor.

Top pe un umar si fusta mini

Dacă nu doriți să aveți o ținută de culoare strălucitoare, o puteți face palidă sau deschisă. Puteți purta o pereche de tocuri elegante pentru a atrage privirile oamenilor.

Tricou alb și mini fustă neagră

Fustele mini negre sunt elemente de bază pentru dulapul de vară al fiecărei fete. Sunt încă la modă si cu siguranta vor mai fi si in anii ce urmeaza. Topul poate fi scurt sau ceva mai lung, insa neaparat bagat in fusta. Astfel, picioarele tale vor parea mai lungi si mai subtiri. Tine minte acest mic truc care te va ajuta sa arati extraordinar. Pe fashiondex.ro poti gasi mai multe idei excelente de a purta o fusta mini astfel incat sa arati minunat.