Dame Products Fin este un vibrator ergonomic care se poarta intre degete si este astfel conceput sa actioneze ca o extensie a corpului in timpul stimularii sexuale. Desi se afla la capatul superior al majoritatii vibratiilor cu degetele in ceea ce priveste pretul (un fapt reflectat si in designul sau), este totusi mai ieftin si mai adaptabil decat inelul vibrator Unbound Palma.

Fin este comercializat cu usurinta de utilizare si placere adaugata in timpul sexului in prim-plan, in special pentru cei 75% dintre persoanele cu vulve care considera stimularea clitorisului importanta pentru atingerea orgasmului in timpul actului sexual.

Cu toate acestea, acest dispozitiv nu este destinat doar placerii clitoridiene. Dame spune ca designul sau multifunctional inseamna ca poate fi purtat si utilizat in numeroase moduri, o afirmatie facuta si de Enby si MysteryVibe Crescendo.

Dame Fin Review: Prezentare rapida

Dame Fin Review

  • Proiecta

  • Usurinta in utilizare

  • Experienta

  • Inovatie

  • Valoare

Pro

  • Usor de utilizat, design ergonomic
  • Versatil, multifunctional
  • Legatura detasabila

Contra

  • Tether poate fi complicat
  • Buzzy
  • Efecte secundare potential inconfortabile

  • Vizualizare Fin

Dame Fin Review: Design & Hardware

Folosind incarcarea USB, la fel ca multe vibratoare noi, Fin este, de asemenea, rezistent la stropire, pentru distractia la dus si, de asemenea, destul de la indemana daca esti un squirter. Butonul unic se afla in partea de sus, asa ca, in functie de modul in care porti Fin, unele pozitii sunt mai usor de actionat decat altele. Pentru simplitate, exista doar trei intensitati de vibratie, totusi, cea mai mare este destul de puternica pentru un dispozitiv atat de mic. Se potriveste cu siguranta oricui se bucura de senzatii de zgomot, peste vibratiile zgomotoase si profunde pe care le puteti gasi la jucariile mai mari, cum ar fi Womanizer DUO.

Fin-ul este fabricat din silicon de calitate medicala si vine in bleumarin sau verde jad. Jadul fiind o culoare relativ neutra din punct de vedere al genului, deoarece poate fi purtat de oricine.

Mi s-a intamplat sa obtin marina, ceea ce poate multumi unor persoane cu prezentare mai masculina sau non-binara, care considera ca culoarea este o problema, ceea ce este adesea cazul cand jucariile sexuale sunt de obicei roz aprins atunci cand se adreseaza feminitatii. Ceva de care industria tehnologiei sexuale se indeparteaza, din fericire, pe masura ce piata se extinde pentru a include toate genurile.

Forma este mica si abil, conceputa pentru a se potrivi degetelor de la dimensiunea inelului 5-13, incadrandu-se pe loc cu control strans pentru a se simti ca parte a mainii tale. Legatura sa pentru degete este detasabila, in functie de modul in care vrei sa o porti in acel moment; aceasta poate fi aproape de palma sau de varful degetelor, cu fata in sus sau in jos. Intr-un fel sau altul, fiecare ofera o experienta diferita, deoarece baza are o latura mai plata pentru senzatii mai largi si o parte mai ascutita pentru vibratii mai directe.

Dame Fin Review: Experienta

Ceea ce m-a remarcat cu adevarat cu Fin, este versatilitatea si confortul pe care le ofera. Cand il folosesc pe mine, am fost incurajat sa experimentez cu el. Plasandu-l intre varfurile degetelor sau mai aproape de palma, se simte intr-adevar ca o extensie a corpului – in esenta transformandu-ti degetele intr-un vibrator.

Mi s-a parut eficient in special pentru a construi tensiunea sexuala folosind stimularea indirecta; ruleaza vibratorul cu degetul in diferite parti ale corpului meu pentru a incuraja fluxul de sange in mai multe zone erogene, mameloane, labii mari, brate si coapse. Asta nu inseamna ca nu poti face asta cu niciun vibrator cu glont vechi, dar cu Fin, se aseaza cu usurinta, fara a fi nevoie sa se prinda sau sa se tina de nimic, mai ales cu suportul de prindere adaugat.

In timpul sexului in parteneriat, in afara de cateva momente incomode, incercand sa-l imbrac sau sa-l scot atunci cand folosim chinga elastica, mi-a placut ca am putea purta amandoi Fin in mod interschimbabil, folosind-o unul pe celalalt si pe noi insine. Din fericire, puteti indeparta complet atasul de pe Fin; un bonus peste ringul Palma.

Pentru cei care se bucura de o stimulare suplimentara a clitorisului in timpul sexului cu penetrare, cu un penis sau un vibrator, Fin este usor de purtat de oricare partener si ofera o senzatie suficient de puternica si nu intra prea mult in cale. Dupa ce am experimentat atat partea plata, cat si cea ascutita, am preferat capatul mai plat pentru o stimulare mai putin directa. Este, de asemenea, usor (si super placut) de utilizat si pe penis, mingi si perineu, adaugand senzatie de vibratie sexului oral sau penetrativ cu putina dificultate.

Desi setarile unu si doi sunt mult mai silentioase decat a treia setare puternica si intensa, atunci cand este tinut la un anumit unghi, motorul poate face totusi un zgomot inconfortabil de puternic (ceea ce, desigur, nu este grozav daca aveti pereti subtiri).

Cea mai mare critica a mea, totusi, este una greu de depasit pentru o jucarie ca aceasta: efectul de zgomot pe care il are asupra degetelor. Am simtit „intepaturi si ace” pentru o vreme dupa – ceea ce unii ar putea gasi o experienta placuta, dar mi se pare foarte inconfortabila senzatia de furnicaturi. Din nou, doar jucariile mai mari pe care le puteti controla departe de motor sunt de obicei capabile sa evite acest lucru, dar faptul ca acest vibrator este o prelungire a degetelor face furnicaturile cu atat mai intense.

Dame Fin Review: Verdict

As minti daca as spune ca acesta nu este un nou favorit (dar nu sunt atat de greu de multumit). The Fin este cu siguranta un plus distractiv pentru orice colectie de sex tech. Cu o simplitate atat de eleganta, nu distrage (sau distrage) atentia de la experienta sexuala, asa cum pot face unele jucarii in cele din urma.

Efectele ulterioare care furnica nu sunt ceva care imi place prea mult, dar nu sunt suficiente pentru a ma opri sa-l folosesc pe viitor.