Găsirea unui avocat foarte bun poate fi cel mai important pas pe care îl puteți face spre câștigarea unui caz juridic, și acest lucru nu trebuie să fie o sarcină dificilă. Cu toate acestea, veți fi nevoiti sa va acordati ceva timp pentru gasirea unui profesionist. Concentrați-vă eforturile în găsirea unui avocat care s-a ocupat de problema juridică specifică în trecut și că vă întâlniți cu personal cu acesta pentru o prima discutie. Iata cateva detalii importante pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a angaja un avocat cu experienta.

Găsirea potențialilor avocați

Determinați ce tip de avocat de pe advocat.ro aveți nevoie. Este întotdeauna preferabil să se localizeze un avocat care are o expertiză specializată în zona de practică pe care o implică cazul dvs. (de exemplu, legea malpraxisică, legea falimentului etc.). Este, de asemenea, o idee bună să găsiți avocați familiarizați cu instanțele și legile din zona în care locuiți. Acest lucru va permite avocatului dvs. să reprezinte cel mai bine interesele dvs. Câteva exemple de domenii de practică includ:

• Legea falimentului. Acest lucru va fi de ajutor dacă vă luptați cu finanțele voastre.

• Drept penal. Un avocat care este specializat în dreptul penal este important dacă cazul dvs. implică o infracțiune sau o activitate potențial ilegală.

• Specialist de invaliditate. Specialiștii in dizabilități pot gestiona pretențiile de securitate socială și / sau de invaliditate ale veteranului.

• Trusturi și proprietăți. Acest tip de avocat se ocupă de aspecte precum planificarea imobiliară si multe altele asemanatoare.

• Dreptul familiei. Avocații specializati in drept de familie se ocupă de chestiuni precum separarea, divorțul, acordurile pre-nupțiale, adopția, tutela, custodia și sprijinul copilului.

• Legea privind prejudiciul personal. Avocații de vătămare corporală se ocupă de cazurile care implică malpraxis medical, mușcături de câine, accidente de mașină și orice vătămare a unei persoane care poate fi vina altcuiva.

• Legea muncii. Avocații de ocupare a forței de muncă vă pot ajuta afacerea să înființeze politici de ocupare a forței de muncă sau să se ocupe de cazuri în care un angajat dă judecată o afacere pentru terminarea ilicită.

• Afaceri mici sau legea corporativă. Dacă doriți să stabiliți o afacere, un avocat de afaceri mic sau un avocat corporativ este cea mai bună alegere.

Contactați Asociația Baroului Local pentru avocații calificați în zona dvs.

Asociațiile Baroului de Stat păstrează înregistrările publice despre plângeri și acțiuni disciplinare luate împotriva avocaților autorizați să practice în stat. Cele mai multe asociații locale au, de asemenea, servicii de recomandare gratuite care vă pot ajuta să găsiți un avocat bun pentru a se potrivi nevoilor cazului dvs.

Examinați listele online ale avocaților

Multe site-uri web oferă recenzii gratuite despre companii.

• Unele site-uri web se concentrează pe ajutorul persoanelor cu venituri mici să găsească avocații de care au nevoie.

Obțineți recomandări de la prieteni și familie

Discutați cu prietenii și membrii familiei care au folosit un avocat. Aflați pe cine au angajat, pentru ce tip de serviciu, dacă au fost mulțumiți de servicii. Întrebați dacă ar recomanda avocatul respectiv. Faceți o listă a potențialilor avocați pe care i-ati în zona dvs. Includeți numele, adresa, numărul de telefon și adresa site-ului. Acest lucru vă va ajuta să vă organizați căutarea pe măsură ce vă deplasați înainte. Pentru a stii exact ce ai de facut in gasirea unui avocat online, acceseaza cu incredere targonline.ro