De multe ori, multe persoane sunt construite parca pentru relatii casual. O relatie de scurta durata, fara obligatii pare ideala pentru multi oameni. Totusi, in realitate aceste relatii casual sau fara obligatii au avantaje si dezavantaje. 

Lumea intalnirilor moderne este complicata. De exemplu, care este diferenta dintre agatat si curtare? Pentru a intelege acest tip de conexiune casual si pentru a vedea daca este alegerea potrivita pentru tine, ar trebui sa stii exact ce presupune acest tip de relatie. Astfel, daca stii acest lucru iti va fi mai usor sa iti completezi profilul de pe site-urile de matrimoniale online. In ceea ce priveste lumea intalnirilor online, vezi mai multe informatii, cu un clik aici

Intalniri online casual – ce inseamna cu adevarat?

In mod fundamental, o relatie casual sau fara obligatii este una in care doua persoane continua sa aiba o legatura pur fizica. Nu exista nicio legatura emotionala intre ei. Cu alte cuvinte, o relatie casual implica faptul ca esti intim sexual, dar asta este in ceea ce priveste doar acea relatie. Intr-o astfel de relatie sunt eliminate responsabilitatile, angajamentul si romantismul. Iata care sunt cele mai importante aspecte pro si contra relatiilor casual de pe site-urile de matrimoniale online. 

Intalniri online casual – pareri pro

Exista mai multe aspecte pentru care s-ar putea sa iti placa ideea de relatii fara obligatii sau relatii casual asa cum sunt denumite in prezent.

Intalnesti o multime de persoane

Cand incepi sa te intalnesti cu o multime de potentiali parteneri, incepi sa afli automat ce cauti la un partener. Este posibil sa intalnesti anumite persoane la intalnirile online pe care le iubesti mai mult intr-un mod platonic si sa ajungeti sa fiti prieteni. Totusi, extinderea cercului tau social este intotdeauna un lucru bun.

Te poti pune pe primul loc

Indiferent daca ai fost intr-o relatie serioasa de ceva timp sau ai nevoie doar de putin timp pentru mine, intalnirile online casual iti permit sa ai parte de companie, dar sa fii egoist. De exemplu, cand persoana (sau una dintre persoanele) pe care o intalnesti vrea sa faca ceva, dar preferi sa te vezi cu prietenii, nu ai nicio obligatie, deoarece nu sunt oficial parteneri in acea relatie. 

Nu ai responsabilitati

A face fata unei perioade alaturi de un partener bolnav sau care are o problema psihica sau ar trebui sa asculti ce s-a intamplat intr-o zi proasta la serviciu nu face parte din aranjament. Toate responsabilitatile sunt eliminate cand vine vorba de o relatie casual. Aceste relatii casual sau fara obligatii se regasesc pe site-urile de matrimoniale, dar acest lucru trebuie specificat deoarece partenerul trebuie sa stie la sa se astepte si sa fie stabilite niste limite.

Intalniri online casual – pareri contra 

Daca in ansamblu relatiile casual par perfecte, iata care sunt parerile contra acestor relatii. In urma acestor comparatii vei putea stabili ce anume iti doresti cu adevarat. 

Nu aveti alaturi o persoana

Cand ai o problema, esti racit, ai gripa sau ai suferit un accident, nu ai o persoana care sa iti fie alaturi. Este timpul sa iti chemi prietenii pentru ca nu ai un partener care sa fie alturi de tine la bine si la rau. Oricat de ireal pare, atunci cand esti intr-o relatie serioasa si se ivesc conflicte, acesta este un lucru bun deoarece te ajuta sa te dezvolti ca persoana si sa o cunosti mai bine pe persoana de langa tine. Intr-o relatie casual de pe intalniri online nu vei avea parte de aceasta etapa de maturizare.

Nu esti provocat

Intr-o relatie stabila exista avantajul de a fi mereu provocat, atat pe plan mental, fizic si chiar spiritual. A avea un partener te face sa vrei sa devii o versiune mai buna a ta. Cand nu esti cu cineva, nu te inspira nimeni sa-ti atingi obiectivele si astfel de plafonezi si te multumesti cu realizarile atinse de cativa ani in urma.

Nu exista loialitate

Una dintre cele mai bune parti ale unei relatii, este loialitatea. Atunci cand lucrurile sunt intamplatoare, nu exista nicio obligatie reala pentru persoana respectiva. De asemenea, sunt mai inclinati sa te paraseasca in prealabil pentru ca nu ai definit niciodata vreo granita.