Cu toate ca nu este nimic gresit in a fi intr-o relatie serioasa, de fapt asa sunt vazute in general relatiile sanatoase, este posibil sa ti se potriveasca relatiile bazate doar pe sex. Uneori, o relatie serioasa este exact ceea ce iti doresti, dar alteori, vrei doar sa iti indeplinesti anumite nevoi, fara a fi nevoie de un angajament pentru care nu esti pregatit.

O relatie fara obligatii este o modalitate excelenta de a te bucura de partide de sex incendiar, fara sa mai iei in calcul responsabilitatie dintr-o relatie traditionala, dar trebuie sa stii cum sa gestionezi situatia pentru ca ea sa functioneze efectiv. Urmatorii pasi sunt doar cativa dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont, pentru ca o relatie ocazionala sa fie minunata si nu una dezastruoasa. Mai multe info si un top de femei singure pentru sex gasesti pe matrimonialesex.com. 

1. Sex ocazional gasesti pe matrimoniale sex

Te gandesti sa intri intr-o relatie fara responsabilitati impreuna cu cineva, pentru ca intr-adevar crezi ca sexul ocazional este potrivit pentru tine. Daca in secret, speri ca va deveni altceva, atunci nu este o idee buna sa incepi o astfel de relatie. Pentru ca o relatie ocazionala sa functioneze, trebuie sa fie ceea ce ambele parti implicate isi doresc cu adevarat. Nici o persoana nu poate intra intr-o astfel de relatie si sa aiba asteptarea ca se va transforma treptat intr-o relatie serioasa.

2. Impune limite!

O relatie ocazionala poate fi mult mai intamplatoare decat o relatie mai traditionala, dar este totusi o relatie. Aceasta inseamna ca ambele parti implicate trebuie sa fie de acord atunci cand vine vorba de stabilirea regulilor de baza. Vino cu o lista de limite cu care sunteti amandoi de acord. Acolo unde nu esti de acord, discuta lucrurile impreuna cu respectivul partener si gasiti o modalitate de a face compromisuri. Da, regulile ar putea parea ca sunt contraproductive pentru o relatie bazata doar pe sex, dar sunt de fapt cheia pentru a le mentine.

3. Intalneste-te cu mai multe persoane!

Principiul de baza de a fi intr-o relatie ocazionala este sa te intalnesti cu mai multe persoane si sa iti testezi sexualitatea din mai multe perspective. Fa-ti un cont pe matrimonialesex.com si aranjeaza o intalnire pentru sex cu o persoana complet noua din cand in cand. Incurajeaza cealalta persoana sa faca la fel. Doar asigura-te ca cealalta persoana este constienta de asta si ca de fapt faci sex cu alte persoane, precum si ca siguranta este o prioritate. Intreaga idee este sa pastrezi lucrurile distractive, lucru greu de facut daca celalalt partener a inceput sa dezvolte sentimente pentru tine.

4. Pastreaza-ti viata privata!

Relatiile ocazionale functioneaza cel mai bine atunci cand nu va sarutati si nu povestiti multe ore, asa ca rezista la nevoia de a anunta pe toata lumea de noua cucerire. Nici nu ar trebui sa prezinti aceasta persoana prietenilor, familiei sau colegilor tai. Acestea sunt lucruri pe care le faci cand esti intr-o relatie serioasa cu cineva cu care te intalnesti. Nu numai ca ceilalti oameni din viata ta vor presupune ca faci un lucru gresit, dar vei trimite semnale mixte inutile care provoaca stare de confuzie partenerilor de sex.

5. Uneori, sentimentele sunt inevitabile

Tu si partenerul de sex sunteti oameni, asa ca exista intotdeauna posibilitatea ca sentimentele sa se dezvolte in cele din urma, de o parte sau de cealalta, mai ales daca va intalniti des. Cu toate acestea, sentimentele sunt cu siguranta un semn ca este timpul sa reevaluati lucrurile. Daca amandoi simtiti la fel si sunteti de acord ca este timpul sa va aprofundati relatia, este bine. Cu toate acestea, daca doar o singura persoana are sentimente care nu sunt reciproce, este timpul sa inchei relatia.

6. Nu face planuri de viitor!

Este bine sa vorbesti despre ce se va intampla in urmatoarele zile, deoarece se apropie weekendul si niciunul dintre voi nu are planuri. Cu toate acestea, discutiile despre viitor ar trebui sa fie mai mult sau mai putin limitate. Nu va faceti planuri pentru vacanta impreuna, nici pentru vara viitoare, nici chiar pentru luna viitoare. Discutiile despre viitor sunt potrivite in cadrul relatiilor serioase, traditionale. O discutie in care iti incluzi partenerul de sex in planurile tale de viitor va crea sperante false si astfel relatia se poate termina dramatic.

7. Trateaza aceasta relatie cu respect!

Nu, nu ii datorezi nimic partenerului tau de sex. Totusi, asta nu inseamna ca este OK sa ii tratezi cu lipsa respect sau cu cruzime, mai ales atunci cand decizi ca esti gata sa inchei lucrurile. Daca nu iti mai doresti sa faci parte dintr-o astfel de relatie spune pur si simplu fara sa aduci in scena motive jignitoare.