Pe langa rochie, un alt articol vestimentar preferat de femei este fusta. Cand o femeie isi doreste sa fie sexy cu adevarat, prefera sa aleaga o fusta care sa-i avantajeze formele si sa ii complimenteze silueta. In timp ce rochiile sunt pastrate pentru ocaziile cu un iz de importanta ceva mai special, fustele pot fi purtate fara probleme in toate contextele dorite. Diversitatea lor si complexitatea modelelor in care vin se pliaza perfect pe cerintele si necesitatile feminine. O fusta va face intotdeauna o femeie sa arate provocator si senzual, serioasa sau pusa pe distractie, in functie de mai multe criterii, precum: lungimea lor, culorile si modelele in care vin. Ne-am propus sa facem o lista a celor mai cool fuste adecvate oricarei femei fashion. Ceea ce trebuie neaparat sa adaugam este faptul ca toate modelele de fuste de pe lista respecta tendintele actuale ale modei.

Fii pregatita sa descoperi ce iti rezerva tendintele in moda in materie de fuste pentru acest an!

Vom incepe cu un aspect ce joaca un rol important in alegerile unei femei fashion: lungimea fustei. In acest an, se poarta fuste de toate lungimile, fara exagerare! Daca iti doresti sa fii sexy si provocatoare, fusta mini este alegerea potrivita. Cu un top adecvat, poti intoarce cu mare lejeritate privirile pe oriunde ai trece. Fustele midi confera un grad mai serios look-ului tau, prin urmare, le recomandam intr-un mediu ceva mai profesional. Fustele maxi sunt excelente pentru evenimentele de seara, in cazul in care vrei sa-ti faci o aparitie indrazneata si nonconformista. In plus, vei fi sigura ca vei avea o aparitie unica, caci asa cum am mentionat, toate celelalte femei se vor grabi sa aleaga o rochie, in timp ce tu vei putea da dovada de clasa si eleganta imbracand o fusta maxi.

Tendintele in moda din acest an ne informeaza ca se poarta fuste cu franjuri, falduri, volane. Daca esti una dintre acele femei fashion careia ii place sa experimenteze si este deschisa la nou, poti incerca aceste modele pentru iesirile in oras, serile mai nonconformiste cu prietenii si alte asemenea ocazii informale. Fustele cu slituri adanci denota senzualitate si aroganta. Numai acele femei fashion cu o incredere de sine de nestramutat si atitudinea potrivita pot purta fuste cu slituri adanci fara sa dea impresia de vulgaritate.

Fustele drapate sunt excelente pentru fiecare zi, fiind comode, lejere si foarte versatile, putand fi purtate cu topuri mulate sau mai largi, din materiale volatile si nu numai.

Fusta sirena este adecvata unui context mai deosebit. O cina importanta sau in cadrul unei gale festive, acestea par a fi locurile cele mai potrivite in care pot fi purtate.

Fustele petrecute sunt originale si stilate. Mediul in care pot fi purtate sunt atat cel office, cat si intr-unul mai distractiv. La polul opus, fustele cu talia inalta sunt mai adecvate contextului formal, la intalnirile de afaceri.

Pentru femei fashion cu o personalitate mai vesela, fustele cu imprimeuri si in culori vii si bogate sunt ideale pentru zilele optimiste si pline de energie. Sursa www.fashion365.ro