Detinutii populari din inchisoarea Litchfield revin in serialul Orange is the New Black, al carui sezon al treilea – format din 13 episoade – este deja pe Netflix. Pentru cei dintre voi care nu au prins inca una dintre cele mai tari emisiuni ale serviciului de streaming, iata un scurt curs introductiv despre ceea ce trebuie sa stiti.

Iar pentru acei recidivi care se intorc la Litchfield pentru a „face o alta sentinta”, detalii despre noutatile pe care le vor vedea cand vor arunca Maratonul Orange este New Black in acest weekend.

Povestea pana acum

„Piper Chapman” (Taylor Schilling) a fost condamnat la 15 luni de inchisoare dupa ce a pledat vinovat pentru spalare de bani legata de traficul de droguri. Femeia a intrat la unitatea de corectie Litchfield din New York la o data nedeterminata, dar din primele episoade se deduce ca a fost in perioada septembrie-octombrie. In timpul condamnarii sale la Litchfield, „Piper” se reintalneste cu fosta ei iubita, „Alex Vause” (Laura Prepon), care a inselat-o cu autoritatile pentru a-si reduce pedeapsa. Acest lucru provoaca o situatie incomoda pentru „Piper”, caruia i se alatura un consilier corectional homofob care ii face viata imposibila si un fanatic religios care vrea sa o omoare pentru ca a facut-o public de rusine. Primul sezon -lansat in 2013- a culminat cu o altercatie violenta intre ei in timpul sarbatorii de Craciun.

Al doilea sezon a inceput la scurt timp dupa acel incident, dupa ce „Piper” statuse o luna in izolare. Reconcilierea ei de moment cu „Alex” a fost motivul pentru care relatia ei cu logodnicul ei -interpretat de Jason Biggs, care nu se va mai intoarce in noile episoade- va incepe sa deraieze, lucru care a atins punctul de fierbere cand acesta i-a fost infidel. cel mai bun prieten. Intre timp, sosirea unui nou detinut pe nume „Vee” (Yvonne Parker) provoaca o lupta interna in cadrul institutiei intre detinutii care o parasesc si cei care ii sunt inca fideli lui „Red” (Kate Mulgew), fostul manager al cantinei care se lupta sa pastreze controlul si loialitatea detinutilor. Sezonul s-a incheiat cu moartea lui „Vee” din cauza unui detinut cu cancer in stadiu terminal care a reusit sa evadeze din „Litchfield”.

Ce stim despre al treilea sezon

Potrivit creatorului serialului Jenji Kohan, noile 13 episoade vor fi ceva mai „usoare” decat cele din sezonul trecut. Temele care se vor dezvolta sunt credinta si maternitatea, asa ca se cuvine ca primul episod sa aiba loc cu ocazia sarbatoririi Zilei Mamei. Aceasta inseamna ca „Piper” a ispasit aproximativ jumatate din pedeapsa ei de 15 luni.

„Piper” si „Alex” impreuna din nou

La sfarsitul celui de-al doilea sezon, „Piper” a alertat autoritatile ca „Alex” nu respecta conditiile liberarii conditionate, asa ca fostii iubiti se vor intalni in „Litchfield”, iar relatia lor de dragoste/ura va continua sa fie una. din principalele intrigi ale seriei.

Bennett si Dayanara sunt inca agatati

Romantismul (nu atat de) secret dintre ofiterul de corectie si detinutul de origine portoricana va continua sa fie un unghi major al emisiunii. Va fi acesta anotimpul in care Dayanara da nastere rodului iubirii ei ilicite?

Nicky a iesit liber?

In niciun moment in trailer nu-l vedem pe „Nicky” (Natasha Lyonne) intr-o uniforma de detinut. Cu toate acestea, o vedem in ceea ce pare a fi un zgarie-nori. A fost eliberat din inchisoare sau este una dintre acele scene in care vedem trecutul prizonierilor inainte de a fi dupa gratii?

Fete noi in „Litchfield”

Actrita Ruby Rose se alatura distributiei „Orange is the New Black” si – ca urmare a clipului pe care „Piper” i-l ofera in trailer – se speculeaza ca personajul ei ar putea deveni un nou interes romantic, nu numai pentru „Piper”, dar si pentru „Alex”. Triunghi amoros??

In primul episod al celui de-al doilea sezon, Lori Petty a jucat rolul unui prizonier care l-a insotit pe „Piper” in avionul care a dus-o la Chicago pentru o audiere. Acum, actrita „Point Break” este pe deplin integrata in distributie ca nou detinuta la institutie.

Veteranul Mary Steenburgen se alatura seriei Netflix ca mama coruptului si dezgustator ofiter de corectie „Mendez” – mai bine cunoscut sub numele de „Pornstache”, care se va intoarce si in acest sezon, desi intr-un rol mai mic, deoarece acum se afla si in spatele gratiilor pentru ca a violat o persoana. detinut. 

Ce s-au gandit trei prizonieri portoricani de la Orange is the New Black?

In cadrul serialului special „Prizonieri din trecut”, Primera Hora a expus trei femei recluse in primul sezon al celebrului serial Netflix.