Spunând „Mulțumesc” altora este ceva ce învățați la o vârstă fragedă. Dar cât de des vă mulțumiti pe dvs.? Spunând „Mulțumesc” corpului tău este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face, mai ales atunci când urmărești o viață de iubire de sine și wellness. Nu este un obicei care vine în mod natural pentru că societatea ne spune în mod constant să ne schimbăm dupa un standard acceptat social. Iată cateva  modalități prin care vă puteți aprecia corpul cu ritualuri simple pentru iubirea de sine și wellness.

1. Meditație

Meditația este o modalitate frumoasă de a vă centra asupra dvs. Când viața este stresantă sau mintea voastră este haotica, vă puteți întoarce mereu la meditație. Este, de asemenea, accesibila tuturor pentru că o puteți face oriunde. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți un spațiu liniștit, confortabil, închideți-vă ochii și pur și simplu respirați. Dacă nu știți de unde să începeți sau preferați meditația ghidată, puteti incerca descărcarea unei aplicații cu meditatii ghidate care va vor fi de un real ajutor. Totodata, cunoasterea corpului cu ajutorul jucariilor sexuale de pe https://placereshop.ro/ este de asemenea, o modalitate de a te iubi mai mult si de a deveni mai centrat pe propriul corp.

2. Documentati-va

Când am început să explorez dragostea de sine, nu știam cu adevărat ce înseamnă asta. Știam cum să iubesc pe altcineva, dar cum mă iubesc pe mine? Călătoria mea personală de auto-iubire a început în cele din urmă la o clasă de yoga. Când am intrat în studio, m-am întors spre stânga și am văzut o carte care mi-a atras atentia instantaneu. Titlul a fost, „stăpânirea iubirii” de Don Miguel Ruiz. Am luat-o și am cumpărat-o chiar acolo. Puțin știu că viața mea s-a schimbat pentru totdeauna. Găsirea unei cărți care vi se potriveste si care rezoneaza cu dvs. este cu siguranta o modalitate excelenta de a lucra la imbuntatirea stimei de sine.

3. Înconjurați-vă cu bucurie

Unde vă petreceți cea mai mare parte a timpului dvs.? Este locul de muncă? Este mașina ta? Când te uiți în jurul tău, simți o izbucnire de bucurie? Dacă nu, următorul pas este să creați un mediu pe care îl iubiți absolut. Inconjurati-va cu flori proaspete, mesaje pozitive, imagini ale oamenilor pe care îi iubiti, uleiuri esențiale și cărțile tale preferate. Este un act de iubire de sine când vă aflați într-un mediu confortabil plin de lucrurile care vă aduc bucurie. Când puteți zâmbi doar uitandu-va în jur, atunci practicați dragostea de sine!

4. Cereți ajutor

Dragostea de sine solicită ajutor. Când vă simțiți coplesit de probleme, veți fi surprinși că majoritatea oamenilor vor să fie acolo pentru dvs. Una dintre cele mai bune modalități de a trece printr-un timp dificil este de a obține sprijinul de care aveți nevoie. Este in regula să nu fiți bine. Ideea este că nu trebuie să treci singur printr-o astfel de situatie. Solicitarea suportului de care aveți nevoie este un dar de care puteti beneficia la maxim.

5. Încetiniți

Trăim într-un mediu atât de rapid. Dă-ți permisiunea să încetinești, să te bucuri de momentele speciale și să ai grijă de tine. Iată câteva modalități diferite de a încetini viața de zi cu zi. Mănâncă încet. De fiecare dată când mâncați, faceți-o intr-un mod linistit si calm. Asigurați-vă că mestecați încet și gustați din plin ceea ce mâncați. Această practică simplă va va ajuta sa ramaneti in momentul prezent si sa va simtiti mult mai bine. Intra pe webby.ro si invata ce trebuie sa faci pentru a-ti iubi corpul pe deplin.