Exista o multime de sfaturi despre alegerea persoanei potrivite pentru tine, dar acestea sunt trasaturile sotiei adevarate. Gaseste-ti o fata ca asta.

Sa gasesti acea femeie speciala care sa-ti fie sotie nu este o sarcina usoara. Probabil te-ai intalnit cu multe fete diferite si pur si simplu nu ai reusit sa functioneze cu ele. Dar poate pentru ca nu ai cautat o femeie care sa fie material pentru sotie, ci mai degraba, ai cautat doar un timp bun.

Si exista o diferenta majora intre cele doua. In timp ce o femeie care este material pentru sotie poate fi cu siguranta super distractiva si distractiva, fata pe care o cauti DOAR pentru o perioada buna, de obicei, nu va fi un sot grozav.

Luand decizia de a cauta dragoste in loc de distractie

Adevarul este ca dragostea este si distractiva. Diferenta este nivelul de angajament cerut de iubire fata de distractie. Daca vrei cu adevarat sa gasesti femeia cu care vei petrece pentru totdeauna, trebuie sa fii gata sa te angajezi in asta. Trebuie sa fii gata sa te angajezi la ceva mai mult decat o distractie ocazionala ori de cate ori o suni.

Si asta e decizia ta. Sa stii cand esti gata sa gasesti dragostea adevarata nu este greu. Te afli intr-un moment al vietii in care asta suna atragator? Esti gata sa fii partener si nu doar ceva cu care sa te joci? Atunci esti gata sa-ti gasesti femeia pentru totdeauna. 

Calitatile rafinate care fac o femeie sotie materiala

Daca incerci sa gasesti o fata care sa-ti faca sotia, va trebui sa cauti niste calitati foarte specifice. Daca nu are acestea, nu-ti pierde timpul incercand sa-i pui un inel. Iata tipul de femeie de care ai nevoie ca persoana pentru totdeauna.

# 1 Ea are propria ei viata. Iti doresti o fata care este fericita in propria ei viata si care isi face treaba ei. Aceste fete au de obicei cele mai putine probleme emotionale pentru ca nu se bazeaza pe nimeni pentru fericire. Acesta este tipul de fata cu care vrei sa te casatoresti.

# 2 E amuzanta. Si acest lucru nu este menit doar pentru tine sa iesi si sa gasesti cea mai amuzanta fata conform altor oameni. Totusi, trebuie sa o gasesti amuzanta. Simtul tau al umorului trebuie sa se potriveasca cu al ei, pentru ca asta este foarte important intr-o relatie pe termen lung. Vrei sa te casatoresti cu fata care te face sa razi pana te doare stomacul si invers. 

# 3 Ea are ambitii. Acum, multi tipi vor numi o fata ambitioasa intimidanta, dar nu vrei una dintre acestea? Nu vrei o fata cu vise si dorinta? Ii va da cu piciorul in fundul vietii si e mai bine sa ai o astfel de fata in echipa ta. In plus, daca are ambitii, inseamna ca pretuieste mai mult decat o relatie in viata si asta este foarte important.

# 4 Ea este de sustinere. Ea trebuie sa te sustina pe tine si visele tale. Nu poti fi cu cineva care iti lasa ideile jos sau le face sa para banale. Nu te casatori cu o fata care nu crede in tine. Aceasta persoana te va incuraja pe viata, asa ca asigura-te ca ea aplauda pentru aceleasi lucruri pe care le esti tu.

# 5 Ii plac prietenii tai. Nu poti scapa de prietenii tai pentru o fata. Daca vrei o femeie care sa aiba material pentru sotie, atunci trebuie sa gasesti una care sa-i placa prietenii tai si invers. Vor fi si ei cu tine toata viata, nu? Deci, cel mai bine este daca toata lumea se intelege.

