Fata statea la picioarele tatalui ei, sub biroul lui, in timp ce el lucra neobosit. Bratele ei erau infasurate in jurul unuia dintre gambele lui intr-o imbratisare moale, cu obrazul lipit usor de genunchiul lui. O lasa sa stea asa doar daca promitea sa taca fara sa-l deranjeze. Lucrase de cateva ore consecutive, iar fata stia ca, datorita tendintelor lui de dependenta de munca, tocmai incepea.

Ea ofta in timp ce degetele lui continuau sa bata la tastatura, dar stia ca are o slujba importanta si era mandra de angajamentul sau. Cel putin slujba lui ii permitea sa lucreze din confortul casei lui, unde ea ii putea tine companie. O gramada de schitele ei cu pix si tus zacea imprastiate pe poala ei, le-a ridicat si le-a pus pe podea – nemaiputand sa-si hraneasca creativitatea. Ceea ce avea nevoie era un alt mod de a se distra deocamdata pana cand tati isi lua o pauza sa manance sau, daca avea noroc, se uita la un film cu ea.

Urechile ei s-au inaltat in timp ce el a expirat si s-a miscat pe scaunul lui, scuturand-o de piciorul lui, astfel incat sa le poata extinde mai mult. Incruntarea ei s-a transformat intr-o bofacatura in timp ce el si-a ajustat picioarele pantalonilor scurti de sport, care erau la nivelul ochilor ei. Doar ca nu a fost corect. Nu avusese atentia lui fizica de saptamani intregi.

Asezata in genunchi, se ghemui si ii trase cu dintii marginea pantalonilor scurti cu mare grija – incercand sa obtina un semnal de la el, dar incercarile ei au fost in zadar. Degetele lui batura fara sa piarda o bataie si asa ca ea a inceput sa-i sarute interiorul coapsei. Buzele ei au zabovit peste pielea supla timp de cateva clipe inainte de a continua sa-i planteze cateva sarutari ude pe piciorul lui, fiecare cu un centimetru mai sus decat inainte. Varfurile degetelor ei ii impinsera delicat pantalonii scurti pana la sold, astfel incat ea sa poata ajunge la cele mai interioare parti ale piciorului lui cu buzele ei netede.

Penisul lui statea adormit la doar cativa centimetri de fata ei acum, iar ea pur si simplu nu a putut rezista sa-si inghiteasca fata impotriva lui. Coapsele lui puternice s-au apasat pe fiecare parte a capului ei – facandu-i o potrivire confortabila, in timp ce nasul ei se misca in cercuri blande pe mingile lui prin materialul subtire. Deschizand gura, ea a expirat aer fierbinte si umed peste picioarele lui si a zambit in sinea ei cand a vazut-o tremurand si crescand usor. Ea i-a sarutat axul penisului si s-a zvarcolit in timp ce pasarica ei pulsa de nevoie.

Umeditatea de pe piciorul ei a inceput sa se inmoaie prin lenjeria ei si sa alunece pe spatele picioarelor sub rochie. Pierduta complet in momentul in care si-a tras chilotii intr-o parte si si-a introdus un deget adanc in sexul ei stralucitor. Cu buzele intredeschise, ea a scos un geamat bland impingandu-si fata mai ferm pe penisul acoperit al tatalui ei. Soldurile ei faceau mici miscari de impingere impotriva mainii ei, in timp ce limba ei a lucrat in sus pe tija lui si inapoi la mingile lui, umezindu-i complet partea din fata a pantalonilor scurti.

Ochii ei s-au luminat de incantare in timp ce materialul umed imbratisa forma penisului lui, facand-o mai definitiva. Oh, cat de mult ii iubea penisul, mai ales cand ea era cauza pentru care era greu. Ea a admirat grosimea membrului sau si modul in care acesta pulsa de nevoie pe masura ce crestea. Admiratia ei a fost de scurta durata, cand si-a apasat inca o data gura nevoiasa de fermitatea erectiei lui ingrosate. O senzatie atat de dulce care i-a innebunit pasarica de dorinta. Ea inchise ochii in timp ce dintii ei cautau si ciuguleau cu grija sacul lui.

Il dorea atat de mult. Pe gat, in pantece, pe fundul ei – nu-i pasa in acest moment; era dispusa sa riste sa incalce regulile pentru a-i atrage toata atentia. Degetele ei s-au grabit in interiorul gaurii ei inmuiate in timp ce gemea pe interiorul coapsei lui. Cu mana ei libera, trase de talia elastica a pantalonilor lui, urmarind cu ochi nerabdatori cum aluneca din ce in ce mai jos.

Deodata scaunul de birou aluneca pe spate si mana lui tati i-a prins incheietura mainii rasucindu-i brusc bratul.

S-a uitat in jos cu ochi intensi: „Fata, ce faci?”

Fata ei s-a transformat intr-un rosu purpuriu in timp ce s-a inrosit profund si si-a indepartat incet degetul de pe pisica, absolut mortificata.

El a reformulat intrebarea: „Ce ti-am spus despre a-mi distrage atentia in timp ce incerc sa lucrez?”

