Cu hype-ul generat de mass-media precum 50 Shades of Grey, cum pot cuplurile tipice sa incorporeze un strop de BDSM in viata lor sexuala?

50 Shades of Grey au dat viata BDSM-ului. In timp ce acest subiect pervers este mai raspandit in conversatiile obisnuite, practica reala este inca considerata tabu in multe cercuri. Oricat de intimidant ar parea, BDSM-ul nu este altceva decat o cale diferita pentru placerea sexuala. Multi dintre noi considera ca anumite aspecte ale BDSM-ului sunt interesante, dar nu au dorinta de a se angaja in stilul de viata care il insoteste. Din fericire, un mediu fericit exista. Multe comportamente din Camera Rosie pot fi usor incorporate in viata ta sexuala. Iti voi arata cum…

Bazele BDSM-ului

Pentru cei care nu stiu, BDSM este explorarea consensuala a dinamicii senzoriale si puterii erotice. Acest acronim atotcuprinzator deriva din subculturi sexuale care folosesc sclavia, disciplina, dominatia, supunerea si sadomasochismul pentru a atinge culmi orgasmice. Practicile obisnuite BDSM utilizeaza senzatii precum durerea pentru a creste placerea.

Atractia durerii fizice in timpul jocului indoit poate fi atribuita prezentei dopaminei sau hormonului de a se simti bine in reactia chimica a organismului la durere. Acest plus de beatitudine hormonala creste doza ametitoare de dopamina care curge prin sistemul tau in timpul excitarii. Combinatiile erotice care folosesc atat placerea, cat si durerea, cum ar fi bataia, trimit corpul uman intr-o suprasolicitare de excitare in timpul jocului pervers.

Nu este corpul uman uimitor?

Cand vine vorba de BDSM, de obicei este destul de evident cine detine controlul. Partea dominanta da lovituri si sub… ei bine, se supune. Este important sa intelegeti ca indiferent de pozitia pe care o jucati in timpul calatoriei dvs., dvs. si partenerul dvs. impartasiti puterea.

Jucatorii supusi controleaza in cele din urma intensitatea jocului de durere si senzatie prin utilizarea unui cuvant sigur. Dimpotriva, jucatorii dominanti sunt sclavii responsabilitatii lor de a-si face placere partenerului si de a-l mentine in siguranta. Acest echilibru este ceea ce face din explorarea ta o experienta erotica transcendenta.

Inainte de a sparge calusul…

Esti gata sa te joci cu focul? Nu, chiar, jocul de foc este un lucru. Este partenerul tau pregatit sa ti se alature? I-ai intrebat? Consimtamantul si comunicarea sunt parti cruciale in masina BDSM. Daca nu esti sigur cum sa-ti aduci partenerul la bord, aceste sfaturi te vor ajuta sa pui bazele pentru o experienta captivanta de care sa te bucuri amandoi.

# 1 Stiti ce doriti. Domeniul de aplicare al BDSM este larg. Unele elemente sunt obligate sa te ademeneasca mai mult decat altele. In cele din urma, va trebui sa-ti exprimi dorintele specifice partenerului tau. Nu-i poti spune iubitului tau ce vrei daca nu stii. Cel mai bun mod de a invata exact ceea ce te scoate este prin explorarea si educatia de moda veche.

Romanele erotice si clipurile de bondage cu rating X sunt minunate pentru iluminare instantanee. Daca sunteti un cursant tehnic, manuale precum „The Topping Book” si „The Bottoming Book” sunt puncte excelente de referinta.

# 2 Vorbeste. Un dialog sexual sanatos si deschis intre parteneri este crucial pentru explorarea BDSM. Perioada. Initierea unei conversatii tabu poate fi intimidanta, dar gurile inchise nu se hranesc. Daca esti timid, misca-te in ritmul tau. Turnati-va un pahar de vin, ghemuieste-te cu partenerul tau si divulga incet exact ceea ce iti doresti, cu cat mai multe detalii poti aduna.

Singurul lucru mai tare decat o marturisire explicita este sexul explorator care va urma, fara indoiala. Daca esti mai jucaus, incearca o lista „Da/Nu/Poate”. Incercati sa enumerati fiecare act sexual obraznic la care va puteti gandi, apoi sa le clasificati impreuna cu partenerul dvs. sub titluri precum „Da!”, „Nu!” si „Hmm…” Daca jucati cartile bine, veti raspunde la acele apeluri carnale. pana la sfarsitul noptii. 

# 3 Pastrati o companie buna.  Comunicarea si consimtamantul sunt ceea ce diferentiaza BDSM de un episod din Legea si ordinea SVU. Joaca in siguranta este motto-ul si, din acest motiv, explorarea BDSM este cea mai potrivita pentru iubitorii familiari. Jocul kinky poate fi benefic in special pentru cei care au relatii pe termen lung, datorita increderii mari necesare pentru a testa limitele limitelor sexuale.

Inainte de a incepe, negociaza tipul de joc pe care ai vrea sa-l explorezi si intensitatea pe care ai vrea sa o folosesti cu partenerul tau. De asemenea, discutati despre includerea sau excluderea sexului in scenariul dvs., deoarece, contrar credintei populare, jocul BDSM si actul sexual nu se exclud reciproc. Foloseste si respecta modul in care partenerul tau foloseste un cuvant sigur. In multe cercuri, „rosu” inseamna oprire, dar puteti spune orice doriti sa stiti reciproc cand sa apasati frana.