# 6 Ea are opinii. Nu vreau sa spun ca acest cuvant este sinonim cu „catea” pentru ca nu este. Adica nu isi schimba parerea doar ca sa fie de acord cu tine. Ai nevoie de o fata care sa-si reziste si sa-si pastreze convingerile. De ce? Pentru ca una dintre convingerile ei vei fi tu.

# 7 Ea nu-ti ia rahatul. Fiecare tip are nevoie de o fata care sa nu se ocupe de atitudinea lui de indreptatire. Ea trebuie sa te tina pe pamant si sa-ti aminteasca de lucrurile importante din viata, asa cum vei face tu pentru ea. A fi capabil sa-si tina barbatul jos este cu siguranta un material pentru sotie.

# 8 E buna si grijulie. Ar trebui sa iti doresti doar sa te inconjoi de oameni ca asta in general, dar este deosebit de important sa te casatoresti cu cineva ca acesta. De ce ai vrea sa fii cu cineva care este rau? Ea va fi cu tine pentru totdeauna si va avea grija de tine pentru totdeauna. Vrei pe cineva care sa ia asta la inima. 

# 9 Morala si valorile tale se aliniaza. Acesta este doar o necesitate. Nu te poti casatori cu cineva daca nu esti de acord cu morala si valorile lui. Puteti avea usor diferente in viata voastra, dar aceste lucruri trebuie sa se potriveasca. Daca nu o fac, vei ajunge sa intri in tot felul de lupte despre lucruri la care niciunul dintre voi nu se va clinti.

# 10 Planurile tale de viitor se aliniaza. Daca vrei sa calatoresti prin lume si ea vrea sa stea intr-un loc si sa-si creeze o familie la o varsta frageda, nu te poti casatori cu ea. Pur si simplu acele lucruri nu functioneaza. Si daca vreunul dintre voi renunta la ceva pentru ca acesta sa functioneze, veti sfarsi prin a va suparati unul pe celalalt si nicio casatorie nu poate dura cu resentimente.

# 11 Va puteti certa fara ca acesta sa devina toxic. Cuplurile trebuie sa fie capabile sa se certe si sa discute lucruri fara a deveni toxice unul pentru celalalt. Deci, practic, trebuie sa te casatoresti cu o femeie cu abilitati bune de comunicare, o femeie care nu fuge si nici nu tipa blasfemie la tine cand nu esti de acord. 

# 12 Ea are grija de ea insasi. Nu este vorba despre ea care arata uimitor sau ceva de genul. Este vorba despre grija ei de sanatatea si bunastarea ei. Vrei o femeie care vrea sa fie sanatoasa de dragul ei, pentru ca asta arata ca se respecta. Asta arata ca este dispusa sa munceasca pentru a trai pe deplin si sanatos.

# 13 Ea este cea mai buna prietena a ta. Nu te poti casatori cu cineva care nu este 100% cel mai bun prieten al tau. Veti fi impreuna pentru totdeauna. Asta inseamna ca daca nu esti incantat sa o ai in viata ta, te vei satura de ea foarte repede. Casatoreste-te cu cel mai bun prieten al tau. 

# 14 Ea te iubeste. Acesta ar trebui sa fie unul evident, dar ar trebui totusi spus. O fata care are material de sotie te va iubi neconditionat. Ea va fi acolo in moduri in care nimeni altcineva nu a fost si te va face sa te simti mai bine decat oricine altcineva.

# 15 O iubesti. Aceasta este, de asemenea, o idee, dar aici este. Trebuie sa o iubesti mai mult decat orice. Trebuie sa fii dispus sa pui fericirea ei mai presus de a ta. Te simti asa despre o femeie si cu siguranta e material pentru sotie. Asa ca pune un inel pe el.

Gasirea unei fete care are material pentru sotie este diferit pentru fiecare tip, deoarece nu va doriti acelasi tip de femei. In general, totusi, gasirea unei femei cu aceste calitati va fi cu siguranta o sotie buna.