Cu ochii indreptati spre podea, ea si-a pledat cazul.

„Mi-ai spus sa tac, nu vorbeam tati…”

El a batjocorit: „Imi spui inapoi cand te afli deja intr-o situatie murata?”

Ea a continuat sa se uite in jos spre podea, sfidatoare, dar cu jena.

„Uita-te la mine si apoi raspunde-mi fata”, a cerut el.

Ea ridica privirea spre el, ezita.

„Nu, tati, scuze tati.”

„Asta am crezut”, a spus el ridicandu-se in picioare.

El i-a strans parul pe ceafa si a smuls-o de sub birou.

„Toc, fata”, a poruncit el in timp ce incepu sa mearga spre dormitor, cu ea tarandu-se dupa el.

Putina speranta a starnit in ea in timp ce se indreptau spre dormitor.

Poate ca nu era chiar suparat, se gandi ea, si poate ca in sfarsit obtinea ceea ce isi dorea.

— Pe pat, stii care se face, spuse el clar.

Ea a incuviintat din cap si s-a intins pe pat intins pe burta, cu fiecare dintre anexele ei intinse in cele patru colturi ale patului, unde a asteptat ca el sa o puna in retinerile atasate de stalpii patului. El o prinse ferm, lua o centura din dulap si o lovi de saltea scotand un zgomot puternic. Fata a inchis ochii la sunet stiind foarte bine ce este depozitul pentru ea. A avut probleme.

Tata si-a tras rochia in jurul taliei si si-a strans lenjeria sus, facand-o sa se rupa intre obrajii fundului ei plinut. S-a oprit doar o clipa inainte de a se intinde in biciui – lovindu-si cureaua indoita peste fundul gol, lovitura dupa lovitura dupa lovitura. Ochii ei au devenit luciosi pe masura ce lacrimile i se adunau in coltul ochilor, iar fundul ei de culoarea portelanului s-a transformat in linii stacojii zimtate. Nu era una pentru plans, dar aceasta bataie era mai intensa decat celelalte cu care se obisnuise.

El s-a lasat o clipa si si-a inspectat munca, frecandu-si mana peste batai, facandu-le sa usture si apoi a inceput din nou cu bataile. Acest lucru a durat cateva minute inainte ca el sa arunce cureaua pe podea. Lacrimile curgeau acum pe fata fetei in timp ce isi intoarse capul catre tatal ei, pe care il vedea ca era acum complet drept. Ea a surprins doar o privire din membrul lui la catarg, inainte ca el sa se aplece in spatele ei, ferit de vedere.

Ea si-a lipit fata de cearsafurile patului si a gemut in timp ce fundul ii ardea de loviturile curelei lui de piele. A asteptat ca tatal ei sa o elibereze din legaturi, dar momentele au trecut si el inca nu o lasase sa plece. Ea a incercat sa-si intinda capul pe spate pentru a-l privi, dar retinerile i-au refuzat mobilitatea. Salteaua s-a miscat in timp ce tatal ei ia calarit peste coapsele ei si ea a inspirat brusc cu anticipare. In sfarsit avea de gand sa o ia dracu? Acum ca a terminat cu pedeapsa ei?

Patul a inceput sa tremure cu miscari mici, in timp ce tatal ei isi mangaia pumnul violent in spatele ei, tragandu-l cu viteza rapida. El a raspandit precum din capul umflat pe toata lungimea axului sau, iar patul s-a zguduit mai mult in timp ce se dadea pasiunilor sale. Fata si-a ingropat fata in saltea si si-a strans pumnii in jurul lenjeriei de pat cu mare frustrare. A nu putea sa-l ajute cu placere era sa o manance de vie, iar faptul ca nici macar nu era capabila sa priveasca o innebunea.

Lacrimile de furie le-au inlocuit pe cele de durere in timp ce ea inchise ochii si a trebuit sa savureze doar sunetele lui cum slabeste peste fundul ei invinetit si batut. Dupa ce si-a expulzat ultima esenta, si-a luat mana si si-a frecat sperma in urmele adanci si brute pe care le lasase centura. Acest lucru a facut senzatia de arsura si mai mare inainte de a incepe sa se raceasca si sa calmeze carnea incretita. I-a dat o alta lovitura usoara in fund inainte sa-si traga pantalonii scurti si sa se compuna.

Incheieturile si gleznele ei se luptau impotriva retinerii.

„Bine, am fost pedepsit – acum da-mi drumul”, a spus ea cu o voce furioasa si ranita.

Sperantele ei de a fi fuita de el fusesera spulberate de mai multe ori pe parcursul acestei sesiuni. El a zambit la ea din prag

„Veti avea un mic timp de pauza si veti ramane aici, ca sa pot lucra fara sa fiu deranjat – pisicuta rau”.

Ea se lasa cu spatele pe saltea si ofta.

„Mi-ai deranjat munca, ai vrut atentie si ai primit-o… si inca nu esti fericit?” intreba el cu un zambet intelegator.

— NU, bafai ea.

„Ah, ah – spune „Multumesc, tati”, a mustrat el.

A fost o pauza lunga…

— Multumesc, tati.