Libido-ul poate fi mai crescut sau mai scazut, in functie de perioada vietii noastre. Insa, in anumite cazuri, acesta poate fi extrem de scazut din cauza unor probleme de sanatate sau din cauza unul stil de viata deficitar. Cheia este de a trata orice afecțiuni medicale care stau la baza libidoului. În plus, există câțiva pași de stil de viață pe care îi puteți face și pentru a vă ajuta. Acestea includ:

Nu mai fuma, dacă fumezi

Acest lucru se datorează faptului că fumatul restricționează fluxul sanguin, ceea ce poate face mai dificilă intrarea în dispoziție. Prin urmare, daca esti fumator, atunci incearca sa te lasi, sau macar sa reduci numarul tigarilor. Vei vedea dupa o perioada cum libido-ul tau va creste iar tu te vei simti mai plin de energie si mai dornic de sex si de vizionarea de filme amatori pentru o viata sexuala implinita.

Fiți atenți la consumul de alcool

În timp ce un pahar sau două de vin vă pot ajuta să vă relaxați, prea mult alcool vă poate reduce de fapt dorința sexuală. De aceea, este important sa nu exagerati niciodata cu alcoolul.

Dormi mult

Nu poți fi pregătit în budoar dacă ești epuizat în mod constant de cariera ta solicitantă sau de îngrijirea copiilor mici. Să ai grijă de ceilalți înseamnă să ai grijă de tine.

Folosiți vibratoare

Într-un studiu din 2016 pe 70 de femei care au avut dificultăți în a se excita sau a ajunge la orgasm – două treimi dintre participanți au raportat senzații crescute după ce au folosit un vibrator timp de trei luni. Un vibrator pentru clitoris este o alegere excelenta.

Obțineți ajutor prin terapie sexuală

Contactați un terapeut specializat în funcții sexuale. Avem o listă de furnizori locali. De asemenea, puteți consulta un consilier de sexualitate pentru va invata cum sa va bucurati de sex la maxim.

Zestra

Acesta este un ulei topic care creează o senzație de căldură în zona genitală. Zestra crește satisfacția la 70% dintre femeile înscrise în studiile clinice necesare pentru aprobarea FDA. Este disponibil fără rețetă.

Dispozitiv Eros Clitoral Therapy

Eros crește fluxul de sânge genital prin aplicarea unui vid ușor pe clitoris. Un mic studiu realizat în British Medical Journal a demonstrat o anumită eficacitate fără rezultate adverse în 2000. Pentru alte metode excelente de crestere a libido-ului, poti intra si pe tabu.ro.

Nu există un nivel „corect” al impulsului sexual

Unele femei au în mod natural un libido care poate fi puțin mai mare sau mai mică decât media. Asta e bine. Atunci când lipsa excitării cauzează o problemă în viața ta, ai nevoie de asistență. Sexualitatea și sănătatea ta sexuală reprezintă o mare parte din ceea ce ești ca femeie. Știm că ceea ce afectează o zonă a corpului tău îți afectează întreaga viață. De aceea, este mai mult decat important sa colaborezi cu un specialist pentru a determina cauza principală a problemei dvs. Suntem întotdeauna dispuși să vă vorbim despre cum să trăiți o viață mai satisfăcătoare și mai sănătoasă. Ai grija de sanatatea ta pentru a avea o viata intima implinita.