Sacii de vidat au devenit destul de populari în ultimii ani pentru a economisi spațiu în dulap. Sigur, acestia vă protejează obiectele de praf și murdărie, dar ați încetat vreodată să vă gândiți la riscurile potențiale pe care le au aceste articole? De fapt, te-ai intrebat vreodata daca sacii de vidat afecteaza in vreun fel mediul inconjurator?

Dacă stocați articolele dvs. pentru mai mult de șase luni în aceste tipuri de pungi, sau ați uitat de ele cu totul și le-ați lăsat în condiții fierbinți și umede de-a lungul anilor – sunteți conștienți de efectele reale asupra mediului inconjurator.

Despre sacii de vidat

Este adevarat ca sacii de vidat de pe https://sacivid.ro/ ofera numeroase avantaje, insa nu intotdeauna acestia vin la pachet doar cu beneficii. Poate tie ca si cumparator iti ofera unele avantaje, insa cu mediul inconjurator, sacii de vidat nu sunt prea prietenosi. Stocarea articolelor sezoniere într-un vid de plastic sau sac de compresie poate avea un efect dăunător, în special atunci când este depozitat pe termen lung. Sigur că sunt economii de spațiu mare; Cu toate acestea, majoritatea acestor pungi sunt fabricate din materiale plastice din polietilenă și poliamidă și nu oferă beneficii reale sau prelungite atunci când vine vorba de stocarea și păstrarea articolelor dvs. 

Experiența mea cu aceste pungi de stocare a provocat daune considerabile îmbrăcămintei mele, in special la elementele mele mai delicate și sezoniere, cum ar fi puloverele de lână, bluzele de cașmir frumoase, păturile și alte piese. Ceea ce nu mi-am dat seama la momentul în care căutam o soluție de stocare, a fost că aceste pungi de vidare nu sunt recomandate oricarui tip de articol vestimentar.  

Efectele pe termen lung ale sacilor de vidat

Plasticul nu respira. Cu saci de vid și plastic în general, aerul proaspăt nu poate circula în și în jurul bunurilor tale. Țesăturile trebuie să respire – la fel ca si noi. Prin comprimarea aerului din hainele dvs., nu întineriți țesăturile. În schimb, sufocați țesăturile și deteriorarea fibrelor materiale, făcând ca hainele și lenjeria sa isi piarda forma. Acest „spațiu de respirație” ajută la prelungirea longevității articolelor vestimentare și hrănește fibrele de țesături, astfel încât să vă puteți bucura de purtarea și utilizarea articolelor dvs. pentru o foarte lunga perioada de timp. Totodata, trebuie stiut ca plasticul se topește. Afli mai multe informatii utile accesand marketing20.ro.  

Ați observat că atunci când depozitați aceste pungi de vid din plastic unul de celălalt, uneori trebuie să le desprindeți, deoarece lipsa de aer și condițiile de depozitare calde le-a determinat să se lipeasca, în timp? Ei bine, acest lucru se întâmplă. Apoi te confrunți cu înlocuirea lor, și acest lucru poate fi costisitor. De aceea, trebuie avut in vedere si acest detaliu inainte de acumpara si utiliza sacii de vidat. Trebuie stiut cu exactitate care este temperatura ideala din camera de depozitare, si in nici un caz acesti saci nu trebuie depozitati unul peste celalalt. Respectand pasii importanti, va veti putea bucura la maxim de beneficiile pe care sacii de vidat le ofera.