Cand incepe sa se vorbeasca despre ejacularea precoce?

Oamenii incep sa vorbeasca despre ejacularea precoce atunci cand incepe sa dea nastere placerii femeilor, sa ne amintim ca cu multi ani in urma (inainte de secolul al XIX-lea) nu era contemplata placerea feminina, cu atat mai putin gandindu-se la orgasmul feminin, astfel incat barbatul putea incepe si termina. actioneaza conform vremurilor sale, nu trebuia sa se gandeasca la orgasmul femeii.

Precoce… ganditi-va la termen, este intotdeauna precoce fata de ceva sau cineva, in cazul sexualitatii este precoce fata de o femeie, in mai multe randuri vorbim despre faptul ca femeile au momente diferite decat barbatii pentru a ajunge la orgasm si de multe ori depinde de omul care dureaza mai mult in act.

Cand ne putem considera precoci?

Primul lucru de care trebuie sa tinem cont este ca, daca masuram precocitatea fata de o femeie, este posibil ca un barbat in 5 minute sa-si faca partenerul sa ajunga la orgasm si acelasi barbat cu o alta femeie sa nu-l atinga intr-un timp atat de scurt. timp, deci cine va incepe sa se simta ca un ejaculator precoce.

Vorbim mereu despre faptul ca daca barbatul nu-si poate controla ejacularea, la randul sau, poate fi o problema prin care persoana respectiva trece la un moment dat in viata sau o tema recurenta. La adolescenti, de exemplu, li se intampla de obicei pentru ca nu au invatat inca sa-si controleze corpul.

De obicei se intampla din cauza:

  • Componenta puternica a anxietatii
  • teme neurologice
  • probleme hormonale
  • Deconcentrarea
  • Consumul de alcool sau droguri
  • Diabet
  • Alte probleme fizice
  • Se poate datora si faptului ca a trecut prin situatii care i-au generat traume de-a lungul vietii, cum ar fi faptul ca a fost gasit de o ruda sau de o autoritate in timp ce facea sex sau se masturba in copilarie.

Exercitii practice 

Ceea ce se cauta in terapia sexuala este sa se poata reeduca REFLEXUL EJACULATOR, si se realizeaza prin dezinvatarea (acea a ejacularii rapide) de a invata o noua cale care presupune controlul ejaculatorului.Primul lucru pe care il voi recomanda. pentru ca acest subiect este evitarea cazarii in consumul de droguri, recomand intotdeauna sa incercati toate caile naturale si fara a apela la un sexolog.Tratamentul pentru ejaculare precoce are o mare probabilitate de succes, este necesar ca barbatul sa reinvete.Exista multe tehnici pe care le putem face acasa, hai sa vedem cateva:

Opriti si mergeti la exercitiu:

In masturbare Atingeti, atingeti, atingeti si opriti Faceti acelasi exercitiu in mod repetat. Si asa mai departe timp de doua sau trei saptamani amandoi au trecut bine de aceasta etapa, pot face acelasi exercitiu in timpul penetrarii. Este important sa avem in vedere ca acesta este ceva la care se poate lucra impreuna. Partenerul poate practica si exercitiile de oprire pentru a nu continua miscarile atunci cand partenerul isi lucreaza timpul.

Daca credem ca problema are de-a face cu anxietatea, poate ajuta activitati precum sport, yoga sau meditatie.

Exercitiu kegel

Cunoscut si sub denumirea de muschi pubococcigian. Acest muschi este direct implicat cu expulzarea materialului seminal, adica ejacularea.Este situat intre anus si testicule si pentru a face exercitiul Kegel, ce ar trebui sa faceti este sa incercati sa contractati in mod repetat acel muschi, acest exercitiu este convenabil sa o faci in fiecare zi.Acest muschi exercitat te va ajuta sa controlezi ejacularea.