Expresii de iertare pentru o minciuna este ceea ce cauti? De-a lungul vietii noastre cadem inevitabil in minciuni, este ceva firesc la fiinte umane. Important este sa nu te lasi dus de val, pentru ca a cadea in eroare este una si cu totul altceva este cand te complaci in situatia in care esti. Trebuie sa fii curajos si sa recunosti esecul si, mai bine, sa ai curajul sa te pocaiesti.

Pentru cei care doresc sa-si ceara scuze aici lasam aceste mesaje de scuze pentru ca au mintit. Sa speram ca sunt utile si ca oricine a fost victima acelei minciuni ii poate ierta.

Cu aceste fraze sigur da. Curaj, lasa cuvintele de iertare sa ajunga la inima ta.

Fraze frumoase de iertare pentru o minciuna

:: „Vreau sa va impartasesc aceste cuvinte si ca prin ele intelegeti tot regretul care este in mine. Te rog sa ma ierti ca te mint. A fost foarte prostesc din partea mea, stiu. Sper ca inima ta intelege ca regretul meu este sincer si are din nou incredere in mine.

:: „Nu ti-am spus adevarul pentru ca am crezut ca stiind ca iti va face rau, dar astazi inteleg ca adevaratul rau a fost minciuna care a iesit din gura mea, pentru ca te astepti mereu de la mine deplina onestitate. Imi cer scuze de o mie de ori!”

:: „Te rog sa te gandesti sa ma ierti, pentru ca totul a fost greseala dupa alta din partea mea, stiu, iar acum incrucisez degetele pentru scuzele tale. Iti promit ca nimic ca asta nu se va mai intampla vreodata.”

:: „Acum nu mai am de ales decat sa fiu sincer si sa-ti spun ca da, te-am mintit si din pacate eram foarte constient ca o fac. Astazi vad clar greseala mea si consecintele. Stii bine ca imi pare rau, cu un spirit dezolant si aproape ofilit de durerea pe care ti-am provocat-o.

:: „Stiu ca esti o persoana inteligenta si ma rog sa gasesti o modalitate de a ma ierta. Sper sa faci; si stii ca nu te voi mai minti niciodata.Nu a fost intentia mea sa te ranesc atat de mult, stii cat de mult te iubesc!”

Fraze originale de iertare pentru o minciuna

:: „Cand minciuna mea a crescut cat un bulgare de zapada, ai descoperit ca te-am mintit. Nu mi-am mai putut ascunde inselaciunea, iar acum nu am decat adevarul, si stii ca ceea ce spun este adevarat pentru ca nu mai sunt in stare sa-ti ascund nimic.”

:: „Vin pocait, naruit, gata sa faci ce vrei cu mine atata timp cat ma ierti. Imi incrucisez degetele sa fie asa. Scuza-ma, te implor.”

:: „Nu stiu de ce am facut-o. Adevarul este ca poate a fost fara intentie, mai intai de rusine si apoi de frica. Adevarul este ca te-am mintit, nu neg si asta m-a costat sa-ti pierd increderea. Sper sa am o noua oportunitate in inima ta!”

:: „Acum am o munca lunga si grea sa-ti reconstruiesc credinta in mine. Stiu ca nu va fi usor, ca ai tot dreptul sa crezi ca nu voi reusi, dar tot ce va cer este sa ma lasati sa lucrez la asta. Sper ca eforturile si timpul meu imi vor da dreptate.”

:: „Am vrut sa evit durerea din tine cu aceasta minciuna, dar a fost greseala mea. Imi accept vina si te rog cu umilinta sa-mi ierti greseala, iubirea mea!”

Trimite fraze de iertare pentru o minciuna

:: „Stiu ca increderea pe care ai avut-o in mine a fost stricat de aceasta minciuna, dar nu am facut-o cu rele intentii, sper ca poti intelege pozitia mea mai presus de toate, te iubesc si esti cel mai frumos lucru din viata mea!”

:: „Minciuna se descopera mai devreme sau mai tarziu, am crezut ca nu se poate ajunge niciodata la asta, dar s-a intamplat, imi accept vinovatia si consecintele dar fara sa-ti cer mai intai iertare!”

:: „A gresi este uman si a recunoaste vina este curajos, imi asum toata vina in acest moment si promit ca nu se va mai intampla niciodata!”

Odata ce increderea cuiva este pierduta ca urmare a unei minciuni, este foarte greu pentru acea persoana sa-si recapete increderea in tine. Acum, ultimul lucru care se pierde este speranta, asa ca din acest motiv impartasim aceste mesaje de scuze pentru ca am mintit . Sper ca totul sa mearga bine si am din nou incredere in tine.