„Vad o planeta verde, acoperita in toate nuantele de verde. Aerul este parfumat si plin de viata.

Eu sunt Betulia. Vad progresul tau pe planeta mea sora , Gaia, de care sunt legat energetic, pentru ca am avut experiente similare. 

Am urcat dincolo de durerea mea si ajut sa-mi trimit dragostea pe planeta ta, dragul meu prieten, clipa de clipa. Membrii retelei planetare se unesc din ce in ce mai mult, pentru a ne oferi sprijinul si dragostea pentru tine si pentru Gaia, pentru ca suntem ca neuronii din creierul tau.

Ne trimitem mereu mesaje unul altuia si impreuna cream o retea de lumina alba pulsatorie de constiinta interdimensionala si comunitate profunda.

Eu sunt Betulia, planeta inimii , oferindu-va undele mele de iubire neconditionata si constiinta intergalactica voua, Gaienilor, si mai precis surorii mele energice, Gaia.

Sunt o planeta mai veche. Eram predispus sa ascund refugiati galactici care aveau nevoie de optiuni de relocare in timpul razboaielor si infruntarilor intergalactice.

Sunt plin de uriase cristale interdimensionale , care imi umplu miezul cu constiinta luminii lui Hristos si ma conecteaza profund cu iubirea Sursei. Am atata dragoste.

Sunt o planeta a iubirii profunde si a vindecarii . Va ofer acum energiile mele planetare, intregi si nelimitate.

Toate se vor vindeca in sfera voastra la timp, iar acel timp se apropie cu pasi repezi . Atunci se va dezvalui marea diviziune dintre ceea ce este iubire si ceea ce nu este, pentru ca ea sa poata fi vindecata.

O planeta straveche plina de viata, iubire si lumina

Daca cititi asta, aveti un potential extraordinar si oportunitati de a va extinde spiritual si de a expune aceste vaste adevaruri interioare, pentru ca veti fi cu totii constienti de sfera voastra si va fi nevoie de multa vindecare.

Noi, gardienii matricei planetare , transmitem lumina si iubire rapid, enorm si cu o precizie extrema. Aceasta va fi foarte asemanatoare cu operatia de dragoste. Folosesc acesti termeni pentru ca canalul meu apartine profesiei medicale si ea este constienta ca chiar si o zecime de milimetru face diferenta.

Va trimitem acum raze de iubire , noi ai retelei planetare. Eu, Betulia, sunt batrana si inteleapta, ca o bunica zbarcita, plina de zambete, de dragoste si de putina rautate, cand este nevoie sa lumineze inimile celor din jur.

Dar bunicile pot fi si inversunate si puternice, iar eu stiu bine acest lucru. Pentru ca atunci cand vocea cuiva a fost perfectionata in timp si cineva este constient si in contact cu Sinele lor Superior, ei au avut suficient timp sa intre in contact cu puterea si lumina interioara a acestuia.

Luminile noastre interioare stralucesc asupra voastra , dragi razboinici tenace. Iti multumesc ca ai grija de sora mea, Gaia.

Si spun sora , pentru ca este.

Ne cunoastem de multa vreme. Suntem din aceeasi suflare a creatiei Mamei. Am fost amandoi un verde foarte stralucitor odata, inainte ca apa ei sa se dezechilibreze in incercarea de a nivela energetic lucrurile de pe suprafata ei.

Era mult mai verde. In ea era mai multa apa. Era mai verde din spatiu.

Dar Gaia se va realinia. Nu-ti fie frica. Multi dintre voi sunteti inauntru sau afara, uitandu-va de sus la ea in timp ce se vindeca si gandindu-va ca este departe, dar timpul este relativ.

Vorbesti cu o planeta foarte veche , extrem de veche, asa ca timpul inseamna putin pentru mine. Dar sunt profund implicat, in felul meu, cu Gaia. Am fost mentorul si sprijinul lui, unul dintre multele. Cu totii o iubim pe Gaia.

Eu sunt Betulia. Sunt departe si in acelasi timp aproape . Sunt la indemana printr-o poarta intergalactica puternica. Sectorul tau este foarte popular in randul calatorilor datorita acelei uriase porti supergalactice, care este foarte aproape de Soarele tau. De fapt, Soarele tau este un aspect al acestui portal .

Veti incepe sa vedeti mai des nave care trec prin Soarele vostru. Asa ca energiile noastre, datorita acestei autostrazi intergalactice, pot curge si va pot scalda pe toti in lumina dimensionala superioara .

Vad un cornet de inghetata cu un capat ascutit care pica picaturi de inghetata .

Ne canalizam iubirea si lumina din toate spatiile noastre catre tine, dar acum este mai mult decat un firicel, draga mea. Sunteti scaldat in inghetata din lumina iubirii de dimensiuni superioare! Acesta este motivul pentru care te simti atat de batut si ai avut atat de multe simptome de ascensiune in ultima vreme.

Eu sunt Betulia. O iubesc pe dulcea mea sora, Gaia, si pe cei care o insotesc. La fel ca si reteaua de stele cu care acest canal a mai comunicat, planetele, desigur, au o retea energetica pe care ti-o oferim.

Creatorul a planuit in mod deosebit sa utilizeze in continuare aceasta autostrada super galactica, atragand toate acele energii de pe planetele dimensionale superioare si portile dimensionale superioare intr-o palnie de lumina, pentru a scalda in continuare acest sector care a crescut atat de paianjen. 

Vad panze de paianjen care se dizolva in lumina printr-o explozie de lumina. Vad vartejuri de gauri de vierme pline cu lumina plasma, inconjurand Gaia, dansand in spirale frumoase de lumina in jurul ei.

Lumina verde minunata a Betuliei ajunge pe Pamant

Sunt Betulia, planeta verde a iubirii si vindecarii din dimensiuni superioare , sora energica a Gaiei si a mentorului ei, de mult timp.

Sunt onorat sa am impartasit aceasta calatorie si experienta cu tine si Gaia. Va trimit acum energiile mele de un verde smarald adanc.

Simte-mi inima si iubirea mea. Simte-ti tot corpul, inundat de lumina verde .

Acesta este cel mai bun medicament pentru moment. Acesta este cine si ce esti. Tu esti iubirea, iubirea constiintei, creativitatea iubirii in forma.

Simtiti cum caldura se extinde in spatiul inimii tale. Esti activat.

Simtiti rasucirea din frunte, care se conecteaza cu inima. Mintea trebuie sa se conecteze cu inima .

Inima-minte este noua forma de gandire logica in acest taram in expansiune. Acest intreg sector al Universului este inaltat, largit si reinnoit acum. Si tu la fel.

Simt o presiune uriasa si o caldura in inima urcandu-mi la cap. Vad galaxii involburandu-ma in cap si am un zgomot extraordinar in urechi, ca un clopotel. Simt ca este frecventa diapazonului inimii si vad ca aceasta vibratie a iubirii rezoneaza in spatiu.

Intregul tau univers rezoneaza cu lumina, plin de entuziasm pentru ceea ce esti pe cale sa experimentezi. Micute Gaieni, eu Betulia, membru principal al retelei planetare intergalactice, va ofer dragostea mea. Ori de cate ori vezi un verde intens, gandeste-te la mine.

Sunt literalmente plin de cristale !

Conectati-va cristalele la energiile mele pentru a o ajuta pe Gaia, facand o punte de legatura. O ridicam pe Gaia in toate felurile posibile, pentru ca o iubim atat de mult.