Aducerea Camerei Rosii in dormitor

Acum pentru lucrurile distractive! A da viata fanteziei poate necesita ceva practica, dar nu exista nicio lege care sa spuna ca trebuie sa fii un expert proaspat iesit de la poarta. Meek Mill a spus cel mai bine: „Exista niveluri la acest rahat”, iar modificarea practicilor comune BDSM este o modalitate excelenta de a gasi un punct de plecare confortabil.

# 1 Joc de rol. Scenariul profesorului si studentului obraznic a fost o intriga porno inca din zorii timpurilor. Acest scenariu functioneaza bine, deoarece foloseste roluri de putere clar definite si incorporeaza fara efort un sistem credibil de pedepse si recompense in amestec.

Cheia unui joc de rol placut este angajamentul deplin. Daca ai depasit, ti se permite si se asteapta sa fii mai puternic si mai exigent cu partenerul tau. Spune ceva murdar si detine-l. Daca suplici, cunoaste-ti rolul, fa cum ti se spune si implora pentru ceea ce vrei. Distrati-va si predati-va procesului… sau suferiti consecintele pacatoase.

# 2 Biciuire. Autoarea Margot Weiss compara a fi biciuita cu a savura un fel de mancare picant, cu replicile sale calde si placute. Suna delicios, dar adevarul ramane ca unii dintre noi *inclusiv compania actuala* pur si simplu nu sunt despre acea viata de bici. Daca doriti sa includeti aceasta lovitura carnala in repertoriul dvs. de boudoir fara semnele care sa o demonstreze, bataia este un inlocuitor grozav. Nu devine mult mai picant decat senzatia fierbinte si intepatoare a mainii iubitului tau care se loveste de carnea frageda a spatelui tau.

Apropo de asta, asigura-te ca acele gene aterizeaza pe zonele mai carnoase ale corpului, cum ar fi fesele si coapsele. Genunchii, coatele si fata iubitului tau nu sunt zone de zbor. Amintiti-va: Vindaloo, nu piper fantoma Wasabi. Cand esti gata sa-l accelerezi, periile de par si lingurile de lemn fac vasle excelente in timpul intalnirilor improvizate. 

# 3 Retinere. Exista ceva erotic innascut in predarea completa si totala care insoteste retinerea. Dimpotriva, nu exista nimic mai imputernic decat sa asiguri membrele iubitului tau de stalpul patului, inainte de a te descurca cu ele.

Nu va inselati, constrangerile servesc ca o reamintire tactila a rolului pe care il jucati in schimbul sexual. Daca nu esti pregatit pentru legaturi cu fermoar, cureaua halatului tau va functiona bine. Daca dvs. sau partenerul dvs. nu va simtiti confortabil cu imobilitatea completa, folositi noduri alunecare sau retineti doar un membru pentru a incepe. Puteti oricand sa va strangeti nodurile cand sunteti pregatit pentru mai multa rezistenta. 

#4 Joc de temperatura. Jocul de temperatura implica utilizarea senzatiilor de cald si/sau rece pentru a provoca senzatii extreme fara a provoca durere. Gandeste-te ca picura ceara fierbinte de lumanare pe spatele iubitului tau. Jocul de temperatura se incadreaza in taramul imblanzit al BDSM-ului.

Exista nise extreme, cum ar fi jocul de foc, care nu sunt neaparat pentru incepatori. Acestea fiind spuse, principala ta problema cu jocul la temperatura va fi probabil mizeria. Credeti-ma, ceara de lumanare racita in fibrele de covor nu este un moment bun.

Apa fierbinte si cuburile de gheata ofera aceleasi efecte ca ceara fierbinte/obiecte metalice racite, fara mizerie. Picurati apa fierbinte abia suportabila pe lungimea spatelui iubitului dvs. sau tachinati-i pielea goala pentru a face pielea de gaina cu gheata. Luati in considerare, de asemenea, sa alternati inghitituri de apa aburoasa si cipuri de gheata in timp ce va inclinati pe iubitul dvs. pentru o stimulare senzoriala suplimentara.

# 5 Deprivare senzoriala. Deprivarea senzoriala este un termen clinic care inseamna practic intreruperea accesului la unul sau mai multe dintre cele cinci simturi. Cand ni se refuza utilizarea unuia dintre simturile noastre, corpurile noastre intra in modul de lupta si le intensifica pe cele care raman.

Asocierea acestui mecanism de aparare cu lovitura de dopamina care vine cu combinatia durere/placere din BDSM va avea ca rezultat o experienta senzoriala ca nimeni altul. Eliminarea vederii necesita ca tu sau partenerul tau sa te rasfeti cu fiecare aspect al cuceririi tale carnale in timp real.

Imaginati-va sa va delectati cu caldura corpului iubitului dvs., in timp ce acesta zaboveste peste tine, la indemana bratului. Sau prindeti-va de parfumul sau de sunetul vocii lor, in timp ce va ademenesc din diferite zone din camera dvs. Vei fi la cheremul propriei tale anticipari, care este una dintre cele mai sexy parti ale BDSM-ului in general. Folosirea unei esarfe de matase pe post de legatura la ochi este o modalitate blanda de a explora privarea senzoriala pe teritoriul tau acasa.

Ca regula generala, sexul ar trebui sa fie distractiv. Ce este mai distractiv decat sa incerci ceva nou si captivant cu cineva pe care-l iubesti, sau cel putin iti place suficient pentru a-i arata bunurile tale? Educatie, dialog sexual sanatos si o minte deschisa sunt tot ce ai nevoie pentru a-l face pe Christian Gray de rusine. Relaxeaza-te, misca-te in ritmul tau si distreaza-te… daca stapanul tau este in regula.